Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Darko1987
kokolo50 wrote:Darko,jel može tema za SP u rukometu? Sutra kreču tekmom Poljska - Francuska.

Naravno, sad ćemo to riješiti!!! ;)
By Darko1987
#175149 Otvorene teme za AUSTRALIAN OPEN i WORLD cup, puno sreće svima i dobrih analiza… ;) :mrgreen:
By JohnnyNoCash
#175156 Hvala..

Shelton Halys 9.5+ 1.set 1.50

Kad sam ugledao kvotu, iznenadio sam se iskreno, ja ne bih dao više od 1.3, ako i toliko. Ko ne voli ove granice prvog seta, može slobodno probati TB u meču, ili over gemova ukupni meč... (1.64 unibet kvota)

Moram priznati da mi je srce zaigralo kad sam vidio gore navedeni par, Ben Shelton mlađahni amerikanac kojeg sam upratio prošle godine kad je u finalu svog prvog čelendžera na konopcima imao Safiulina ali je mladost i neiskustvo presudilo. Znao sam da će napredovati, jer ima izuzetan servis, tipično američki stil igre, 193cm visok, odličan forhend, i nevjerovatno pokretan za tu visinu što ga čini izuzetno opasnim kako sa osnovne linije tako i prema naprijed. Nakon tog poraza, do tada i najvećeg meča u karijeri, Ben je vezao tri čelendžera u svojoj zemlji, nanizao je 15 pobjeda zaredom, a padali su dosta ozbiljni čelendžer igrači poput Holta, Eubanksa, Vukića, Kovačevića, Coucada itd... Najdraža podloga mu je tvrda, a pazite sad ovo, u dvorani prošle godine je imao 24/2, godinu prije 6/2, što ga stavlja na ukupni 30/4. To nije iznenađenje, jer obično tad njegov servis još više dolazi do izražaja, loptice lete nevjerovatnom brzinom, i sa pristojnim ubačajem prvog servisa, pa ne mora on biti ni tako snažan, poen već visi u zraku. U slučaju da protivnik vrati lopticu, obično su se samo odbile od reket, koje bi i ja lično mogao završavati..

Halys je prekaljeni francuz, kako sam govorio jučer o Barreru, njegovom sunarodnjaku, i Quentin je među top 5 čelendžer igrača, koji je najopasniji na tvrdoj podlozi, a u dvorani još više. 6 godina stariji od Bena, 191 cm i visok, koji je kao i Ben osvojio tri čelendžer turnira, Pau, Ismaing (Njemačka), i Lille. Dva u Francuskoj, jedan u Njemačkoj, od toga taj Ismaing sam gledao, dvorana, razmjene su bile najviše 5 udaraca, ako i toliko, te su gemovi zaista bili brzinski. Također igrač koji je u prošloj godini imao zavidnih 37 pobjeda i 10 poraza u dvorani, govori dovoljno kako mu odgovaraju ti uvjeti.

Iznova spominjem dvoranu, jer se Auckland igra u dvorani, pisao sam već da je podloga nevjerovatno brza, a ove dvije mašine za asove i servis winnere bi morali svaki da isporuče po 15 asova minimalno i ja ne vidim kako mogu da ne odigraju minimalno jedan TB.

Halys je zaista naumučio Đokovića u Adelaidu, odigravši dva TB, protiv vjerovatno najboljeg reterna svih vremena, dok je Shelton protiv Duckwortha izgubio 63 76.

U Aucklandu prvo kolo Ben protiv Baeza odličnih 28/34 osvojenih poena na prvi servis i 12/17 na drugi, dok je Halys rutinski riješio Molcana sa 20 ispaljenih asova i 94% učinkom na prvi servis. Očekujem i nadam se da obojica mogu ponoviti takve učinke, uvjeti su idealni, kvalitetni su teniseri, podloga je prebrza i vjerujem da nas očekuje zanimljiv meč
Last edited by JohnnyNoCash on 11 Jan 2023, 12:31, edited 1 time in total.
By JohnnyNoCash
#175177 Paul - Draper 21+ 1.50 Meridian

Na 21 se vraća ulog, odigrao sam ovo cim je izasla ponuda, pa moguce da je kvota malo pala. Paul uvijek nezgodan protivnik, momak koji u razmjenama iz trka može pogoditi forhend winner kao da je najobicniji udarac. Brz na terenu, ima dobre lateralne kretnje, a servis mu je dosta precizan, pa zna napraviti u prosjeku i preko 5 asova, bez ijedne duple greske kao prvo kolo protiv O connela npr. Draper Britanac koji se stavio na mapu prosle sezone, odlično kretanje isto, servis odličan, i kick servisima zna dosta dobro da poremeti ritam protivnika, te kombinacijama 1-2 da zaista dominira svojim servis gemovima. Obojica odlicni igraci, kvalitetom su tu negdje, moglo bi lako ovo otići u tri seta
Last edited by JohnnyNoCash on 11 Jan 2023, 04:14, edited 1 time in total.
By Gurovic15
#175184 e ako i ovo ne prodje onda stvarno neznam kakve su to madjije...fudbal soccer 2.04 kvota

St. Etienne-Laval 1
Bradford City-Rochdale domacin daje 1+
By Niliw
#175197 Dzoni samo da te pitam, ako igras u Srbiji, u kojoj kladionici igras gemove prvi set, ne znam je l gresim ili samo sam u Mocartu pronasao tu igru, a imam naloge na vecini kladionica

Edit: Sad sam video da pises uvjeti, prastaj, na brzinu napisah, izdasne analize pises pa mi mozak prezupci hahahah

P.S ako neko drugi zna, nek mi javi
By TipsAllSports
#175235 Newcastle vs Leicester
Almiron gol (4,00)
Mozzartbet

Jedan brzi tip, ovo sam igro prije 15-ak dana u PL i došlo je u gostima. Sad su izašli sastavi i Migy Almiron je na moje iznenadjenje u prvoj postavi. Moram ga opet probati protiv slabih Lisica. Realna kvota je oko 3,00 ovdje vidim value, jer Migy u PL ima na 18 utakmica 9 golova a mogo bi se i u kupu upisati.

Pozdrav i sretno svima što prate!!!
By JohnnyNoCash
Niliw wrote:Dzoni samo da te pitam, ako igras u Srbiji, u kojoj kladionici igras gemove prvi set, ne znam je l gresim ili samo sam u Mocartu pronasao tu igru, a imam naloge na vecini kladionica

Imaš drug svugdje, uglavnom meridian prvi izbaci ponudu, pa tu slijedi Maxbet, pa Mozzart-Oktagon itd, možda ima i u još nekim, ali samo te prve tri imaju i u Bosni pa ih jedino i gledam :)
By Gurovic15
Gurovic15 wrote:e ako i ovo ne prodje onda stvarno neznam kakve su to madjije...fudbal soccer 2.04 kvota

St. Etienne-Laval 1
Bradford City-Rochdale domacin daje 1+

Win
napokon i u ovoj temi :lol:
By Niliw
JohnnyNoCash wrote:
Niliw wrote:Dzoni samo da te pitam, ako igras u Srbiji, u kojoj kladionici igras gemove prvi set, ne znam je l gresim ili samo sam u Mocartu pronasao tu igru, a imam naloge na vecini kladionica

Imaš drug svugdje, uglavnom meridian prvi izbaci ponudu, pa tu slijedi Maxbet, pa Mozzart-Oktagon itd, možda ima i u još nekim, ali samo te prve tri imaju i u Bosni pa ih jedino i gledam :)

Smeo sam se zakleti da na onog holandjanina od sinoc, nisu dalj prvi set

Sad za ovog Amera ima, vidim.

Hvala ti svakako.