Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By deyan
#183071 FKP je greška, mnogo su u kanalu.
Petrić je kopač krompira, nije trener i užasno je, takoreći nikako spremio ekipu.
Gmazura i Mučela se svim silama trude da udare poslednji ekser u raspali kovčeg FK-a.

Cepaj dalje, nebitno šta pričaju drugi.

Igrao:

Hibernian FC - Glasgow Rangers 2+
Celtic Glasgow-Heart 1 i 3+
Bayern-PSG PSG 1+

Inače, 24.02, pao na tiket od 4 soma €, 9/10, pa zatim
25.02, pao na tiket od 6 soma €, 13/14.
Horor film.
By enemies
enemies wrote:Tottenham - Milan under 2 cards 1.half @1.83 bet365

Sudi Turpin, teski underas, jako tezak na kartonu pogotovo u prvom poluvremenu sto pokazuje na vecini svojih utakmica. Aktivan je rezultat sto nije bas najbolje, ali nekako ne ocekujem bas skroz otvorenu igru od samog pocetka, pogotovo ako Tottenham nekako uspije povesti pa izjednaci ukupni rezultat. Ako se i desi od pocetka skroz otvorena igra tu mi je bitna karika Turpin koji voli jako pogledat kroz prste. Nedavno na Mars-PSG u prvom pol cisto povlacenje za dres nije sudio kao zuti, ono ako nije za karton onda ne znam sta je.
Statisticki gledano u zadnjih 20 utakmica (mozda i u vise utakmica ali nije mi se dalo dalje gledati) samo je jednom dodjelio 2 kartona u prvom pol, a na vecini je bilo i bez kartona.
Ekipne statistike po meni nije potrebno naglasavati jer vecina utakmica nema toliku vaznost kao uzvrat u playoffu Lige prvaka, ja cu vjerovat u ovo gore sto sam napisao pa mi s toga ovo dobar value za probati na neki srednji ulog.
Za hrabrije cak probati da u 1.p nece biti nijedan karton za sto je koef 4.30 cini mi se.

Za kakvu glupost covjek da drugi zuti nemrem vjv, je lakat ali to mi je bas netipicno za njega jer nije bio nez kakav intezitet
By UcenikBGD
2paNN wrote:Kao alternativu bi ti predlozio neke igre na golove tipa 1+1+ bajern i celtic 1&1+1+ to ti dodje na kvotu 2, 2.10 zavisi, tako neke igre ocekujem veceras posto nemas FKP, te dve tekme iskombinuj za kvotu 2..
Hvala Ucenice na nozicu u ledja :D

Nema na cemu!!!
Samo prijateljski savet nije nozic u ledja,to da znas.
Na tu igru sto pokusavas da se ogrebes o neke sitne kvote na gol u poluvremenu se gube i gace,mani se corava posla. Mnogi su pokusavali na taj nacin, na kraju ishod je uvek isti, veruj mi
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Bayern-Psg tip over 4.5 cards 1.72 Bet
- idem jače na ovo a zašto, Psg je 99% prvak Fra i njima je ova utakmica sve, pokušat će na sve načine doći do pobjede, Bayern je odličan ali nije nepobjediv, realno nemaju top napadača Chupa Moting iako je trenutno u formi nije taj za mene vrhunski kakvog Bayern zaslužuje, i realno ne vjerujem da će Bayern ovo riješiti lagano bez znojenja i da samo tako utakmica izgubiti draž natjecanja, da Bayern ima prolaz rano, a i nisu ta ekipa koja se zatvara kad vodi, nemaju to , i da se time izgubi na oštrini. Prognozu nebi udarao tu jer po meni koef su nerealni, i value mi je tu x2. U srijedu nema Neymara to je čak + za Psg jer realno trojac Neymar Mbappe Messi trpi obrana , tak da bez Neymara bit če bolja obrana Psg 100% nego sa njih tri u polju, a i napad bi mogao bolje funkcionirati jer malo im jedna lopta. Istina je da bi bilo dobro za kartone da igra Neymar jer zna dobiti a pogotovo iznuditi ali računam da je tu Mbappe i tko je gledao utakmicu u Parizu kad je ušao zadnjih pola sata bilo je problema, tad je i krenula oštrina, tako da on sam je u stanju dva na sebi kartona izvuči, a isto ako krene nervoza sklon je popuštanju živaca i kartonima. Prva tekma ova oklada prošla, sad još bolje za kartone jer sudi Orsato inače je top za kartone i moram ga uzet na ovom derbiju i to margina 4.5 bit će utakmica za Psg sve ili ništa i sami mogu pokupiti 3-4 komada kao od šale tako da vjerujem da ide to na 5-6

Lost, 1 žuti, užas igra od Psg pa to je ekipa bez svega što jedna šampionska ekipa mora imati. Užas
By 2paNN
#183102 Sad cackao nesto po slikama najvecih padova mojih trazio ovu kvotu dva da vam pokazem i naletim na moj mozda najveci pad ikad u kladionici.. sve je doslo sem Atletika, ako neko ne zna sta je bilo na toj tekmi... Ukratko, sudija svirao kraj tekma, pa var kaze da je penal i onda ponisti kraj tekme, vrati ih na teren i karasko izvodio penal, ostalo je istorija tj moj polupan tv i jedno 3 godima manje zivota :D :D :lol: :lol:

https://prnt.sc/DjxtEuqVYVhu
https://youtu.be/o-Yr1gmyTyM
By Mikelito86
Mikelito86 wrote:LATVIJA- SLOVACKA tip 2, kvota 1,60. Evo opet mene sa futsalom,proslih dana mi nije nijedan tip zapeo za oko, ovaj danas se mi pa čini vrhunski, realno sam ocekivao koeficient oko 1,3. Igra se zadnje kolo prvog djela kvalifikacija za svetsko prvenstvo, racunica je jasna,latviji samo pobjeda igra,a slovackoj je i remi dovoljan pa računam da ce se Latvija morati otvoriti a tu bi do izrazaja morala doci od Slovacke kvaliteta koja je bar za razred bolja od Latvije. Sretno nam bilo
. Lagani win 1:4
By Jeffrey
jr320i wrote:Sta je ovo Jeff, zuti kartoni pogibija, najgora igra.
Veci smo mi retardi sto igramu raspale kartone. Jebo nas pas

Neznam šta da ti kažem išlo me ok, ali zadnja 3 pika za jače padam. 100e sam kihnuo jučer na psg kartoni, sva sreća košarka ispravila