Slađana Pop-Lazić (2.5) over 1.70 SS
Jučer 4 gajbe kontra Gyora. Zabila je 3 za redom,te onaj za 20-19 i omogučila Brestu da dođe do remija i produžetaka. Budu li danas Vipersice fokusirale obranu na Jauković i prije svega Anu Gros,Pop-Lazić je dovoljno iskusna da to iskorisi i zabije barem 3 gola danas.Jedino je pitanje minutaže jer Foppa igra bolje u obrani,ali mislim da bi ovo danas Slađana trebala preći.
Isabell Gullden (3.5) over 1.80 SS
Jučer samo 2 gola iz igre,oba sa 7 metara,te onaj pobjednički u raspucavanju sa 7m na kraju.Penale u igri su naizmjenično pucale ona pa Gros,te su obje imale 2/2. Danas ne igraju kontra Gyora,več Vipersica pa očekujem i malo balansiranije suđenje nego jučer. Za nju vrijedi kao i za Pop-Lazić,uspiju li Vipersice zatvoriti Jauković i Gros izvana,onda če biti mjesta za Gullden na srednjem. Jučer su Ilina i Dimitrieva zabile 9 golova sa pozicije SV Vipersicama,pa bi mogla i Gulldena danas 4,naročito ako zabije poneki gol i sa penala.
Gyor - CSKA (52.5) over 1.75 SS
Nakon jučerašnje tekme očekujem da se Gyoru danas "otvori" jer CSKA ne igra ni blizu tako tvrdu obranu kao Brest.Niti jedne neče htjeti izgubiti i drugu tekmu na turniru,ali ne očekujem obranu "u kost" te mislim da bi danas Gyor mogao i do 30 golova,a CSKA je sigurno sposoban zabiti barem 23.
Razmišljam si o Nori Mork (4.5) over 1.70
koje bi trebalo nekih 60% proči,ali brine me nekoliko stvari. Jučer je zabila 5 golova i prošla,ali taj 5 je zabila iz penala u pred zadnjoj minuti tekme.Od tih 5 golova 4 je zabila iz penala,ali pucala je tek nakon što je Sulland prvi penal promašila.Sulland i Mork igraju na istoj poziciji,te su jučer zabile ukupno 2 gola iz igre od 33 Vipersica. S druge strane Reinstad,Arntzen i Tomac su sa SV odnosno LV zabile 19 golova.I Sulland i Mork su superiskusne igračice te če zasigurno podijeliti minutažu na DV,jedino je pitanje tko če prvi pucati 7m i zato mi je over na Noru nesiguran.Jedina igračica koja je jučer iz Gyora otišla u over je Kristiansen (6 golova,ne računam produžetke) i to zahvaljuči penalima na početku utakmice,a svih 6 je zabila u prvom poluvremenu. Bude li Mork prva pucala penale onda ima šanse da ode u over.
I naravno Ana Gros (6.5) over 1.85 SS
Jučer 9/10 a taj jedini promašaj je bio sa 7m iz raspucavanja. Do tada savršenstvo,8/8 (od toga penali 2/2) i 1/1 u produžecima. Bude li i danas penali kao jučer,jedan Sulland jedan Gros onda je Ana itekako realna za over. Opalit če sigurno jedno 8-9 lopti danas iz igrete če joj uz pretpostavljene penale trebati da zabije jedno 5 golova iz igre. obrana Vipersica če biti fokusirana na nju,a Ana nije igračica koja če siliti ako navuče 2 igračice na sebe,zato igram Sulland i Pop-Lazić over,ali bez njezinih 7 do 8 golova Brest če teško do pobjede. Igrao bih je na jači listić da je margina za gol manja,a marginu 6.5 ili čak 7.5 igram jedino Neagu.