Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By UcenikBGD
petko87 wrote:Hahahaha, uhvatio sam i ja Auroru to vece hahabababababab pre par dana…

Jesi pratio ove zene ponovo, jel dolazilo posle?

Ja sam znao da su Atl Bilbao, Majorka i Espanjol imali taj krug isto tako pre 10tak god ono 3/3 i to i tu sam dobre pare uzeo bio par puta ali su ih provalili izgleda posle toga i evo sad nema sanse da provalis ko sta kad igra…

Sve u svemu da postoji to namestanje postoji i tu nema sta…

To veče kad je došla Aurora došla je i Tihuana santos laguna žene 2-1(0-1).
Inače ne dolaze često ti prelazi kao ranije,ali ponekad se nađe nešto.
Hvatao sam ja krugove u Italiji Serija A, ubedljivo najnameštenija liga za prelaze za vreme korone bila. Hvatao sam tih godina i dana Sasuolo sa Lacio, roma i te okrete krugove, kontra prelazi po 50 60 kvote itd itd. Sad su zategli,nema više jbga
By djare28
UcenikBGD wrote:
To veče kad je došla Aurora došla je i Tihuana santos laguna žene 2-1(0-1).
Inače ne dolaze često ti prelazi kao ranije,ali ponekad se nađe nešto.
Hvatao sam ja krugove u Italiji Serija A, ubedljivo najnameštenija liga za prelaze za vreme korone bila. Hvatao sam tih godina i dana Sasuolo sa Lacio, roma i te okrete krugove, kontra prelazi po 50 60 kvote itd itd. Sad su zategli,nema više jbga

Jel te meksikane uvek ganjas kontra-prelaze ili nekad i ove obicne?
Sta ti cesce dolazi?
By 2paNN
#186775 CITY - BAYERN GG3+ kv. 1,95 soccer

Najjaca utakmica 1/4 sigurno, i ko prodje postaje prvi i glavni favorit za naslov. Ulog jeste veliki, ali ove dve ekipe ne znaju a da ne idu na gol. Nekako vidim utakmicu sa dosta konti i da ce oba tima pokusati da puste loptu protivniku. Oba tima prebrza na kontre i samim tim to ce im biti glavno oruzje u obe utakmice. Ne bi smelo da izostane golova na ovom mecu, a ja tipujem da ce obe ekipe dati najmanje po gol i 3+. Nije los izbor ni pp1-3 i dp1-3.

Srecno!
By Rudy5
#186797 Benfica Inter 1 2.40 premier

Kec ka dubai ,krava štala kuća okućnica ,odo sve potočit na ovo .
Šalu na stranu meni ovaj tip ima dobru vrijednost iz više razloga .Benfica cijelu sezonu igra kao navijena,imaju sjajan sustav s naglaskom na napadački nogomet a Schmidt je doktor svoje vrste.Otisao je Enzo što je velik hend ali ga je sjajno zamjenio Chiquinho kojeg su lokosi pustili heh. Vcrs su bez 2 važna igrača kao i Inter a mislim da je puno više na gubitku Inter bez Hakana i Škriniara nego što su ovi bez Baha(Gilberto je njegov nivo ,ništa tu ne gube) i Otamendija zbog žutih (Silva i Morato su dosta uigran stoperski par ). Benfica kući igra sjajno ,samo divove iz Portugala nisu uspjeli dobiti doma a Inter je vani potpuno drugačija ekipa nego kući. Inter zadnjih 6 kola ne zna za pobjedu,u lošoj su formi,standardni trio u obrani koji je predstavljao stup njihove obrane je ostao samo na Bastoniju sto je ogroman hendikep,imaju problema u svlačionici,Broz je u kriminalnoj formi .Samo slučajno nisu poraženi na Dragau u 1/8 ,jednostavno loši su u 2023oj .Iako je to 1/4 i te utakmice imaju veliku težinu ne vidim da Inter može odnijeti ovdje bod .
By Lučki_radnik
#186858 DOUBLE JAKI, FAVBET, SREDNJI ULOG

SLAVEN BELUPO-HAJDUK OVER 5 KARTONA
REAL MADRID-CHELSEA 1

Utakmica sezone na Apašu, Zekic maksimalno nabrijao ekipu, to budite sigurni, hajduk ako izgubi gotova sezona, redovito lose prolaze u koprivnici, sudi patrik kolaric, lak na obaracu, ima tu dosta igraca nerjesenih racuna od zadnjeg puta, slaven ce se baciti na glavu to sam siguran i biti agresivni maksimalno
Real koji u ligi prvaka dominira godinama igra protiv ekipe koja doslovno ne zna di udara, Vinicius i Benzema u top formi, garancija golova, nema ih ko cuvati adekvatno, lampard smjesan trener, cijela ekipa gostiju je lose selektirana, nemaju apsolutno nikakav plan igre, nemaju napadaca, previse problema, nemaju u Madridu sta traziti
By SergioRodriguez
#186877 Slazem se za over kartona na Hajduku, nabrijana utakmica visok ulog. Ali Kolaric je sve samo ne lak na kartonima. U 15 zadnjih utakmica ima 12 undera i 3 overa na ovu granicu tako da...
By Lučki_radnik
SergioRodriguez wrote:Slazem se za over kartona na Hajduku, nabrijana utakmica visok ulog. Ali Kolaric je sve samo ne lak na kartonima. U 15 zadnjih utakmica ima 12 undera i 3 overa na ovu granicu tako da...

statistika ko bikini, samo pogledaj od mjesec dana šibenik-dinamo, sve osim grubo bilo, lik lagano izvadi 10 žutih, cirkus je radio, sjecam se ko da je jucer bilo
By Lučki_radnik
#186887 SLAVEN-HAJDUK PROLAZ SLAVENA, FAVBET 2,7
ulog: 1,5/10

moram ovo i ovdje napisati, kvota cudo, hajduk nije dobio u koprivnici od pitaj boga kad, Crnac i Hoxha su ekstra igraci koji svima rade probleme, tako ce i hajduku, od kad je leko dosa u hajduk nisu odigrali 2 krstene utakmice, Zekica drzim za boga, ajmo Slaven
By Rovinjez
#186890 Hajduk over 4,5 kornera (1,95) favbet

Ovo se isplati za malo jace uzeti, Hajduk tradicionalne muke u Koprivnici a i opcenito protiv zekicevog Belupa koji postavi pametnu igru drzanjem cvrsto sredine da se spriječi distribucija lopte prema livaji i pustajuci po bokovima jer visoke lopte pokupe lako bozic i Soldo, igrali su nedavno u Splitu i bilo je 1-0 tek u 72. minuti eurogolom Mikanovica iz vana, Hajduk je tad imao 9 kornera a ocekujem i danas 5+ definitivno a uzeo sam i 6+ za malo sitnije u PSK po 2,62
By mrsincobain
#186922 Slaven - Hajduk u favbetu live korneri, 4.5+ 1.75, cak i 5.5+ 3.10, ostane li 1-0 do zadnjih 10min triba bi Slaven na glavu pokusat na gol, trebala bi jos dva kornera upast