Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By SergioRodriguez
#164694 20:45 Spyrzak 5.5 over 1.70 sve kladionice

Spyro je prvu utakmicu razvalio sa 12/13 od cega cak 9 golova iz igre. Nema Hansena i puca penale a ono sto je bitno za ovu okladu a prosli susret nisam znao a to je da puca i nakon promasaja te samim time ovaj par postaje odlican tip. Samo sa sedmercima moze proci ovu granicu ukoliko ih bude a vjerujem da ce ih nekoliko bit sigurno. Uz to nekoliko golova iz igre ne smije biti upitno i ovih 5.5 bi trebao prebaciti lagano kao i u prvom mecu.

20:45 Solstad 3.5 over 1.85 sve kladionice

Ista utakmica ista pozicija samo druga ekipa. Prosli tjedan sam pisao analizu za Solstada doduse na 2.5 ali ovo povecanje je ocekivano nakon strasnih 9/9 u prvoj utakmici. Dijeli minute sa Laangasom koji je imao 6/8 sto zorno pokazuje koliko psg lose brani crtu o cemu sam pisao prije prvog meca. Samo kriminalna realizacija ga moze ostaviti ispod ove granice, lopte ce opet ici na pivote pa bi Solstad trebao zabiti barem polovicu od ucinka sa prvog meca

Dva jako dobra para bez puno filozofiranja pa cemo vidjeti kako cemo se provesti
By Rovinjez
#164695 heldal under 4,5 je isto jako fin par, ovi samo rokaju iz vana i guraju na crtu a krila sta dobiju dobiju, kontri protiv pariza za lake golove i nema puno tako da ovo djeluje dosta veliko, prvu tekmu imao 2/2
By SergioRodriguez
Rovinjez wrote:heldal under 4,5 je isto jako fin par, ovi samo rokaju iz vana i guraju na crtu a krila sta dobiju dobiju, kontri protiv pariza za lake golove i nema puno tako da ovo djeluje dosta veliko, prvu tekmu imao 2/2

Moguce da ce danas biti prvi izvodac 7m pa mi je mrvicu klimavo. Ako opet Grondal starta sa 7m onda bi trebalo upast glatko
By Rovinjez
#164702 nisam ih gledao bas sve utakmice al ovo sta sam vidio uvijek je grondahl pocinjao i prakticki nije promasivao al evo proslu je promasio pa ovaj sutnuo jednog al dobro to je rizik koji sam spreman preuzet na ovu granicu
By ottorinator
#164710 Grondahl je stalno prvi pucao osim protiv Aalborga u gostima kada je Heldal zabio oba sedmerca a Grondahl me srušio i zabio ravno 5...nakon toga protiv Vardara i PSG-a Grondahl je opet prvi pucao. Prije 4 dana u prvenstvu Grondahl je prvi pucao i zabio 2 penala onda preuzeo Heldal i on zabio 2...obojica završila na 4 gola.
Danas od bitnijih izostanaka po sastavima mi se čini da nema Banhidija za Szeged i Remilija za PSG.

Ja sam uzeo R.Bodo over 2,5 @1,85...u prošloj zabio 2 u prvih 10 minuta i onda dobio crveni karton u 15. minuti...zeznut je par jer se rotira sa M.Martinsom i Mackovsekom, ali mislim da može preći u svojih pola sata igre.
By ottorinator
#164723 Ipak došao Bodo šut 3/11 :D ...iz Flensburga svi prešli Wanne, Gotfridsson, Golla, Mensah, cijelu utakmicu u napadu igrali sa 7 igrača...nisam nažalost nikog odigrao jer stvarno nisam očekivao da će ova utakmica ići na 70+ golova.
By ottorinator
#164727 Da si bar stavio h2 +2,5 stvarno šteta...ja isto sada čekam Szypraka i on izbori sedmerac ali ga ovaj lupio po nosu i krenula mu krv pa morao izaći i Sole ušao opaliti penal...samo sada da on ne nastavi pucati jer će bez penala Szyprak teško do 6.