Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Ognjen991
Ognjen991 wrote:Idemo dalje u istom ritmu:

Isner-Nisikori prvi set over 9,5 @ 1,47 mozzart

8/10

Isner prvi servira, jako teško on može Nišikoriju uzeti servis, ali i Nišikori gotovo nemoguće njemu može uzeti dva servisa da bi ovo otišlo manje od 10 gemova.

Oborili na 1,3, a ja nisam stigao da odigram, sranjee...
By jopa7
#28423 1.set 10,5 / Nishikori - Isner VIŠE @2,10
- Ocekujem da Isner drži svoj servis onako kako zna, po meni je zicer više od 9,5 i to bi bez problema trebalo proci, ali ja se odlucujem za ovu opciju.
Petkovic - Suarez Navarro 1 @2,05
- Petkovic mi djeluje puno bolje i igra dosta bolje od Španjolke. Sva cetiri meca je dobila s 2:0 i ovdje ce po meni biti izjednacen mec ali odlucujem se za Petkovic :)
By A.Davis
#28435 Maritimo-Porto-2 1,60
-kvaliteta na strani Portaa koji je jednostavno prejak i dugo nije bio ovoliki koeficijent na Porto protiv ekipe koja nije Benfica,Sporting i Braga.Po meni tip dana.
KOSICE-BYSTRICA-1 1,60
-prvi mec prije par dana Kosice su dobile s 3:0 i tako ocekujem da bude danas nesto slicno.Kosice su doma dobile zadnjih 5 meceva dok Bystrica u zadnjih 5 gostovanja ima 2 pobjede i 3 poraza.
ALIANZA-LEON DE HUANUCO-1 2,30
-Domacin ovo mora dobit jer ukoliko zavrse na zadnjem mjestu(ovo je kup) u ligi ce poceti to natjecanje sa -2 boda i imat ce veliki motiv da ovo dobiju.Gostima ovaj mec nista ne znaci.Takoder je zanimljivo da od 2010. dobiva uvijek domacin kada igraju ove 2 ekipe.
By takatameow
#28556 Lijep pozdrav,

Pratim nba dio ovog foruma neko vrijeme i tu sam zadovoljan, a sad vidim da se mogu priključiti pisanju u ovom dijelu. Tenis pratim dugo vremena i primjetio sam hendikep na Nishikoria i pobjedu Petkovic tek sada, gdje sam ja baš suprotnosti odigrao i uzeo lovu hah.
Inače izbjegajem polufinalne i finalne mečeve, ali kad već ovo pišem da pridodam da očekujem pobjedu od strane Murray-a. Berdych mi se već neko vrijeme ne čini dominantan na većim mečevima, primjeti se brz umor i dosta nekontroliranih udaraca. Što se tiče zadnjeg meča imao je jadnih 48% prvog servisa. Iako ni Murray nije bio baš uvjerljiv na ovom turniru, očekujem da pokaže zašto je četvrti igrač svijeta. Imao je igru za njega na Australian Open-u ove sezone. Nakon što smo vidjeli tie break u prvom setu koji je pripao Berdychu sve ostalo je išlo na stranu Murray-a.

@1.65 supersport
By takatameow
#28634 Serena Williams - Carla Suarez Navarro 18.5 više @1.85 Sportplus

Rekao bih da je granica ovakva samo zbog njihovih međusobnih susreta. Carla joj u 4 međusobna meča nije pružila niti malo otpora. 2 puta su igrale na tvrdoj a rezultati su bili 6:0 6:0 te 6:0 6:3. Ove sezone ima polufinale Dohe te finale Antwerpa. Na ovom turniru je pokazala odličnu igru te je eliminirala redom: Voegele, Cornet, Radwansku, Venus Williams i Petković. Inače je overall igračica, jako borbena.
Na drugoj strani Serena koja se nakon 3 prilično laka meča u Miami-u morala dosta potruditi da bi pobjedila Lisicki. Tu smo vidjeli njezinu standardnu nezainteresiranost ako ne krene igra, imala je 45% prvog servisa te je spasila tek 4/10 break lopti uključujući i set loptu. Polufinalni meč je igrala protiv Halep te je na terenu provela 2h 10min da bi na kraju dobila rezultatom 62 46 75.
Serena je i ovdje veliki favorit, a moje mišljenje je da to neće biti laka pobjeda te da ćemo vidjeti više od 18 gemova.
By BogdanovicMVP
#28638 jedan listic za pracenje
Dortmund - Bayern M 1x 1.80
Bayern ne može biti favorit u gostima kod Dortmunda bez Alabe koji je ključni u obrani te robbena i riberya koji su duša napada. Kratko i jednostavno.
Rijeka-dinamo 1x
Utakmica koja nema rezultatski značaj jer je prvenstvo praktički završeno,ali može najaviti ogled u kupu. Mislim da je rijeka ravnopravan protivnik i da nece izgubiti pred domacim navijačima,a i gledao sam dinamo protiv Hajduka i nezainteresiranost njihovih igrača je kriminalna,da nije bilo sretnog gola izgubili bi u splitu od prosječne momčadi.
Zadar-Alkar (-28.5+) 1
Alkar je zalutao ovdje. Pogotovo u gostima se nemaju što očekivati osim uvjerljivog poraza. Kvarner ih je razbio 23,cedevita 50 razlike,ovdje ne ocekujem ispod 30 sigurno.