Sto cu kad mi drug brani u Bundes ligi pa znam
Sto cu kad mi drug brani u Bundes ligi pa znam
19bruno98 wrote:Lagergen 2 gola u prvih 10 min i nista vise, pa nece valjda pasti
ahmony wrote:19bruno98 wrote:Lagergen 2 gola u prvih 10 min i nista vise, pa nece valjda pasti
Lagergen, Mahe, Jeppson, svi su dosli
Ajmo sad pratit Tonesena i Cupica
yoldza wrote:LaVine wrote:Gottfridsson 3.5 manje SINGL
Nielsen 2.5 manje SINGL
Mram ovu dvojicu igrati manje protiv Francuske.Gotfridson ne igra u Flensburgu ni minuta i nije mi jasno kako moze dati 4 gola kroz sredinu odbrane Francuza gdje su najaci.Moze gol dati samo na prolaz, a tu stvarno nema sanse nema ni sut spolja ni visinu, a i dosta je trom.Tu je da razigrava ekipu i ovo je ono bas kao zicer.Francuzi izlaze na nekih 8 metara i drze jednu ruku na pivotu, a drugom prema spoljnom igracu i tako oba halfa i tu jednostavno ne ostaje prostora za pivota da primi loptu i jos ako je primi oni su odma na njemu i ne moze da se okrene i sutne, u najboljem slucaju moze iznuditi sedmerac.Ova dvojica su bas izgledni underi tako da sam ih vezao i u dublu.
Sa ove utakmice sam uzeo jos
Porte 2.5 vise
Jeppsson 2.5 vise
Lagergen 2.5 vise
Nisu velike granice.Porte ce biti na beku i krilu i ova granica mu nije problem jer forsira suteve kako dobije loptu.Jepppsson ce imati suteve posebno jer Francuzi sa igracem vise ostaju na 6 i pustaju suteve spolja, a on ima i visinu i sut da to realizuje bar 3 puta.Lagergren je brz i odlican realizator, trci kontre, sutira, prolazi i kod igraca vise akcije se zavrsavaju na njemu gdje sutira ili prislijefi zadnji pas.
Sa druge utakmice cu kasnije kada uplatim singlove
Pratim![]()
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]