Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rudy5
#191842 Vavassori dobio Kecmanovica u solidnom mecu ,nevjerojatno šta je sve spasio da uopće dodje do 5og seta a onda spašava servis za meč i još jednu meč loptu nevjerojatnim poenom,kasnije čupa ono u tb uz neviđen promašaj voleja Kecmanovica na 3 4 u tb .Miomir dosta nervozan otkad je mu je upala loptica sa susjednog terena tamo u 4om setu... Vavassori je tražio tada medical u 2 navrata zbog masaže leđa. Ima dobru priliku da prodje u 3.kolo budući da sad ide na Olivierija koji je odigrao slab meč protiv domaćeg klinca.
Bublik vodio 2 1 u setovima i na 3-3 u četvrtom ima par bl ,izvodi neki show ,kasnije na 3 4 i bl za Zeppierija lik udara neki fh slice ko ja na terminu(na 40 0) bez ikakve potrebe,promasuje i rastavlja reket,te ga ovaj okrene.Poslije u 5om setu oponasa udarce lijevorukog talijana aludirajuci na to kako ih čudno izvodi .Lik je legenda doslovno .
Seyboth umalo nije poveo 2 0 medu,prvo je na 76 44 propustio 2 bl(jednu medo spasio servisom,drugu ovaj popustio u izmjeni) a kasnije na 6 4 2 vezane sl promašio 2 fh gdje je imao dobru priliku, da bi na sl mede promašio lagani smeš. Vjetar dosta otežava .Teško je zabiti winer na Chatrieru,ona legendarna priča o najširem terenu na svijetu ..Ne ide baš Medenom ,puno je bolji na ostalim terenima,sjećam se kv 1.5 protiv Bublika i 1.6 protiv Kecmana u zadnje 2 g ovdje.
Wild inače bio dobar u juniorima,sjajan talent,osvojio juniorski GS,otkad je osvojio Santiago kada je tamo bila neka industrijska zona na premijeri turnira lik se totalno pogubio a jos su ga povrede unazadile.Jos jedan od dokaza kako je težak prijelaz iz juniroskog u seniorski tenis kad igraš protiv jačih i iskusnijih.
Vavassori, Purcell ,Olivieri i Zeppieri debitantske pobjede na GS
By NeLePFC
#191843 Glupi Mmoh i Skatov se raspadaju. Od toliko neizvesnih meceva danas,ovi su bas dibidus. Valjda ce se malo konsolidovati u nastavku,ali ovo je propast trenutno :@
By Gallinari8
#191844 Ja samo ne znam otkud vama tolika sigurnost za kontra hendikep na Mmoha. Covjek prvo nije odigrao meča 16gosdina, drugo dosao je turisticki u pariz iz jednog razloga, a to je da uzme što bi rekao kolega lučki radnik punu KESU. A nastup u prvom kolu se placa itekako dobro.
By NeLePFC
#191845 Ja vezao taj dubl za jaci ulog,a ovi ljudi ne znaju gde su dosli. Da je hendikep 16.5 pribojavao bih se da li ce i to proci. Jebes tenis :@
By NeLePFC
#191848 Meni samo nije jasno da odes na tako veliki turnir i odigras ovako kao Medjedovic juce,ili MMoh i Skatov danas. Imaju li ti ljudi krvi u sebi? Ja popizdim kad izgubim u tablicu i jambu,a oni mrtvi ladni posle ovakvog guzenja
By malsha9323
#191849 Optimisticno da se povadi nesto iz loseg dana za mene :geek:

Monfils 1-2 prelaz 0.25/10 ❌
Monfils 1:3 TR 0.5/10 ❌

Vecernji termin, Gael veteran, "fudbalska" atmosfera, publika mozda po poslednji put gleda njihovog ljubimca na RG. Baez optimalno dobar sljakas, 16 godina mladji, neka mu stara kajla izmigolji nadam se prvi set, na krilima gore pomenutih faktora, a u nastavku ipak presudi kondicija i fizicka sprema u mecu na 3 dobijena.