Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By James Harden
vaki wrote:Ofk Beograd-Partizan 2(1.60) Travnik-Sarajevo 2(1.65).........90% sam siguran u ove dve dvojke.....................Probacu Mladost L-Vozdovac 2(3.70) , x2 (1.72)

Uzeo si oba nezgodna meca... Znas da Partizan nije u nekoj formi, a nigdje jos nije stavljeno hoce li zaigrati suspendovani igraci Sarajeva...a za Vozdovac se slazem, jer im je ovo zadnja nada za opstanak... uglavno sretno ti :) :D
By vaki
#29390 Kad igras balkanski fudbal ne igras na onoga ko je bolji nego uzimas sve u obzir.....znas na sta mislim.....Ne treba Sarajevu ti igraci za ovaj mec....ako reba dodje 2 dolazi i da igraju sa 5 igraca na terenu...Videcemo...Ja pratim te lige,saznam mnogo toga....Napisem ovde sta bi trebalo da dodje a ne da ce pobediti neko ko je bolji ili u boljoj formi
By vaki
James Harden wrote:
vaki wrote:Ofk Beograd-Partizan 2(1.60) Travnik-Sarajevo 2(1.65).........90% sam siguran u ove dve dvojke.....................Probacu Mladost L-Vozdovac 2(3.70) , x2 (1.72)

Uzeo si oba nezgodna meca... Znas da Partizan nije u nekoj formi, a nigdje jos nije stavljeno hoce li zaigrati suspendovani igraci Sarajeva...a za Vozdovac se slazem, jer im je ovo zadnja nada za opstanak... uglavno sretno ti :) :D

Nadam se da si ispratio tekme.....nista vise
By vaki
vaki wrote:
vanpersie9 wrote:vaki glavni si :D

dosta je za danas :D :D :D ....sutra Srbija 2 liga...Nadam se da ce neko da mi javi za 100%....

Tj u sredu,greska moja
By vaki
James Harden wrote:Slusaj, nisam mislio nista lose. Iz BiH sam, a od kada znam za sebe navijam za Partizan. I ja sam ovo odigrao, ali samo sam mislio da nece ovako lako proci.

Ma nista ti ne kazem,i ja sam Partizanovac....ipak danas smo morali da pobedimo...tako smo i dali prvi gol iz cistog ofsajda...O tome ti pricam ;)