Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Gurovic15
#195828 tiket kvota 9.57 mozzart

Atl Madrid J-Lacio J 1
RB Lajpcig-Young Boys 1
Crvena Zvezda-Man Sity ug 3+
Arsenal W-Totenhem W 1
Lester Sity-Milwol 1
Anterpen-Barselona 2
Atl Madrid-Lacio 1

ps
sve ovo sa duplim sansama(osim Arsenal W) i smanjite CZV-Sity na ug+2
po meni sigurnije nikad nije bilo
ja sam danas bas zategao neke duple sanse pa cemo da vidimo
By mrsincobain
#195864 Gledan ponudu za danas, Slavia Prag - Servette, zbroj žutih kartona -4.5 2.10 u supersporta. Slavia se istina bori za prvo misto i direkt 1/8 finala ali Servette ne moze ni gore ni dole, sudac Walsh taman tu negdje na granici, 4.22 po utakmici.
Ne vidin razlog zasto je ova granica i ova kvota, ako ima neko za prosvijetlit me :?:

Edit: Dinamo - Balkani +3.5, 1.45 isto me zbunjuje, direktna borba za prolazak dalje?
By enemies
#195866 Ja sam odigrao za nizi stake:
Roma manje 4,5
Panathinaikos vise 5,5
Betis vise 4,5
Ajax vise 4,5
(Sve zbroj zutih kartona u SS)

-roma sve rijeseno u grupi, ovekujem laganu utakmicu bez nervoza nekih, sudac Brisard, nije neki overas pa mi odlicna kvota na to

-panathinaikos macabi izravna borba za trece mjesto, sudac kabakov odlican za over, mirisi mi na finu kartonijadu tu

-betis rangers bod razlike, ali i sparts bod ispod njih koja ako dobije onda bi neko od ovih dvoje mogo popusit mjesto koje vodi dalje u EL, a i ako ne dobije sparta opet je borba ja 1mj koje vodi direktno dalje i ima se kolo odmora, sudi jovanovic meni dobar za over

-ajax aek takoder direktna borba za trece mjesto, ajax spasava sezonu s ovim, ici ce na glavu sigurno, aeku isto sigurno znaci ovo natjecanje dosta tako da trebalo bi biti kartona tu, sudi pawson koji mi nije bas za over, ali na vaznost utakmice moram uzet ovo, ocekujem da ce bit barem pet cistih zutih koje ce morat pokazati
By enemies
#195867 Sad sam tek skuzio da se Roma bori za prvo mjesto sa Slaviom, zato i je toliki koef na kartone, ali dobro uzeo za manji stake pa se nadam da ce proc
Po toj logici bi onda trebala i Slavia, ali vec sam uplatio
Valjda ce Roma brzo rijesit tekmu pa je odvest u mirne vode
By mrsincobain
#195868 Ja san jedan da se ispratia sastavia,
Slavia - Servette 1
Dinamo - Balkani žuti 3.5+
Qarabag - Hacken 1
Ajax - AEK 1x
Ferencvaros - Fiorentina žuti 4.5+

Slavia bi trebala riješit ovo za prvo mjesto, sve ovisi o njoj
Dinamo direkt borba, sudi Burgos koji je oko 5 u prosjeku
Qarabag u borbi za 2 mjesto koje vodi u europsku ligu, imaju bolji h2h od Moldea pa pobjedom osiguravaju 2 misto
Ajax dize formu lagano, mislio čistu 1, ali se osigura
Ferenc - Fio, nisu pretjerano grube ekipe, ali borba za prvo misto i sudi portugalac Godinho, prosjek 5.5
By mrsincobain
mrsincobain wrote:Ja san jedan da se ispratia sastavia,
Slavia - Servette 1
Dinamo - Balkani žuti 3.5+
Qarabag - Hacken 1
Ajax - AEK 1x
Ferencvaros - Fiorentina žuti 4.5+

Slavia bi trebala riješit ovo za prvo mjesto, sve ovisi o njoj
Dinamo direkt borba, sudi Burgos koji je oko 5 u prosjeku
Qarabag u borbi za 2 mjesto koje vodi u europsku ligu, imaju bolji h2h od Moldea pa pobjedom osiguravaju 2 misto
Ajax dize formu lagano, mislio čistu 1, ali se osigura
Ferenc - Fio, nisu pretjerano grube ekipe, ali borba za prvo misto i sudi portugalac Godinho, prosjek 5.5

Ferencvaros - Fiorentina, 35 prekrsaja samo 3 žuta :roll:
Ostalo sve lagano, cak i Slavia kartoni
By enemies
enemies wrote:Ja sam odigrao za nizi stake:
Roma manje 4,5
Panathinaikos vise 5,5
Betis vise 4,5
Ajax vise 4,5
(Sve zbroj zutih kartona u SS)

-roma sve rijeseno u grupi, ovekujem laganu utakmicu bez nervoza nekih, sudac Brisard, nije neki overas pa mi odlicna kvota na to

-panathinaikos macabi izravna borba za trece mjesto, sudac kabakov odlican za over, mirisi mi na finu kartonijadu tu

-betis rangers bod razlike, ali i sparts bod ispod njih koja ako dobije onda bi neko od ovih dvoje mogo popusit mjesto koje vodi dalje u EL, a i ako ne dobije sparta opet je borba ja 1mj koje vodi direktno dalje i ima se kolo odmora, sudi jovanovic meni dobar za over

-ajax aek takoder direktna borba za trece mjesto, ajax spasava sezonu s ovim, ici ce na glavu sigurno, aeku isto sigurno znaci ovo natjecanje dosta tako da trebalo bi biti kartona tu, sudi pawson koji mi nije bas za over, ali na vaznost utakmice moram uzet ovo, ocekujem da ce bit barem pet cistih zutih koje ce morat pokazati

4/4 win :)
By DamjanFanatik
#195961 Pozdrav svima.

Moj prvi post ovde, pa cu spodeliti sa Vama sta cu da odigram ove subote sto se fudbala tice.

-Sterling daje gol protiv Sheffilda, kvota u Mozzartu je 3.00
-Ocekujemo pobedu Newcastla, ali i cu se ipak odluciti za tip Winner 1 cija je kvota 1.44 a u slucaju neresenog ishoda se racuna kvota 1 (Ovaj tip moze se igrati i na Lens i na Sevilju)
-Malo i navijacki igracu na ubedljivu pobedu Partizana protiv Radnickog, 1 hendikep, 1-1 ili dupla pobeda 1 sa kvotom 2.40

Hvala
By Jeffrey
#195966 Celta- Granada over 5.5 kartona 1.7 koef + City pobjeda koef 2
- borba davljenika u Španjolskoj, bodovi vrijede duplo, očekujem na nož. City je jači od Crystal Palaca moraju se priključiti vrhu nakon par kiksova.
Double iz njemčake:
Bochum Union B. tip over 22.5 prekršaja
Mainz - Heindenham tip over 24.5 prekršaja
Favbet koef 2.72
- bochum union čuj to 22 faula a ekipe koje prave dosta faula, još borba davljenika tako da po meni value margina bar za 3 prekršaja najmanje
Mainz Handehaim grube ekipe tako da ovoo isto vidim preko ove margine