Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By LaVine
#87166 Mork zaboravljas da igrac koji nije igrao izgubi osjecaj i jos nesto sto nisam napisao on i Nielsen sutiraju uvjek visoko ili polu visoko ato Gerard najbolje brani :D
Sto cu kad mi drug brani u Bundes ligi pa znam :D
By ahmony
19bruno98 wrote:Lagergen 2 gola u prvih 10 min i nista vise, pa nece valjda pasti

Lagergen, Mahe, Jeppson, svi su dosli :D

Ajmo sad pratit Tonesena i Cupica
By pennyHardway
ahmony wrote:
19bruno98 wrote:Lagergen 2 gola u prvih 10 min i nista vise, pa nece valjda pasti

Lagergen, Mahe, Jeppson, svi su dosli :D

Ajmo sad pratit Tonesena i Cupica

Uzeli smo lovu to je najvaznije ali kakav antirukomet i kakvi smetljari.
By BradaMVP
#87182 I tako... Na jednom ticketu za.3tisuce kn.... Čekam samo Švedska +3.5 jedinica... 49 minuta lagano 14-15... Rekao lagano ulazi to... Nema potrebe braniti u lajvu....i onda potop... Pa jebeni Francuzi... Nek se nose i oni i skandinavci u k
By LaVine
#87184 Gullerud 1.5 manje SINGL 1.85
O.Sullivan 1.5 manje SING 2.20

Dva igraca koji igraju samo odbranu.Gullerund i to malo sto udje nema veze u napadu i lose sutira.OSallivan moze samo iz neke polukontre ali obicno razigrava i on ne zavrsava.
Igrao sam i Cindrica manje od 4.5, kao i Jondala.
Stepancic na 3.5 vise jer ima sut u noge,a onaj pustinjaki covjek, golman Norveske dolje medju noge ne umije da brani :D
By LaVine
yoldza wrote:
LaVine wrote:Gottfridsson 3.5 manje SINGL
Nielsen 2.5 manje SINGL
Mram ovu dvojicu igrati manje protiv Francuske.Gotfridson ne igra u Flensburgu ni minuta i nije mi jasno kako moze dati 4 gola kroz sredinu odbrane Francuza gdje su najaci.Moze gol dati samo na prolaz, a tu stvarno nema sanse nema ni sut spolja ni visinu, a i dosta je trom.Tu je da razigrava ekipu i ovo je ono bas kao zicer.Francuzi izlaze na nekih 8 metara i drze jednu ruku na pivotu, a drugom prema spoljnom igracu i tako oba halfa i tu jednostavno ne ostaje prostora za pivota da primi loptu i jos ako je primi oni su odma na njemu i ne moze da se okrene i sutne, u najboljem slucaju moze iznuditi sedmerac.Ova dvojica su bas izgledni underi tako da sam ih vezao i u dublu.
Sa ove utakmice sam uzeo jos
Porte 2.5 vise
Jeppsson 2.5 vise
Lagergen 2.5 vise
Nisu velike granice.Porte ce biti na beku i krilu i ova granica mu nije problem jer forsira suteve kako dobije loptu.Jepppsson ce imati suteve posebno jer Francuzi sa igracem vise ostaju na 6 i pustaju suteve spolja, a on ima i visinu i sut da to realizuje bar 3 puta.Lagergren je brz i odlican realizator, trci kontre, sutira, prolazi i kod igraca vise akcije se zavrsavaju na njemu gdje sutira ili prislijefi zadnji pas.
Sa druge utakmice cu kasnije kada uplatim singlove :D

Pratim :lol: :lol:

Yoldza, ni ti ne mozes zaustaviti furiju :D
Opet pogidjeno 100% ;)