Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
enemies wrote:
Jeffrey wrote:
enemies wrote:Jeff sta mislis za Flamengo Fluminense? Ne znam koliko je jak taj derbi, imaju ti Brazilci puno derbija svojih, ali vidim dosta kartoniranja u proslim derbijima i sudi Sampaio koji je oke za kartone

Dodao bi jos Benfica-Sporting, sudi Soares Dias, cekam bet da ga ubaci u ponudu pa cu vjv napraviti triple sa ova dva derbija koja si i ti naveo

Fla Flu derbi, ljuti neprijatelji nemaš šta tu razmišljati igraš kartone over 6 u betu koef 1.67 ( dodaj pobjedu zvezde nogomet i dobar koef dobiješ) . Već sam ja zacrtao oba ta meća ali to ću sutra postati. Portugalci ovisi o margini ali očekujem isto 6 ali vrijedi uzet

Hahaha a jebemti iz koje gluposti se ljudi potuku nemres vjerovat, al super :D

Bitmo da je winn ✅
By enemies
#194249 TRIPLE:

Kosovo - Izrael over 3.5 cards and both team receive card
Rijeka - Dinamo under 3.5 goals
Hajduk - Varazdin under 3,5 goals
@3.29 B365

Nekako mi niska granica s obzirom da se ocekuju visoke tenzije na ovoj utakmici zbog politicke situacije. Ko izgubi u utakmici prakticki se moze oprostit od europskog tako da je to jos jedan plus. Sudac Kruzliak, dobar za kartone, u prvom mecu u Izraelu bilo 6, ocekujem i danas barem 4 i da svako dobije minimalno 1

Derbi na Rujevici, Dinamo se bas muci sa stvaranjem sansi i zabijanjem istih, tako da ne ocekujem da daju visu od jednog dok s druge strane Rijeka doma odlicno igra,ali opet ovo ce biti skroz drugacija utakmica i igrat ce se opreznije i s jedne indeuge strane, cak sam razmisljao i 1x ali sam se ipak odlucio za opciju manje golova jer je ovo derbi pa bi mogao otici na bilo koju stranu

Hajduk isto kao i Dinamo, jako malo golova zabijaju, pocnu napadacki, prva poluvremena dobro odigraju dok se druga neobjasnjivo povuku i spasavaju zivu glavu. Varazdin nezgodan protivnik, nece Hajduku biti lako u danasnjoj utakmici no ne ocekujem neku posebno napadacku igru gostiju, tako da mi je 4 gola previse na ovoj danasnjoj utakmici
By enemies
enemies wrote:TRIPLE:

Kosovo - Izrael over 3.5 cards and both team receive card
Rijeka - Dinamo under 3.5 goals
Hajduk - Varazdin under 3,5 goals
@3.29 B365

Nekako mi niska granica s obzirom da se ocekuju visoke tenzije na ovoj utakmici zbog politicke situacije. Ko izgubi u utakmici prakticki se moze oprostit od europskog tako da je to jos jedan plus. Sudac Kruzliak, dobar za kartone, u prvom mecu u Izraelu bilo 6, ocekujem i danas barem 4 i da svako dobije minimalno 1

Derbi na Rujevici, Dinamo se bas muci sa stvaranjem sansi i zabijanjem istih, tako da ne ocekujem da daju visu od jednog dok s druge strane Rijeka doma odlicno igra,ali opet ovo ce biti skroz drugacija utakmica i igrat ce se opreznije i s jedne indeuge strane, cak sam razmisljao i 1x ali sam se ipak odlucio za opciju manje golova jer je ovo derbi pa bi mogao otici na bilo koju stranu

Hajduk isto kao i Dinamo, jako malo golova zabijaju, pocnu napadacki, prva poluvremena dobro odigraju dok se druga neobjasnjivo povuku i spasavaju zivu glavu. Varazdin nezgodan protivnik, nece Hajduku biti lako u danasnjoj utakmici no ne ocekujem neku posebno napadacku igru gostiju, tako da mi je 4 gola previse na ovoj danasnjoj utakmici

Lost, po 4 na obje tekme
By enemies
#194548 Double
Belgija - Azerbejdzan manje od 2,5 zutih kartona
Djokovic - Sinner 1
SS @3,79

Utakmica bez natjecateljskog naboja, vise ce sliciti na kakvu prijateljsku utakmicu samo da se odradi proforme. Trebala bi bit lagana pobjeda Belgije s toga ne ocekujem neke grubosti na utakmici. U prvoj u Azerbejdzanu bila 3 zuta s tim da je bio aktivan rezultat.

Za Djokovica nemam sta previse dodat, svaka cast Sinneru, ali mislim da je malo prevelik zalogaj dobiti Djokovica 2 puta u par dana i da tata tenisa vcrs nosi pobjedu nakon jucerasnje lagane pobjede protiv Alcaraza.
By Gurovic15
#194551 tiket mozzart 10.91

Srbija 1&3+
ako nista drugo kupio je zvalonja ovaj mec od bugara :)

Arsenal W KI 2 ocekujem laku pobedu gosta,od 2018 ima sve pobede protiv Brigthona W

Man utd W-Man Sity W UG 3+
derbi i ocekujem golove,dobra kvota

Werder W-Bayern W UG 3+
ocekujem od bajerna bar 3 gola a moguce i da prime

Tromsdalen-Lyn UG 3+
borba za promociju,drugi mec,prvi dobio tromsdalen 2-1

Spanija-Gruzija Spanija daje 3+
prosli mec im dala 7 komada,opusten mec ocekujem bar 3 u mrezi gostiju
By ero
#194755 da malo aktiviramo bh i hr ligu

sarajevo izraziti favorit protiv tuzle 1.3 SS
željo na suadijski pogon protiv poššja 1.65 SS
borac u konjicu 1.6 SS
zrinjski u gabeli 1.3 SS
sloga protiv zvijezde 1.25 SS

sarajevo raste iz kola u kolo kako rožman uigrava momčad ,imaju par izostanaka ziljkić, zeljković, duraković i renan, ali mislim da ne bi smjeli imati problema protiv građana iz tuzle koji su raštimani orkestar (solidna ekipa, ali loše posložena)

željo je nakon smjene trenera odigrao solidnu utakmicu u banjaluci, te nes(p)retno izgubio u sudačkoj nadoknadi. posušje uvijek neugodan protivnik. ali ako ponove angažman kao u BL očekujem pobjedu domaćih

borac i zrinjski najveći ziceri, ne znam šta bi se trebalo desiti pa da kiksaju. igman i gošk ispodprosječne momčadi za ovu ligu. plus kazlagić u konjicu ;)

zvijzda već ispala, jagodić sa slogom proba se uključiti u borbu za europu. dobro su izgledali u zadnjih par domaćih utakmica, posebno sa sarajevom kada su dobili 3-0.

borac i zrinjski 1,6 x 1,3 = 2,08 9/10
sarajevo, željo, sloga , borac daje gol i zrinjski kv 4 - 3/10

nadodajem hajduk 1.6 7/10 - hajduk pred domaćom publikom u puli (očekuje se više od 5.000 navijača bilih uz novog trenera trebao bi ostariti pobjedu, bolji su i dižu se u formi.
By Jeffrey
#194757 Triple bet/lokali koef 2.13 5/10
Ajax-Vitesse tip 1
City-Liv tip over 2,5
Dinamo-Osijek tip 1x
-ajax promjenio trenera dvije pobjede, nerješeno protiv almere iako su ih trebali dobiti dva razlike, i poraz od Brightona u Europi, dižu se i sad ih treba ganjati sa pobjedama, roster vrijedipuno više od 12mjesta i vidim ih do kraja lige u borbi za KL , Vitesse loša ekipa zadnji na tablici i glavni kandidati za 2 ligu, dobija ovo ajax za narodnjak može i pobjeda 2+
City-Liv šta reći dva kluba koji gaje napadački nogomet, City mi ovdje svakako favorit ali imaju dosta igrača pod upitnikom golman Enderson ( za golove bolje da ne igra jer je odličan) , Haaland pod upitnikom , bolje da igra jer to je gol u najavi onda. Liv manje više kompletan tako da očekujem gol gol, i jednu efikasnu utakmicu.
Dinamo-Osijek dodao sam 1x da dobijem duplanje love, jednostavno dinamo si ne smije dozvoliti kiks , ode titula, igraju doma, koliko god su oslabljeni očekujem da mogu dobiti Osijek, ali sam se osigurao sa dvoznakom .