Mogu i ja reci bezveze ovaj je zicer veliki i neko to vidi odigra i padne.. Daj barem podkrijepite to svojim tiketom ili dobrom analizom a ne se samo razbacivat prwdlozima i komentarima..
Postujem ljude koji ono sto odigraju to i stave ovdje, tipa LaVine
kokolo50 wrote:Remili je u overu.Dipanda igra 23 minute,Claire tek 10-ak,uglavnom u napadu.Zanima me ko če igrati 2.pol. pošto je +7.
Srecu smo imali sa Remili iako je fulio dva cista suta ali opet sreca jer nece ulaziti vise i to su ti problemi kad igras nekog iz France.
Bravo, od sada ti postavljaj analize ja se povlacim
LaVine wrote:Bravo kokolo ti si kraljPogodio si dqa ce igrati.Jesi li i pogodio da ce Nenadic igrati i na minus 10.
Bravo, od sada ti postavljaj analize ja se povlacim
Mi smo vece budale koji pisemo, ne treba vise. Ioanko sebe ukupamo odma teze uplatiti vise ljudi igra a jako osjetljiv markets je player proposition rukomet. Ali sto kazes nek sad oni pisu mi se povlacimo iako smo sve skinuli do sada.
Ja sam napisao da bi mogli ti ljudi danas odigrati jer če Dinart maksimalno rotirati,a ti si rekao da nema šanse da ti ljudi dobe minute danas.U prvoj analizi danas sam napisao da sam igrao Remili i Yurynok over,a ostalo samo komentare pišem i svoja mišljenja.
A ti kažeš kako igraš rukomet od svoje 15 godine i kažeš kako znaš večinu tih igrača,koliko ti imaš godina? Jer ovaj tvoj komentar od sada ti postavljaj analize a ja se povlačim je na razini nekoga od 15 godina.
Ovo sam ja danas napisao za Francuska - Srbija.Nije bila analiza nego samo mišljenje.
Ne zamjene.
Mislim da ce biti kombinovane ekipe, ali nece imati mjesta za trece opcije koje si naveo
Ovo je bio tvoj odgovor.
I onda ja u komentarima napomenem da su ti igrači dobili priliku,a ti mi spuštaš da sam kao pogodio da če igrati.Dečko,ako igraš od 14 godine i znaš sve te igrače,onda se predstavi imenom i prezimenom.Ja sam običan laik koji od sporta najviše voli i prati rukomet i nisam nikakav ekspert ali imam svoje mišljenje i ako me neko poklapa zbog njega onda mora imati neko uporište u tome što govori.
http://www.eurohandball.com/ech/men/201 ... a+-+France - ovdje također 4
Znam da mu je Cupara onu jednu kontru skinuo.