Tako je yoldza, tako i ja razmisljam.. zato igram online jer ako te pare uzmem u ruke onda su moje ovako prvih 1000 je moje ostalo je njihovo , takodje uvek postoji da kazes dosta je aj ispocetka ili aj na tri dela pa tri opcije.. svasta nesto je tu u igri.. ako padnem na primer tri puta na prva dva koraka onda odigram tiket kvote 3-4 vratim pare i opet
yoldza wrote:Ma.ok ali većina nas ne zna za te aplikacije gdje možeš da vidiš ko gdje kako uplaćuje pa da prepises...ali meni kladjenje na neku 5 finsku ligu da ne znam ni koje dresove nose isto kao da se kladim na utrke pasa ...
Ma znam.. nema emocija tu. Zato je čisto poslovno haha
Igram ja i sa strane ovako, za svoju dušu ali ne mogu tu da pronađem mnogo dobrih opklada pa ispadne samo manji deo ukupnog pota
To je glupost nevidena, evo i primjer: Nades neki par koji si bas siguran i vidis ogroman value, kvota 1.85 i sad tebi malo fali do 2 i dodas neki random par 1.10, a sansa da taj 1.10 ima bilo kakva value gotovo i ne postoji. Prosta matematika i vjerovatnoca. To forsiranje kvote 2 te odvodi u minus dugorocno jer gubis value za tip u koji si siguran. Mala kvota ne znaci da je nesto manje ili vise sigurno.
Bolje 1.80 i veliki value nego 2.10 i nikakav value, zato je singl najbolja metoda kladenja. Rizik je jako mali, a ako si dobar i uporan imat ces konstantnu zaradu. Yield 7% pa na vise i dobro ti se pise
Možda je pomalo za nevericu, ali moguće je naći value i na kvoti 1.02. Tokom 2021. godine igrao sam cele sezone na Pinnacle za jako velike uloge kvote 1.02-1.04. Postojala je mala nesmotrenost tog sajta sa kvotama na velike favorite. Npr. koledž košarka, hendikep je -37 ladno kvota 1.03 iako je realna kvota 1.005 polovinka od 1.01 ili tako nešto, možda i manje
Ako se dobro sećam imao sam samo dva promašaja na 400 mečeva. Jedan je bio Kentaki na 35 hendikep a jedan Finska košarka na hendikep 40.
Prošle godine su to korigovali.
Čak i sa tako minornim kvotama napravila se ogromna zarada.
edit: iz price momka se ne bi bas reklo da je ocajan, jedino sto mi se parovi ne svidjaju za ovaj rad, treba da igra nesto sto moze da se brani zadnja tekma, al to nije ni tema.
Kao drugo vidim da dosta ljudi na forumu uopste ne zna sta je vrijednost ili value odredjenog tipa.Znaci kao sto vam je covjek reako value se moze naci i u kvoti 1,02 ako je veca vjerovatnoca od toga da ce taj tip doci.To sa dva kvotom moze biti zanimacija ali takodje i tu ako ne trazis value u svakom predlogu, dugorocno sigurno neces biti u plusu a ako ne trazis, onda ti nema razlike nasao danas kvotu 2 ili 32, sto bi cekao pet dana.
2paNN wrote:Korak 1.
Tsc - Crvena Zvezda gost daje gol u drugom
Benfika - Briz domacin daje gol u prvom
Danas ovako. Pocetni ulog 1000, igram 9 koraka do milion!
Dokaz o uplati i kvoti ostavljacu printskrin.
https://prnt.sc/1ozY6DfwCLi6
Aj pa nek nam krene lepo![]()
P.s. piramida je prebacivanje dobijen kesa sa kvotom dva, u devet koraka sa 1000 do milion
LAGANEZE