Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Teo
Rudy5 wrote:Raonic-Struff 1
Shapovalov-Hurkacz 1
Isner-Khachanov 1
Federer-Edmund 1
Thiem-Karlovic 1

5.36

zanimljivo
By RussellWestbrook
RussellWestbrook wrote:Kohlschreiber-Monfils 21.5 vise
Isner-Kachanov 10.5 prvi set vise

Monf vratio kolsrajbera na fabricka njemac nije imo nikakve sanse,izner i kacanov ostanu na 10 gemova a u drugom setu odigraju tb
IW ove godine pun iznenadjenja dosta ne ocekivanih rezultata

Za danas
Monf-Thiem 1
Raonic-Kecmanovic 2:0
Monfis ove sezone igra odlicno sinoc razvalio kolsrajbera,ramos mu je uzeo samo 3 gema i ako bude na nivou kao u tim mecevima trebo bi dobiti i tima
Raonic i Kecmanovic su igrali vec jednom ove sezone i raona je dobio sa 2:0,mislim da mu kecman ne moze parirati ako raonica bude sluzio servis,u ova tri meca je slabo serviro valjda ce ga veceras krenuti :D
By Teo
#126521 Ne vidim neko iznenadjenje osim djokovica,druga je stvar sto vi ne mozete pogoditi.Po kvoti pa sta bude,trebao si ostaviti ove predloge da nam ih rudy predlozi,mora nekad doci
By Teo
RussellWestbrook wrote:Djokovic,cicipas ispadne u prvom kolu,berdih isoadne u prvom kolu,coric isto,de minaur ispadne od girona koji je 217 na listi,nisikori
Ja mislim da su ovo sve iznenadjenja

Nisu to neka iznenadjenja,mozda neocekivani rezulutati,ali ti momci sto si ih nabrojao jos su nestabilni igraci koji nemaju kontinuitet i koji igraju promjenljivo od turnira do turnira.Berdih je vec pezioner,nekad siguran protiv igraca koji su na manjem nivo a vise to ne mozes ocekivati.Izuzev Djokovica koji je ocekivao laksi mec,pomjeranje termina,nedostatak meceva,nema Vajde,buraz mu siri negativnu energiju,sve ostalo je standardno kao i svaki masters
By V_K
#126526 Tsitsipas je ispao poslije dva tjedna konstantne igre tako da to ne bih bas nazvao iznenađenjem. I ja sam ocekivao bolji rezultat ali ocito je umor odradio svoje.
Nishikori nikako da uhvati ocekivanu formu poslije Australije, a i na terenu izgleda kao da mu se ne zivi. Coric je ispao radi svoje glave, kao vec nebrojeno puta do sada. De Minaur nije smio nikako prokockat set i 2-0, ali jbg, događa se i boljima nego sto je on.

Iznenađenja su eventualno po tecaju koji je ponuđen, ali to smo vec raspravljali tako da se ne bih vracao opet na to.
By Gurovic15
#126530 evo nekoliko detalja koje vidim da mnogi ne prate....Novak je prosle sezone ispao u 1/32 tako reci,ove sezone u 1/16 finala sto znaci da je ne samo odbranio nego i dobio nekoliko bodova...Fedex brani finale od prosle godine,igra dobro posle pauze i odmora i vezao je ocigledno dva dobra turnira posle Dubajia....Raonic brani polufinale,ima priliku da i ove igra isto i barem odbrani bodove od prosle....Nadal prosle sezone nije ni igrao na IW tako da mu je ovo cisto uzimanje poena za Atp.....ovi ostali to tamo svak svakoga moze dobiti i to je bukvalno kao sto sam i vec nekoliko puta rekao 50-50 sansa za pogodak od konacnog do broja gemova i slicno....cista sreca...vi i dalje igrajte koliko zelite,neznam samo koliki je na primer ulog bio na ovaj Rudijev tiket ( 5 kovta ) sto je Teo komentarisao da je kao zanimljivo...kakav value ima igrati na tako nesto kad gadjas nesto sto eto igras jer imas neznam kakav rezon