Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By forza
#153418 bravo za abela.. sva sreca dolenec fulao sedmerac.. btw gotovo svi igraci dosli over kod barce osim cindrica ja msm iz ponude :D i kartoni bi trebali proci 2-1 vode ovi brzo pao 2 karton u 2p.. ajmo triple!! :twisted: :twisted:
By Rovinjez
#153441 18:45 Aalborg vs Flensburg 1. pol. over 29,5 (1.85) HL

u aalbogu se slaze opasan projekt za napad na titulu u dogledno vrijeme, dogovoren je povratak hansena od iduce sezone a bit ce tamo i palmarson, bjornsen itd. tako da ce biti opaka ekipa, ovaj danasnji aalborg igra jako brz moderan rukomet i moralo bi tu danas biti dosta golova a ja cu probati s prvim poluvremenom

20:45 Valero Rivera over 4,5 (1.70) SS

igrat ce vjerovatno citavu utakmicu na svom krilu i prvi je izvodac penala, ne bude li promasivao previse trebao bi to prebaciti

P.S. svi iz Srbije pogledajte ako imate igrace u ponudi, nas je sinoc supersport pocastio sa 3,5 granicom na tonnesena koji je tek treca opcija u veszpremu iza maquede i yahie tako da nebi smio puno igrati i samim time prebaciti ovo, sinoc su ga spustili na 2.5 pa danas potpuno izbacili a posto vase klade cesto znaju samo prepisati moguce da on i dalje stoji u nekoj kladionici
By kokolo50
#153449 U potpunosti se slažem sa Rovinjezom za Riveru. Ukoliko bude izvodio penale kako treba onda ide u over. Zadnji put kada su igrali (9.mjesec prošle godine) slavio je Vezsprem 28-24 gdje je Valero zabio 4 gola. Zabio je prvi pa fulao drugi sedmerac i onda je Kiro preuzeo.U zadnje vrijeme je precizan,a bude li i danas tako onda ide lagano u over.

Johanes Golla (3.5) over 1.85 SS

Flensburg u Johannesenu,Gottfridssonu i Rodu te Mensahu ima strašnu vanjsku liniju. Još je jači na krilima s Wanneom i "labudom" Hansenom. I to je ono što če "zatvarati" Aalborg danas na tekmi. Svi iz vanjske linije imaju odličnu komunikaciju u igri "dva na dva" sa Gollom,naročito Gottfridsson pa očekujem danas dosta lopti na crtu. Na toj poziciji igraju još Simon Jensen,ali on igra 99% obranu i njega bi igrao isključenja 1.5 over.Doduše njemu če biti i posebni doživljaj jer je do 2018 igrao za Aalborg. Treči pivot je Domen Pelko koji nije loš ali teško če do minuta preko iskusnog Golle.Itturiza iz Porta im je utrpao 14 golova u dve tekme(8 i 6),mislim da može i Golla 4 danas.

Iz te tekme bi još probao "stup" obrane Aalborga super iskusnog Henrika Mollgaarda jer če sigurno morati potegnuti kao i u tekmama kontra Porta,a 2.5 mi je taman margina da ga probam za over.