Rovinjez wrote:heldal under 4,5 je isto jako fin par, ovi samo rokaju iz vana i guraju na crtu a krila sta dobiju dobiju, kontri protiv pariza za lake golove i nema puno tako da ovo djeluje dosta veliko, prvu tekmu imao 2/2
Ko da si ga nacrtao za under.Dobar i Spryzek od Rodrigeza.Extra prošlo.
Prandi ga mijenja reko sigurno više neće ulaziti kad evo ga ulazi u obrani sječe loptu i zalijeće se od svog gola kao da ima 18 a ne 38 godina puca pod prečku s 10 metara, 4. gol i nakon toga više ne ulazi u igru.
Prva tekma u Celju je završila pobjedom Srbije 34-31. Iako su Slovenci jako dobra ekipa, mislim da neće uspjeti ni do boda u Kragujevcu,te da će Srbija otiči na SP. U prvoj tekmi se vidjelo koliko fali Blaž Blagotinšek kao centralni u obrani. Miha Žvižej je dobar igrač,ali već 5 godina nije igrao za Slovensku repku,te nema tu moč a ni uigranosti sa Mačkom i Gaberom da bi zatvorio tu poziciju. S druge strane ova Srbija napokon izgleda kao ekipa a ne kao skup kvalitetnih pojedinaca. Novi vođa ekipe je genijalni Lazar Kukić,a bitno je da su to svi u repki,pa i oni stariji,prihvatili što se moglo vidjeti tijekom time outa i na kraju tekme. Srbija je za razliku od zadnjeg EP-a jača za Dejana Milosavljeva na golu,koji uz Cuparu čini jedan od najboljih golmanski dueta trenutno u Europi. Jača je i za superiskusnog Iliju Abutovića u obrani,te za Petra Đorđića na lijevom vanjskom. Po meni bolji igrač za ovu ekipu Srbije od Petra Nenadića,koji je svestraniji igrać od Đorđića,ali čiji temperament zna unjeti nemir u ekipu. I na kraju,največa razlika je na klupi. Toni Gerona je čovjek koga je rukometni savez Srbije doveo na čelo reprezentacije,dok se Uroš Zorman nakon godina laktarenja tu sam postavio. Radio je kao igrač kontra Vujovića,a i kontra Vranješa,sve zbog samoprompcije na mjesto istoga. Kako bilo po meni je Srbija trenutno jača ekipa od Slovenije,i očekujem da danas to još jednom pobjedom i potvrdi.
Nadam se da ćete vidjeti, obzirom da mi je ritam spavanja od 6 ujutru poslije nba, do sada. Pada kiša u Beogradu ali čim stane ovo mi je najbolji par danas, Kecmanović 2:0. Nek vas ne zavarava rezultat da je Millman dobio velikog Thiema, koji iskreno nije trenutno za čelendžer razine i svaki iole ozbiljniji igrač bi ga dobio bez izgbuljenog seta. Sviđa mi se Miomir kako igra, pisao sam već par puta o njemu, glava, stav na terenu, udarci, napadi, stvarno je za svaku pohvalu, i ako ovako nastavi, garantujem da ide u top 20 uskoro. Po meni nema Millman šta ovdje tražiti, vjerujem da to rutinski Miomir završava