Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By pennyHardway
#87112 Rumuni sude Hrvatsku, zadnji put su sudili Sloveniji kad su im 11 puta iskljucili igraca na dvije minute. Vole da su u centru paznje e sad ko me ce steliti ali bice iskljucenja puno i tu bi mogla krila profitirati.
By LaVine
#87121 Gottfridsson 3.5 manje SINGL
Nielsen 2.5 manje SINGL
Mram ovu dvojicu igrati manje protiv Francuske.Gotfridson ne igra u Flensburgu ni minuta i nije mi jasno kako moze dati 4 gola kroz sredinu odbrane Francuza gdje su najaci.Moze gol dati samo na prolaz, a tu stvarno nema sanse nema ni sut spolja ni visinu, a i dosta je trom.Tu je da razigrava ekipu i ovo je ono bas kao zicer.Francuzi izlaze na nekih 8 metara i drze jednu ruku na pivotu, a drugom prema spoljnom igracu i tako oba halfa i tu jednostavno ne ostaje prostora za pivota da primi loptu i jos ako je primi oni su odma na njemu i ne moze da se okrene i sutne, u najboljem slucaju moze iznuditi sedmerac.Ova dvojica su bas izgledni underi tako da sam ih vezao i u dublu.
Sa ove utakmice sam uzeo jos
Porte 2.5 vise
Jeppsson 2.5 vise
Lagergen 2.5 vise
Nisu velike granice.Porte ce biti na beku i krilu i ova granica mu nije problem jer forsira suteve kako dobije loptu.Jepppsson ce imati suteve posebno jer Francuzi sa igracem vise ostaju na 6 i pustaju suteve spolja, a on ima i visinu i sut da to realizuje bar 3 puta.Lagergren je brz i odlican realizator, trci kontre, sutira, prolazi i kod igraca vise akcije se zavrsavaju na njemu gdje sutira ili prislijefi zadnji pas.
Sa druge utakmice cu kasnije kada uplatim singlove :D
By yoldza
LaVine wrote:Gottfridsson 3.5 manje SINGL
Nielsen 2.5 manje SINGL
Mram ovu dvojicu igrati manje protiv Francuske.Gotfridson ne igra u Flensburgu ni minuta i nije mi jasno kako moze dati 4 gola kroz sredinu odbrane Francuza gdje su najaci.Moze gol dati samo na prolaz, a tu stvarno nema sanse nema ni sut spolja ni visinu, a i dosta je trom.Tu je da razigrava ekipu i ovo je ono bas kao zicer.Francuzi izlaze na nekih 8 metara i drze jednu ruku na pivotu, a drugom prema spoljnom igracu i tako oba halfa i tu jednostavno ne ostaje prostora za pivota da primi loptu i jos ako je primi oni su odma na njemu i ne moze da se okrene i sutne, u najboljem slucaju moze iznuditi sedmerac.Ova dvojica su bas izgledni underi tako da sam ih vezao i u dublu.
Sa ove utakmice sam uzeo jos
Porte 2.5 vise
Jeppsson 2.5 vise
Lagergen 2.5 vise
Nisu velike granice.Porte ce biti na beku i krilu i ova granica mu nije problem jer forsira suteve kako dobije loptu.Jepppsson ce imati suteve posebno jer Francuzi sa igracem vise ostaju na 6 i pustaju suteve spolja, a on ima i visinu i sut da to realizuje bar 3 puta.Lagergren je brz i odlican realizator, trci kontre, sutira, prolazi i kod igraca vise akcije se zavrsavaju na njemu gdje sutira ili prislijefi zadnji pas.
Sa druge utakmice cu kasnije kada uplatim singlove :D

Pratim :lol: :lol:
By GoldFire5
n_tosic10 wrote:Od mene danas ovako sto se rukometa tice
Hrvatska - Norveska ds1X 1.72
Mnogo bure je podigla poluprazna hala protiv Belorusa u Hrvatskoj. Danas ce hala biiti puna, sudije kao sudije, uvek se domacin pomaze. Ekipno gledano, ekpie su tu. Mnogo toga zavisice od Kopljara, Duvnjaka i Cupiica. Po meni, da Hrvatska ne izgubi danas ima veliki value.
I. Cupic 3.5 over 1.80
Od Cupica ocekujem utakmicu bar kao protiv Svedske. Protiv Belorusije je malo i odmarao, zbog toga i ova granica od 3.5 gola, a ne recimo 4.5 ili 5.5. Po meni odlican izbor.
Sagosen 5.5 under 1.80
Kljucno za Hrvate bice zaustaviti raspolozene Sagosena i Bjornasena. Po meni je bolje uzeti Sagosena po ovoj granici. Jake su komsije na bekovima, ocekujem agresivnu utakmicu sa puno kontakta. Bas kao sto su odigrali Nemacka i Ceska juce.
Srecno ako neko prati!

Poluprazna dvorana je bila jer su ljudi kupovali ranije karte i mislili da cemo prvi biti i plus sve to cijene su bolesne. Kopljar nije prvotimac i neovisi o njemu, duvnjak ozljeden a cupic stoji na krilu na kohem je u prvenstvu dobio 3 lopte a kontri smo u 4 utakmica napravili 4 sto smo nekad znali napraviz u jednom poluvremenu i to je bilo jedno od jacih oruzija a cervar cijeni loptu i neradimo kontre i polukontre a norveska je dobra u tranziciji(norveska 16 kontru u q4 utakmica) tako da nasa krila iz tog segmenta nece dat puno golova a mislim da ni neznamo vise napravit akciju za krilo. Norveska igra 6-0 obranu sa izlaskom do 9 metara to jedino sut izvana razbija, cindric i karacic su provaljeni to mu vise ne funkcionira. Ako budu imali dubok izlazak to je dobro za cindrica karacic jer mogu navlacit veslat ali do krajnje realizacije mislim da nece samo tako moci doci morat ce ici asistencija na pivota ili beka ako igraju duboku 6-0,ako se povuku u plicu 6-0 pivot nedobiva loptu jedino sut iz vana a cindric tu pogotovo nemoze nista. Slazem se cupic je isplait na 3.5 zbog sedmeraca jer kad igraju 6 0 lakse dode do obrane iz prostora a cupko je prvi u sedmercima.
Sagosena nebi igrao - bolje bi ga preskocio. Lik je 2015 proglasen najboljim mladim igracem igra srednje lijevo vanjskog zadnji utakmicu nas je on rastavio lik odlicno igra ima sut sve a vjv ce kroz krizanja ici sut s lijevog gdje su stepancic/kopljar(nije bas neki defanzivac) a vise primamo s te strane neg s lijeve(jedino prosla gdje je maric igrao u obrani na lijevom vanjskom gdje se gubio i radio dubok izlaz sa 6-0 i igrac manje to se neradi nego se mora spajat u zgusnit obrana i ako vec ide sut onda bolje s krila pustit). Golmani nisu na razini od kad je otisao sole sto je jos jedan plus za sagosena.
Ja bi danas
Hrv 1
Vise ih volim odigrat kad nisu favorito neg kad jesu. Malo navijacki ali ak danas izgubimo gotovo je.
Vori 1.5- maric je tu nema potrebe da se trosi u napadu ak nam nebude isla 6 0 preci ce u 5 1 s vorijem jer jedino on to moze igrat i musa je tu.
Nisam jos pregledao sve ali treba pikirat nekog od lijevog/desnog vanjskog vise. Igrao bi mamica na 2.5 ali me strah minuta (proslu je mamic imao vise minuta a pretproslu mandalinic rotira ih ali meni je mamic puno bolji, mislim da xe ga danas vise koristit jer ako igra cindric-karacic ili cindric-mandalinic( def 0) mora radit 2 izmjene a mamic je dobar off/def jer norveska igra brzi centar bez obzira na kontru ili ne kontru moze prislit da ne uspiju se napravit sve promjene.
By Mork
#87134 Gotfrdissona ni u snu under,glavni igrac tamo logicno da nije igrao u Flensu kad je do decembra bio povrijeden :roll: :roll: prije + nego - svakako,jer prevelik broj suteva a u grupi i nije igrao toliko koliko ce danas,mozda i cijeli mec cak. ;)
By LaVine
#87139 Da je polufinale ili finale sada bih ti ponudio opkladu da nece dati 2 gola, ali posto je jis grupa Francuzi jis igraju na gol vise sa opustenom odbranom moze se desiti ali tesko.
Ne smijem.ga pojacati jer ocekujem.utakmicu oko 60 golova :D
By BradaMVP
#87144 Netko ovdje napisao da Štrlek igra kriminalni ovo prvenstvo... Uopće.nije tako... Čovjek igra kao i uvijek... Odlično... Samo debili Cindrić i prije svega Kotačić mu uopće ne dodaju loptu... Pa ne možeš tako ostavljati krila da samo stoje i ne asistirati cijelu temu niti jednom... Tako se ne može pobijediti nikoga...

Danas za jako udaram nasa krila i Štrlek i Čupić danas moraju preko 3.5...
Samo da Čupko konačno pogodi jebeni prvi sedmerac...a ne da svaku put kad ga igram mora prvi promašiti i onda se ne vraća više na liniju...

Francuzi danas neće lagano protiv svedjana i 1.5 je i više nego realan koef... Ja sam igrao da neće dobiti sa više od 3.5 razlike po istom tečaju... Sigurnnije mi je to nego pobjeda Francuza...

ostalo sam malo propisao od Lavina... čovjek odlično analizira i najbolji je ovdje tipster što se tiče rukometa...samo jbg nikada se ne zna koji će tijek tekme biti...

Mahe over 4.5

Sretno nam svima vcs