Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Hajduk over 4,5 kornera (1,95) favbet

Ovo se isplati za malo jace uzeti, Hajduk tradicionalne muke u Koprivnici a i opcenito protiv zekicevog Belupa koji postavi pametnu igru drzanjem cvrsto sredine da se spriječi distribucija lopte prema livaji i pustajuci po bokovima jer visoke lopte pokupe lako bozic i Soldo, igrali su nedavno u Splitu i bilo je 1-0 tek u 72. minuti eurogolom Mikanovica iz vana, Hajduk je tad imao 9 kornera a ocekujem i danas 5+ definitivno a uzeo sam i 6+ za malo sitnije u PSK po 2,62

Dugo nisam imao ruzniji pad kad sam malo jace uzeo, osim penala koji je jedini gol nema jebenog suta ozbiljnog, po selima se vidi puno bolji nogomet od ovog
By Robo21
#186924 Dubl Premier

Nacional Braga 2
Real - Chelsea 1
kv 2.23

Braga polufinale kupa, bolji protivnik nije mogao doći. Drugoligaš Nacional koji će se i u drugoj ligi boriti za opstanak nema šta tražiti protiv furiozne Brage. Nakon ispadanja iz Konferencijske lige i poraza 4 dana kasnije ot Vitorie u jednoj od neobičnijih utakmica koju sam u zadnje vrijeme gledao, nanizali su 4 pobjede u pet utakmica. Dvomeč se igra pa očekujem da odmah danas riješe posao i za uzvrat zaduže neke igrače koji nemaju minutažu jer će uzvrat biti pred sami finiš sezone, kad će im trebati puni fokus na prvenstvo i hvatanje drugog mjesta.

Real-Chelsea, dosta dobra kvota na kraljeve Lige prvaka. Lampard je napravio veliko ništa svojim dolaskom, ali i ne čudi jer se nije ni očekivalo. Totalno nemoćni prošlo kolo protiv Wolvesa, samim tim nemaju šta tražiti protiv Reala. Vini i Benz u brutalnoj formi, ići će sigurno puni gas po ovaj naslov da opravdaju loše predstave u La Ligi. Vezni red jedan od najboljih, ako ne i najbolji na svijetu, tako da smušeni Chelsea danas mora pasti, pogotovo što se igra u Madridu.
By Lučki_radnik
#186925 CIRKUS KOLORADO U KOPRIVNICI, KARTONI PROŠLI ALI OVO SE SUDI JOŠ DANAS JEDINO NA HNL PAŠNJACIMA I U BANGLADEŠU, JAMBORA LOPTA POGAĐA U LEĐA I ONDA EVENTUALNO U RUKU, VIŠE JE TO RAME, TAKVE SU SE STVARI SUDILE U JUGOSLAVIJI, ZBILJA SMIJURIJA, DOKLE VIŠE VJEČNO DODVORANJE TOVARIMA OD STRANE HNS-A

OSOBNO IGRAM NA ŠIBENIK U FINALU ZA 100 EURA BAREM, NAVIJAČKI I U INAT OVOJ GAMADI, KOME JE NARANČASTA BOJA U SRCIMA I BAREM TAJ DAN ĆE NAVIJAT ZA ŠIBENIK, NEK MI SE JAVI, IMAT ĆU 50-AK KARATA, AJMO ŠIBENIK, KUP JE NAŠ!!!
By Lučki_radnik
SergioRodriguez wrote:Brate uslikaj koliko si stavio na sibenik ja cu 3 puta vise na Hajduk.

A sto se dodvoravanja Hajduku godinama tice :lol: :lol: :lol: :lol: dokle vise, 20 godina nas guraju sa svih strana :lol: :lol:

najvise penala od svih zadnje 2 sezone, najvise krađa na racun drugih, vjecno kmecenje cili život, 18 godina muke malo li je od zadnjeg naslova, isti prokleti patrik kolaric u subotu na gorica-osijek od stenvordena se lopta odbija u ruku i nije penal, danas je a jasna pravila nogometne igre kazu da ako se lopta odbije od drugog dijela tijela u ruku nije penal, da nije smijesno bilo bi tužno, dvostruka mjerila, pametnom dosta
By Jeffrey
#186928 Šibenik-Gorica crveni karton DA koef 3.6 ss 2/10
- ovu utakmicu sam si zacrtao kartone još prije par tjedana, a sad još više došla na važnosti, Gorica na -4 od Šibenika, znači sa pobjedom su na -1 i u igri su. Bit će svega, to sam 100% siguran, ne vole se još od 2 lige, kad je Marina iz Šibenika došao u Goricu, ne zna se tko sudi ali to me ne zanima opće. Kad Favbet izbaci kartone idem i na to over a do tada guram crveni jer očekujem pad koef.
By mrsincobain
Lučki_radnik wrote:CIRKUS KOLORADO U KOPRIVNICI, KARTONI PROŠLI ALI OVO SE SUDI JOŠ DANAS JEDINO NA HNL PAŠNJACIMA I U BANGLADEŠU, JAMBORA LOPTA POGAĐA U LEĐA I ONDA EVENTUALNO U RUKU, VIŠE JE TO RAME, TAKVE SU SE STVARI SUDILE U JUGOSLAVIJI, ZBILJA SMIJURIJA, DOKLE VIŠE VJEČNO DODVORANJE TOVARIMA OD STRANE HNS-A

OSOBNO IGRAM NA ŠIBENIK U FINALU ZA 100 EURA BAREM, NAVIJAČKI I U INAT OVOJ GAMADI, KOME JE NARANČASTA BOJA U SRCIMA I BAREM TAJ DAN ĆE NAVIJAT ZA ŠIBENIK, NEK MI SE JAVI, IMAT ĆU 50-AK KARATA, AJMO ŠIBENIK, KUP JE NAŠ!!!

Razumin da te pobjeda boli, ali ovakve stvari pisat je suludo i u najmanju ruku je za zuti karton
Da ti pored zdravih ociju mozes rec da ono nije penal :lol: to znaci ako ja stojim na gol liniji i npr. od kolina se odbije u ruku koja sprijeci da balun ude u gol, ne racuna se kao ruka jer se odbilo od kolina?
By mrsincobain
Lučki_radnik wrote:
SergioRodriguez wrote:Brate uslikaj koliko si stavio na sibenik ja cu 3 puta vise na Hajduk.

A sto se dodvoravanja Hajduku godinama tice :lol: :lol: :lol: :lol: dokle vise, 20 godina nas guraju sa svih strana :lol: :lol:

najvise penala od svih zadnje 2 sezone, najvise krađa na racun drugih, vjecno kmecenje cili život, 18 godina muke malo li je od zadnjeg naslova, isti prokleti patrik kolaric u subotu na gorica-osijek od stenvordena se lopta odbija u ruku i nije penal, danas je a jasna pravila nogometne igre kazu da ako se lopta odbije od drugog dijela tijela u ruku nije penal, da nije smijesno bilo bi tužno, dvostruka mjerila, pametnom dosta

A za ovo, najvise penala zadnje dvi godine od uvodenja VARa, sta bi se moglo rec da se do uvodenja istog na puno penala i zazimirilo..uvik se sitin vrsaljka na poljudu
By Robo21
Robo21 wrote:Dubl Premier

Nacional Braga 2
Real - Chelsea 1
kv 2.23

Braga polufinale kupa, bolji protivnik nije mogao doći. Drugoligaš Nacional koji će se i u drugoj ligi boriti za opstanak nema šta tražiti protiv furiozne Brage. Nakon ispadanja iz Konferencijske lige i poraza 4 dana kasnije ot Vitorie u jednoj od neobičnijih utakmica koju sam u zadnje vrijeme gledao, nanizali su 4 pobjede u pet utakmica. Dvomeč se igra pa očekujem da odmah danas riješe posao i za uzvrat zaduže neke igrače koji nemaju minutažu jer će uzvrat biti pred sami finiš sezone, kad će im trebati puni fokus na prvenstvo i hvatanje drugog mjesta.

Real-Chelsea, dosta dobra kvota na kraljeve Lige prvaka. Lampard je napravio veliko ništa svojim dolaskom, ali i ne čudi jer se nije ni očekivalo. Totalno nemoćni prošlo kolo protiv Wolvesa, samim tim nemaju šta tražiti protiv Reala. Vini i Benz u brutalnoj formi, ići će sigurno puni gas po ovaj naslov da opravdaju loše predstave u La Ligi. Vezni red jedan od najboljih, ako ne i najbolji na svijetu, tako da smušeni Chelsea danas mora pasti, pogotovo što se igra u Madridu.

W :mrgreen:
By JohnnyNoCash
#186940 Juve - Sporting X2 2.00

Juve neprepoznatljiv unazad nekoliko sezona, Sporting pored Benfice zaista čini okosnicu trenutno Portugalskog fudbala. Izbacili su Arsenal prošlo kolo, malo su sreće imali na Emiratesu, ali su opet momački odigrali i nije da nisu imali svoje šanse. Kvota zaista odlična, a i ako izgube, vjerujem da u konačnici prolaze žabare