Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By V_K
#118592 Slazem se za Berdycha i Marterera. Bolji igraci, Berdych je ocito usao u sezonu na pravi nacin, Marterer jako nezgodan na ovoj podlozi, odlicna serva + sto je ljevoruk (nije presudno, ali daje određenu prednost u igri). Opelka ne moze bit zicer protiv nikog i po meni 1,50 nema dovoljnu vrijednost za ovo odigrat. Trebao bi dobit, ali ne moze se nazivat zicerom. Cinjenica je da Andrujar na hardu igra kao na izletu i da dođe samo reda radi, ali ja Opelku preskacem. Ne zbog protivnika nego radi njega samog.
By marac1000
#118635 Sinoc young preokrene mec i Venus povede i onda mala kanadanka ubaci u 6 brzinu i na kraju je uzme. Bar je Li prosao uzevsi 1 set

Za danas
double

Boulter K.-Minnen G. 1 1.5 2:20h
Nishioka Y.-Kubler J. 1 1.45 1:20h

Boutler Britanka koja po mom misljenju dosta kvalitetnija i bolja igracica. Iako su vrsnjakinje Boutler je igrala vise meceva sa jacim igracicama, te ocekujem na kraju da ce izac kao pobjednik.

Nishioka igrac kojeg cesto volim odigrati jer je dosta pouzdan igrac. Igrali su prije 1-2 mj i tu je japanac slavio 2:0. Takoder Kubler nije u bajnoj formi jedino sto je na domacem terenu, ali mislim da ce Nishioka do uzet bez vecih problema.

single
M.Moraing-Lestienne C. 2 1.85 2 2:50h

Vec sam za njega pisao prije dva kola, odlicno igra ovaj turnir i vidim ga kao pobjednika pogotovo ako bude nastavio u ovom ritmu. Igra protiv Morainga koji me iznenadio jer ga nisam ocekivao ovako daleko i mislim da ce nocas uz malo srece Francuz slaviti.
By Szabalala
#118727 Noćni ponovo prošao 4/4

Image

Sve rutinski kao što sam i pisao jučer. svi bez izgubljenog seta. Nadam se da je ispratio neko :)

11/13 prolaznost

Danas su finalni mečevi, nema mnogo izbora ali ću probrati nešto kasnije :D
By nikolalfc
#118730 Bravo momci, svaka cast. :D
Ja retard dodao i K. Mladenovic, ono je strasno... koliko puta kazem nikad vise zenski tenis i opet samog sebe pokopam :roll:
By Szabalala
#118782 Hvala hvala :D

Za danas/noćas

ATP - SINGL: Sydney (Australija)
J.Thompson - A.Mannarino - 1 [1.70]

Thompson na domaćem terenu u Australiji i na svojoj omiljenoj podlozi. Prije 2 mjeseca je uzeo 2 čelendžera za redom, a prije toga ga je u finalu Calgarya dobio Dr.Ivo . Mannarino ništa specijalno, očekujem motivisanog Thompsona da slavi pred domaćom publikom.

CHALLENGER MUŠKARCI - SINGL: Noumea (Nova Kaledonija)
M.Ymer - N.Rubin - 1 [2.00]

Iako mu je omiljena podloga šljaka, Ymer igra iznenađujuće dobro na betonu. Sinoć razvalio Delbonisa, inače prvog nositelja turnira sa 2:0 u setovima i tako se plasirao u svoje prvo finale u karijeri. Rubin dobar na servisu, bez izgubljenog seta na turniru, ali je imao i lakše protivnike s obzirom da je treći nositelj turnira. Ymer bolji u ramjenama, jako agresivan i ako je mogao razbiti Delbonisa, očekujem da uzme svoju prvu titulu u karijeri :D
By RussellWestbrook
#118811 Ja danas idem kontra
Rubin pobjeda
Dosao je do finala bez izgubljenog seta sigurnom igrom u svim mecevima ima iskustva igranja u finalima ima i 4 celendzer titule u karijeri i protiv ymera bi trebala doci i 5

Moraing-Dutra silva 1
Moraing mozda neocekivano dosao do finala imao je tezak raspored dobio je sonega prvog nosioca onda lestiena ubjedljivo 6 4 6 2 i ako bude na nivou kao na prethodnim mecevima moze uzeti titulu
By marac1000
#118840 Sinoc cista katastrofa, bravo za Szabalala lijep triple sam prepisao

Rogowska O.-Bai A. Bai uzima set 2.25 1:00h

Mec izmedu dvije domace igracice u koji Rogowska ulazi kao veliki favorit, al po meni to moze otic na obje strane i ne bi me cudilo da to Bai uzme, al ja sam se odlucio
za sigurniju varijantu da ce uzet bar 1 set.
By baja papaja
#118884 Nisam ni provalio da je ova tema aktivna. Lepo pocela sezona tenisa, jutros skinem Medvedeva u lajvu nesto na 1.5 nesto na 2.75 kad je gubio 3 0 zakasnio da uplatim pre pocetka.
Evo neki tripl na sitan ulog od mene pocetak je sezone pa ne treba ici jako.
Klizan
Andreozi
Goerges

Klizan je klasa iznad Popurina. Stabilan serviser i ne verujem da ce dopustiti brejk lopte dok sa druge strane verujem da ce ih biti. Popurin izgubio ove godine od DeMinaura i svaki servis je bio muka da se uzme poen. Klizan bi trebao bez problema da resi ovo.

Andreozi prosle godine ok igrao. Protivnik anonimus koji igra turnire samo u Australiji i ovde nema sta mnogo da se pise. Ako bude reularno Andreozi pobedjuje.

Juliu igram jer je finale a ona je preiskusna. Ova mala igra odlicno, dobila je teske protivnice do sada ali mislim da je to to za ovaj turnir. Julia jaka na servisu sto je mnogo bitno kod zena. Umor i iskustvo protivnika bi trebali da slome mladu Kanadjanku, a Julia da sezonu pocne trofejno za sta sigurno ima motiva.

Srecno svima