UncleDrew said
Evo jedan tiket od mene za danas na manji ulog da se isprati,kao što sam rekao jučer ja do playoffa mirujem i stavljati ću parove na manji ulog koje odigram:
FC Porto-SC Braga 1 1,55
Porto do kraja sezone mora pobjediti svaku utakmicu ako misli pomrsit planove Benfici i čekati ih u međusobnom dvoboju sa što manje bodova zaostatka.Trenutni zaostatak je 7 bodova ali imaju utakmicu manje i mislim da danas moraju doći do pobjede,kvaliteta je na njihovoj strani i pred domaćim navijačima i na krilima Martineza uvjerljivo najboljeg strijelca lige nadam se da će to i uspjeti.
ManUtd-Manchester City oba daju gol DA 1,65
Gradski derbi bez velikog naboja jer je United vjerojatno osvojio svoj 20.naslov engleskog prvaka ali prepun vrhunskih igrača i očekujem jednu pravu otvorenu utakmicu i vjerujem da će svaki dati po gol.Zadnjih 5 utakmica njih 4 su čak išli i 5+ golova samo je jedna završila 1-0.
AS Roma-SS Lazio oba daju gol DA 1,75
Još jedan gradski derbi se igra danas i ovdje vjerujem da mogu obadvoje zabiti gol.Ovdje je borba za 5.mjesto i Europsku ligu i ulog je velik.Roma ove godine igra vrlo atraktivno i sa puno golova utakmice gol razlika im je 60:51 u 30 kola,uz Juventus su postigli najviše golova ali su najviše i primili.Zadnjih 5 utakmica ove 2 momčadi isto samo jednom nije prošlo oba gol bilo je 2:0.
Padova(2,5)-AS Varese manje 1,65
Padova u katastrofalnoj formi zadnjih 6 utakmica nisu dali gol i sve izgubili.Varese se bori za 6.mjesto koje vodi u borbu za ulazak u prvu ligu i ova utakmica im je vrlo važna i mislim da neće srljati,ja sam odigro manje golova jer mislim da Padova bi opet mogla ostat bez postignutog gola samo se nadam da Varese neće 3 zabiti.
Bursaspor/odg-Besiktas oba daju gol DA 1,60
Dvoboj 5. i 3. momčadi turskog prvenstva i ovdje očekujem otvorenu utakmicu jer igraju tako momčadi i većinom je tako i bilo u njihovim susretima.Bešiktašu u gostima je prosjek po utakmici 3,1 gol i nadam se da će i danas postići barem 1 a onda Bursaspor će morati poetgnuti ako misli izboriti europu dogodine.
Kvota:11,81
Danas vrlo loša ponuda i nema se baš puno izbora zato vam opet ponavljam na mali ulog da se isprati bez srljanja i sretno
Na kraju 4/5 bešiktaš nije mogao ni počasni gol barem zabiti...