Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Lučki_radnik
Lučki_radnik wrote:DOUBLE HL, srednji ulog

PORTO-INTER 4,5 ŽUTIH VIŠE
MAN.CITY-LEIPZIG 3,5 ŽUTIH VIŠE

Kad ako ne sad, ovo bi se išlo dosta i jače ali sude 2 debila, u Portugalu ima da Dragao gori, da izgori krava i štala, inter u rasulu, igram ja jos i keca i prolaz Porta. Sudi čelavo poljsko retardirano smece koji daje kartone ovisno kakav mu je dan, nagledao sam se utakmicu di nebi dao karton da mu život ovisi o tome, u poljskoj ligi daje karton ako ga se krivo pogleda doslovno, sa njim se nikad ne zna ali pošto ovjde ima naboj, aktivan rezultat, more južnoamerikanaca koji su operirani od bjesnoce ima da se ide u kost
Drugi par, nece to city lagano, imali su srece u prvoj utakmici, sudi slovenac Vincic, inace sudac sa najvise dokazanih pogreška u zadnjih 2 godine, covjek koji redovito ide na orgije, znaci jedini razlog zasto on sudi i dalje je ceferin, nema druge, jako loš sudac, bio je dobar kad je krenuo, užasno sudi, ovo ce suditi minimalno 60-40 za city, takav je on, evo u grupnoj fazi da podsjetim najveca krađa ikad inter-barca 1-0 šta je tu napravio, nakon toga umjesto da bude izbacen za sva vremena on sudi i dalje, teski lobij ima

WIN, ovo je jebeno nemoguce kolko je smece poljsko loš sudac, na pocetku 2.pol 3 mesarska starta neda karton, sve u svemu 2 milanske ekipe među 8, jedni i drugi da otvore šampanjac jer su naletili na kriminalne ekipe, bit ce dobitak na lotu ko dobije ove 2 ograničene ekipe, ne pamtim kad su 2 gore ekipe bile među 8
By Jeffrey
#183657 Idem odmah sutra sa double iz beta 1.83 za jače
Dortmund - Hajduk u19 tip prolaz Dortmund
Real-Liverpool over 2.5 gola
- Dortmund klinci su po meni jedni od jačih ekipa u ovoj kategoriji, dobra škola, i doma su beton, igraju odlično, dok sam pratio klince Hajduka više sreće nego pameti, iako će imati podršku od 3000navijača po meni će izgoriti od želje sutra. Očekujem pobjedu Dortmund u 90 ali max sam se osigurao.
Real Liverpool, Kloop najavio da ide izrazito napadački, a ekipa Reala igra doma i nezna drugačije nego da igra off nogomet, golovi u najavi očekujem kao i u 1 tekmi.
Kome je mali koef neka gura Basaksehir - Gent over 4.5 cards jedni i drugi u svojim ligama loši, ovo im sada nosi puno veći ulog talo da u ovoj bitnoj tekmi očekujem da se ide na nož, margina je value sigurno.
By 2paNN
2paNN wrote:Porto - Inter 1x0-3
Man city - Lajpcig 1&1+1+

kv. 3.29 soccer

Porto trenutno bolja ekipa, dosta ih gledam i deluju mi okej skroz, kuci igra naravno bolje i tvrd su protivnik. S druge strane Inter od kojeg sam ocekivao mnogo vise da pokaze ove godine ali oni su za sad losi. Ne verujem da ce Porto odmah krenuti da da gol i da tako slomi protivnika. Krenuce lagano posto i sa jednim golom idu u produzetke, tako da sam izabrao ovaj tip kao sigurniji od 1 kojeg cu svakako igrati u singlu i vrlo verovatno cekati live.
City, pa sta reci dosta kvalitetniji tim od Lajpciga koji igra otvoren fudbal sa dosta trcanja. Morace gosti malo vise da se otvore sto ce dati dosta prostora sitiju za kontre sto je njihovo mozda i najjace oruzje. Smatram da ce siti da postigne jedan gol u prvom a onda u drugom ce da bude dosta otvorenije i samim tim i golova.

Srecno svima!

Winn :mrgreen: :mrgreen:
By Lučki_radnik
#183676 FAVBET DOUBLE

ISTANBUL BASAKSEHIR-GENT OVER 4,5 KARTONA
REAL-LIVERPOOL OVER 3,5 KARTONA

Uzvrati su sveto pismo za kartone, ima da izgori krava, štala i čuprija.
Turci i belgijanci 2 spojene ekipe za spas sezone, divlje natjecanje, poklon margina, sudac solidan, mora se ici u kost.
Uzvrat u Madridu, i dalje ne vjerujem da Liverpool lovi 2-5, ljudi imali 2-0, fulali zicer, bili top i onda nestali sa terena, real ne da je imao 100% realizaciju nego sve sta su probali puknut je bio gol, totalno nerealno, ocekujem da se liverpool baci na glavu, da se igra run & gun, moraju riskirati, moraju biti maksimalno agresivni, sve ono sta nisu bili doma, i moraju zabiti sanse koje ce imati

jos jedan DOUBLE ponavljam kartone u Turskoj i Napoli 1
Gorit ce Napulj večeras, stadion redovito pun u zadnje vrime, domacin leti doslovno, najbolji duo na svijetu ove sezone Kvaradona-Osimhen su nezaustavljivi, gol Gruzijca za vikend je razlog zasto je nogomet najbolja igra na svitu, milina i melem za oci. Gosti ni krivi ni dužni se našli među 16, izrazito prosjecna ekipa, danas su bez svoja 2 najbolja igraca, ljudi su sudjelovali u 80% golova ekipe, Kolo Muani koji je doktor i dobar danac Kolo Muani, ocekujem debeli hendikep, razlika u klasi je vise nego ocita
By Jeffrey
#183680 Basaksehir-Gent over 22,5 prekršaja favbet koef 2 ulog jači
-pa ovo je velik zajeb stavljati marginu 22 na faule, čuj to, promašaj bar za 3 -4 faula, Gent i Basaksehir u prosjeku debelo ppreko 11faula po tekmi, a kad se doda da sudi FRa Bastian ako šta voli suditi to su fauli, u Fra di je realno mrtvilo od tempa na prosjeku 25,7 faula, u Lp je na prosjeku 30, EL 27, liga nacija 24,5 ovo je uzvrat, i ovo je realno poklon za mene.
By mrsincobain
Jeffrey wrote:Idem odmah sutra sa double iz beta 1.83 za jače
- Dortmund klinci su po meni jedni od jačih ekipa u ovoj kategoriji, dobra škola, i doma su beton, igraju odlično, dok sam pratio klince Hajduka više sreće nego pameti, iako će imati podršku od 3000navijača po meni će izgoriti od želje sutra. Očekujem pobjedu Dortmund u 90 ali max sam se osigurao.
Real Liverpool, Kloop najavio da ide izrazito napadački, a ekipa Reala igra doma i nezna drugačije nego da igra off nogomet, golovi u najavi očekujem kao i u 1 tekmi.
Kome je mali koef neka gura Basaksehir - Gent over 4.5 cards jedni i drugi u svojim ligama loši, ovo im sada nosi puno veći ulog talo da u ovoj bitnoj tekmi očekujem da se ide na nož, margina je value sigurno.

Po meni u19 za bilo kakav ozbiljniji ulog izbjegavat, eventualno nesto navijacki..govorilo se i za city na poljudu da je zicer pa su izgubili, a bvb je izgubia od istog citya i doma od kopenhagena
By Jeffrey
mrsincobain wrote:
Jeffrey wrote:Idem odmah sutra sa double iz beta 1.83 za jače

Po meni u19 za bilo kakav ozbiljniji ulog izbjegavat, eventualno nesto navijacki..govorilo se i za city na poljudu da je zicer pa su izgubili, a bvb je izgubia od istog citya i doma od kopenhagena

Igram prolaz, po meni Hajduk imao više sreće nego igre u svim tim utakmicama, baš sam ih gledao, još da igraju doma razmislio bi si, ovako po meni nemaju neku šansu, Dortmund ima jako dobru školu nogometa tako da po meni nema šta Hajduk tražiti.Dortmund bez poraza u svojoj ligi o čemu pričamo, nisu bezveze prvi na tablici
By SergioRodriguez
#183688 Dortmund-Hajduk 2 5.50 admiral

Ja cu uzeti Hajduka po 5.50 u admiralu, po meni dosta otvorena utakmica sto se tice konacnog rezultata. Hajdukove klince svi podcjenjujemo jer su nasi ( ukljujuci i mene) a oni su se pokazali kao jebena klapa. U ligi prvaka suvereno mazu sve redom i nebi se slozio sa jeffom da su imali srece. City je imao posjed ali mozda 3,4 ozbiljne prilike na cijeloj utakmici. Hajduk igra borbeno i odlicno izlazi u kontru gdje su Brajkovic,Antunovic,Vrcic jako opasni.

4000 ulaznica je prodano navijacima Hajduka odmah kad su izasle u prodaju pa sto sr toga tice domaci teren za Dortmund je neutraliziran. Hajdukovi klinci su jaci za kapetana u odnosu na utakmicu protiv Citya, sigurno ce se baciti na glavu za prolaz dalje.

Po meni neki egal mec, ako i padnem znam zasto sam pao i na koju kvotu sam probao. 1.30 i 1.40 koliko nude na Dortmund mi nema nikakve osnove i sigurno je veliki value na momke iz Splita