Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Singl za jače 1.75 Favbet
Palmeiras- Boca tip over 6 kartona
- ovo napadam jako, polufinale copa libertadores, uzvrat, aktualni rezultat ( prva 0-0), nema popravnog, dvoboj brazilaca i argentinaca, sudac top, voli dati crveni, vjerujem da ovo prolazi do 75min, bit će žestoko. Kome je mali koef neka kombinira sa golovima , city daje gol

Lagano sa pola gasa, sve do 69min riješeno
By Jeffrey
#193272 Danas nogomet dobre tekme , pa sam ovako slagao listiće
Zicer listić
Dinamo pobjeda, Zvezda pobjeda, Bayern pobjeda + City X2 ❌ ( City zajebao)
Koef 2.38 večina klada stake 6/10
- ova tri favorita su ekipe koje su kiksale dosta u ligi a na odnosu na danapnje protivnike su razina više očekujem lagane pobjede. City mi kvalitetniji od Arsenala i vjerujem da najmanje x izvlače tak da po meni ovaj listić izgledan.
Double
Dinamo pobjeda + Roma koef 2.15 većina stake 4/10✅
Za Dinamo sam sve rekao a Cagliari je sigurni drugoligaš gledao ih ove godine jako limitirana ekipa.
Narodnjak 1/10 koef 29❌
Lyon- Lorient 1
Dinamo - Istra f2
Cagliari - Roma tip 2
Ajax- Az tip 1x
Brighton- Liverpool tip x2
Arsenal - City oba daju
Bayern - Freiburg f2
Radnički- Zvezda f2
By Jeffrey
#193370 Live oklada, poluvrijeme 0-0
Malta u21- Belgija u21 tip over 1.5 gol koef 1.6 većina kladionica
- prvo poluvrijeme bez golova, igra se otvoreno očekujem da Belgija ih probije, mladići iz Malte u dvije tekme 0-9 gol razlika , nebi se čudio da ode i to na 3-4 gola, srednji stake
By Jeffrey
#193391 Live za jače 64min 0-0
Češka-Farski otoci tip Češka over 1 gol
Koef 1.55
- gol visi u zraku, znači za dobitan pik treba mi 2+ gola čeha, na 1 gol povratak love, ...
By Jeffrey
Nasir Jones wrote:Zakasnio minutu za bet... steta
Prosli livebet sam te ispratio, bravo

Nebi ni dobio ni izgubio, povrat uloga . Za sutra imam solidan pik ujutro ću postati
By Jeffrey
#193395 Double koef 2,1 večina (bet,favbet)
Grčka-Nizozemska tip 4,5 kartona više
Srbija-Crna gora tip 1
- ukratko Grčka Nizozemska izravna borba za to 2 mjesto koje vodi na euro, sudi top sudac za kartone španjolac hernandez debelo preko ovog prosjeka
-Srbija CG izravna borba za to 2 mjesto, vjerujem Srbiji, iako su gubili utakmice u zadnje vrijeme nemože se reči da je to loša igra bila, CG za mene ništa posebno, tak da u BG lovi se viza za Euro, i Piksi će to sigurno posložiti da uzme 3 boda
By mrsincobain
Jeffrey wrote:Double koef 2,1 večina (bet,favbet)
Srbija-Crna gora tip 1
- ukratko Grčka Nizozemska izravna borba za to 2 mjesto koje vodi na euro, sudi top sudac za kartone španjolac hernandez debelo preko ovog prosjeka
-Srbija CG izravna borba za to 2 mjesto, vjerujem Srbiji, iako su gubili utakmice u zadnje vrijeme nemože se reči da je to loša igra bila, CG za mene ništa posebno, tak da u BG lovi se viza za Euro, i Piksi će to sigurno posložiti da uzme 3 boda

Po meni vridi probat i Luksemburg-Slovačka, 3.5 žuta više, Luksemburgu reka bi povijesna šansa, ako izguba Slovačka 99% na euru
By Jeffrey
mrsincobain wrote:
Jeffrey wrote:Double koef 2,1 večina (bet,favbet)
Srbija-Crna gora tip 1

Po meni vridi probat i Luksemburg-Slovačka, 3.5 žuta više, Luksemburgu reka bi povijesna šansa, ako izguba Slovačka 99% na euru

Slažem se i stim