Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Zadarr
Gurovic15 wrote:tenis 1.96 kvota

Gasquet 1
Riedi 1
Davidovic Fokina uzima bar set

3 para radi kvote 1.9 druze ti nisi normalan a i nece ovo doci 1000%
By JohnnyNoCash
#175314 Znao sam da Paul zna bit indijanac, 4-1 u prvom setu i onda raspad sistem, izgubis 20 poena, osvojis samo 3 u 5 minuta i isti set zavrsis 4-6... Onda drugi set kad treba da vratis brejk, imas 3bl i ti ne iskoristis nijednu. Boli ovakav pad baš... :cry: Da je osvojio makar još gem u prvom setu over bi bio zakucan, ovako prvi pad...
By JohnnyNoCash
#175342 0/2 sinoc, izvinjavam se svima sto su ispratili parove. Shelton u prvom servis gemu PET DUPLIH... Tommy nevjerovatno kako nije došao over, na neke stvari ne mozes utjecati..
By Jeffrey
#175351 Neymar daje gol 1.8 koef Favbet
- Mbappe danas ne igra, Neymar šta zbog crvenog šta zbog odmora odmarao od 5 tekmi nakon SP samo 60min protiv Strasbourga , tako da on večeras se očekuje u full, protiv zadnjeg Angersa .
Očekuje se najmanje 3 gola Psg , a tu najmanje jedan Neymara. Ako bude penal trebao bi izvoditi prije Messi, tako da još jedan + okladi.
Kome mali koef neka doda Messi daje
By JohnnyNoCash
#175413 Halys - Brooksby 1 2.20 / Halys uzima set 1.50

Izaberite šta ćete uzeti, ja ću uzeti pobjedu bez razmišljanja, ali ako neko hoće sigurniju opciju onda ova druga. Pisao sam jučer o Halysu, iskusan igrač, nije ostavio ni trunku šanse Sheltonu koji je istina sam sebe ukupavao sa onim duplim greškama. Brooksby, amerikanac koji ima dobar servis, ali ne tako precizan da budem iskren, a i muči se generalno u prva dva kola, ubačaj mu je tek oko 60%. Halys je pokazao dobru igru protiv Đokovića iako je izgubio u dva seta, oba odigrana TB, a ovdje je u prva dva kola baš rutinski riješio, i obzirom na formu, i prikazanu igru, mislim da je Halys puno bliže pobjedi.
By Gurovic15
Gurovic15 wrote:tenis 3.04 kvota

D.Kudla 1
D.S.Stricker 1
J-L.Struff 1

lost,nista od tenisa i nekih vecih kvota
samo do 2 kvota,ovo ostalo sve rizik u pm
By Rudy5
#176039 Igokea-Mega 1 1.75
Ajax-Twente 1 1.6
Inter-Verona 1 1.35
Unicaja-Breogan 1 1.2