Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By V_K
#126544 Igranjem na top 15 igrace da ih sve spojis neces dobit vise od 1,30. A i ti koji su u top 15, da je imalo pravde pola ih nebi tamo ni bilo, pola njih izgleda kao Wozniacki dok je bila prva na temelju 250 turnira. Ali kad si vec spomenuo top 15 uzmi si samo npr. cilica ili goffina koji je dosad bio u istom tom drustvu pa ces vidjet gdje ce te dovest i kako daleko. Ovo za pustanje finala sam vidio i prvi put ali i dalje nemam nista pametno za rec na to. Ako si ti uvjeren u to onda u redu, ja te necu pokusavat uvjerit u suprotno.
By RussellWestbrook
#126545 Valjda se igra zbog titula a ne zbog toga koliko ce ko provesti vremena na vrhu liste,ako je rekorder po broju osvojenih titula na nekom turniru to znaci da ga treba prestati igrati,nadal treba prestati igrati roland garos jer je apsolutni rekorder na tom turniru,svaki sport se igra zbog titula sve ostalo je nebitno
By Rudy5
#126547 Gurovicu...napisi prije finala u nedilju ko bi po tebi moga pustit taj mec.Bas me zanima hoces li bit u pravi i ovaj put.
By V_K
#126548 Ako ce se oni na kraju svi izjednacit po broju naslova (GS i obicnih), sto je ravno nemogucem, onda ce se ic gledat broj tjedana na prvom mjestu. Tako da to po meni nema nikakvu tezinu, a svakako nije vrijedno pustanja finala mastersa i ATP 1000.
By Teo
#126550 Daj rudy,nemoj ni ti preuvelicavat,normalno je da u ovim godinama ima kalkulisanja i normalno je da se gleda na raspored i da sto duze ostane na broju jedan i ako Djokovic ne treba bilo kome ko prati tenis bilo sta dokazivati jer ko se i malo razumije zna da je Djokovic najbolji igrac u istoriji.Sada to treba jos brojevima malo dotjerati i to je to.
By V_K
#126553 Ima kalkuliranja, naravno da ima, kao i svugdje drugdje. Ali da netko pusta zavrsni masters ili finale 1000 jer mu je bitnije ostat na prvom mjestu nego uzet naslov, nema veze s nicim. Jedino sto mi pada na pamet da bi netko pustio finale, u zamjenu za dugorocni broj 1, je to da ima sponzorske ugovore koji mu nose neku stvarno bezobraznu lovu da bi mu se to isplatilo napravit, iako s druge strane da im je do para davno bi prestali igrat.
By Teo
Rudy5 wrote:Mozda ti i stvarno mislis u svojoj glavi da je Djokovic najbolji u povijesti...

nemam sta misliti,to znam a znaju i Nadal i Federer,kad pisali autobiografije,vidices