Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By jukic1992
#120317 Pozdrav svima,
+4.5 M. Štrlek (CRO) budimo realni mislim da štrlek ce i vuc danas Hrvatsku sto se poena tice, islanđani su agresivni i imaju dobar blok, a duvnjak/cindric su na pozicijama razigravaca vise naklonjeni lijevoj strani gdje je štrlek i mislim da ce ovu marginu on dns lagano preci.Momak je u dobroj formi, odgovaraju mu ovake ekipe, a dule i cindra ce ga znat iskoristi. Cangr Cangr
By Don_Mitchell
jukic1992 wrote:Pozdrav svima,
+4.5 M. Štrlek (CRO) budimo realni mislim da štrlek ce i vuc danas Hrvatsku sto se poena tice, islanđani su agresivni i imaju dobar blok, a duvnjak/cindric su na pozicijama razigravaca vise naklonjeni lijevoj strani gdje je štrlek i mislim da ce ovu marginu on dns lagano preci.Momak je u dobroj formi, odgovaraju mu ovake ekipe, a dule i cindra ce ga znat iskoristi. Cangr Cangr

taman mislio napisat ne igrajte ga, sad uzivo emisija, mandic je starter, nemam pojma ko je tu lud hahahaha
By kokodril
treca smena wrote:inace Rusima za 20 MINUTA svirano 8 sedmeraca protiv nas

I svi su bili, očigledno se netko sjetio pokušati uravnotežiti kriterije suđenja pa se sad svira sve po redu i isključe ja je do 20min bilo ukupno 4...
To bi mogao biti neki putokaz na što se kladit, vidim da u ponudi nema nekih opcija koje bi s ovakvim suđenjem bile odlične... Sutra će biti ozbiljnijih utakmica pa ćemo vrebati