Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By D-Mac
#68295 Gulbis- Donskoy 1 @1.65 - Premier

Jedan rani tenis kvalifikacije za Rotterdam. Svi koji prate znaju koja je Gulbis promaja u glavi al isto tako znaju da je to vanserijski talent i po mom mišljenju kvalitetniji igrač od Donskoya. Igrali su prošle godine na ovom turniru i Gulbis ga je dobio 2:0 u setovima, svi znamo koje su kvalitete Gulbisa, igrat njega je uvijek riskantno, možemo se samo nadat da ce bit danas psihicki i fizicki na nivou

Dimitrov- Goffin 1 @1.35 - Premier

Ovo igram zbog zavidne forme u kojoj se trenutno nalazi Dimi, on kad igra svoj tenis mislim da je definitivno top 10 igrač što je i dokazao na zadnje Aussie Openu, podloga koja vise odgovara Griši i naravno igra kod kuće sto mu je nadam se dodatni motiv

Gasquet-A. Zverev zsb2 @1.50 - Premier

Prvi set više od 9,5 gemova. Ovo uzimam na solidnoj kvoti cisto zbog cinjenice sto je Zverev ovaj turnir svaki meč išao više gemova prvi set.
By D-Mac
#68304 Šteta za Gulbisa imao je u zadnjem tie breaku 4 meč lopte na svoj servis al to je ta promaja u glavi, al evo ispoštovali gasquet i zverev prvi set vise gemova
By Rudy5
#68305 Igra sam ja donskoya 2 po 2,2 kvoti na manji ulog jer je gulbis skroz van natjecateljskog ritma , lik je zadnji turnir odigra prije 7 mjeseci , a kad vec spominjes sta je propustio trebo si rec da je donskoy u 1. setu ima 4-1 40-15 2 vezane brejk lopte i 5-3 u tie breaku i izgubio taj set al dobro
By D-Mac
#68306 A jbg trebao si ovdje objavit da si igrao uzeo bi i ja Donskoya. Ovo je isto bilo na manji ulog, inace sam ovdje zbog NBA al treba i ovaj board malo ozivit jer pocinje se SAD tenis igrat punom parom pa sam objavio analize ne bi li jos nekog inspirirao na pisanje
By Rudy5
#68307 Pa napisao sam prije pocetka meča da bi gulbis mogao izgubit kao odgovor na tvoj tip gulbis 1 sto ne znaci da je siguran par, a ovo drugo moga bi ja svaki dan pisat dosta analiza i upozorit na neke lose parove ili slicno jer bas znam sve u top200 i dugo pratim tenis al nemas volje kad niko ni ne pise nista
By D-Mac
#68309 A valjalo bi da više ljudi piše analize, vjerujem da ih dosta baci pogled, evo npr. sutra pocinje Rotterdam, Memphis i Buenos Aires, bit ce dosta parova, moglo bi se nesto iskombinirat
By denis0709
#68314 pozdrav,
evo pitanje koliko ima smisla igrati protiv ovotjednih osvajača turnira Zvereva i Dimitrova, obično takvi na sljedečem turniru ispadnu u prvim kolima????
osim ovih vanrednih koji se nalaze u top 10,
mislim Zverev bi mogao izgubiti od Thiema a ovaj drugi Zverev bi mogao barem pokriti hendikep protiv Dimitrova! ima tko kakvo mišljenje o tome???
By Rudy5
#68320 Bit ce sad ova 3 solidna turnira , nac ce se nesto parova , nema bas puno smisla igrati u prvim kolima sad protiv A Zvereva i Dimitrova jer su ovo bili malo slabiji turniri gdje su prva četiri nositelja slobodna u 1 kolu tj igrali su 4 meca tako da se umor nece puno nece odrazit na pocetku ovog tjedna , štoviše jos bolje za njih jer su podigli formu , sto naravno ne znaci da zverev nece izgubiti od thiema koji je trenutno 8 igrač i bolje rangiran od njeg. Valjalo bi da ovaj topik živne pa pozivam sve koji prate tenis da se bar malo uključe u rasprave na ovom topiku
By D-Mac
#68334 F. Lopez- Herbert (-10.5+) - zsc2 2,30 Premier

Ovo je prvi par koji mi je danas upao u oko. Prvi set više do 10,5 gemova. Feliciano nije u nekoj bogzna kakvoj formi, na proslom turniru je prosao mrtvaca Bennetau 2:1 u setovima i onda ispao relativno lagano protiv Pairea. Herbert je inače igrač parova koji je najviše uspjehe doživio u paru s Mahutom, prošao je kvale za ovaj turnir i u oba meča išao prvi set u tie break, u ta dva meča nije izgubio servis. Vrijedno spomena je i činjenica da je njihov jedini meč odigran prosle godine išao prvi set u tie break. Ovo cu definitivno probat na manji ulog i nadat se da ce obojica drzat svoj servis, vidi se po kvoti da je ovo riskantan par i samo jedan loš servis gem ga može oborit. Rano počinju pa ću kasnije vjerojatno igrat popravni :)