Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rudy5
#126451 Danas je Krajinovic iznenadio,stvarno su odigrali vrhunski prvi set di je presudila jedna lopta.Filip svoje bl spasio odlicnom igrom ,a Medvedev je najbolji udarac u mecu odigrao upravo na bl kod 3-4 u 1. setu.Kasnije u 2. setu Rus se raspao.Svakako odlican mec Krajinovica.Nishikori nije toliko iznenadenje,u 2 kolu je servirao Mannarino za mec protiv njega..ipak je to samo Mannarino.Danas je bas imao problema,list mu je bio zavijen,u trecem setu bas nije licio na sebe.Isner je u odlicnoj formi,servis ga bas ne sluzi ovaj tjedan ali je iz igre brutala,forhend je nastiman samo tako.
Ovo je solidan tip za Kohli sto je postavio Pulpito ,nevezano sto je dobio prvi set,uvik je neugodan na ovom turniru.
By V_K
#126453 Znam da neces igrat na sve, ali nekako se ja u tome ne mogu snac i sto je jos vaznije dovoljno tog pogodit pa sam se koncentirao na nesto drugo sto me ide. Po meni je previse faktora koji mogu krenut suprotno od planiranog da bi mi nesto vrijedilo igrat na 1,15. Raonic je jucer imao value na set minusa i igrao bi ga da ga nisam imao na prvom listicu. Zvereva sam takoder hvatao ali on se raspao. Wawrinku prije par dana isto live na set minusa. Nece se svi okrenut ali da se probrat, a i tko prati zna na kog se moze racunat u preokrete a na kog ne. Recimo Noleta na 1,50 nebi igrao nikad na set minusa koliko je sad bilo.
By Rudy5
#126454 Zverev je bio bolestan cijeli tjedan u IW,nije mu spadala temperatura.Ja sam cak ocekiva da Struff dobije jucer al opet to nikad ne bih odigrao.To je izjavio jos nakon meca protiv Klizana da nezna sta ocekivati dalje...
By V_K
#126455 I izgledao je kao da je iscrpljen. Ali mi je ta informacija nekako promaknula, taj dio minusa na listicu onda ide na moju krivicu.
By Rudy5
#126458 doktorski pulpito,ovo je svakako imalo value,uzimajuci u obzir ono smece od meca sto je djoker odigrao protiv angela i ono sto je Pilip pokazao u ova dva meca.
By Pulpito
#126459 Ovo je bilo bas lagano. Samo je mali problem sto Djokovic ovakve meceve igra 3 puta u 3 godine, kad mu se ne igra, tad je najveca olupina na svetu. Pa se tad treba zateci pored TV-a...
By RussellWestbrook
V_K wrote:Morat ce pulpito opet na havaje da potrosi danasnji dan :)

Ode on opet,valja tolke pare potrositi doso penal za juve i jos sajber proso :lol:
Jos jednom svaka cast pulpito,kosarku slabije gadja al zato ove ostale sportove zna ubost :lol:
By Rudy5
#126462 Mozda nije lose ni 2 na Rubleva live.Gledam drugi set,u najmanju ruku su izjednaceni a koeficijent 5 na Rubleva