Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By SergioRodriguez
kokolo50 wrote:Je li bitno u kojoj zemlji ideš na Bet365 ? Jer Golla je meni od jutros (volim usporediti koeficijente) a i sada na 3.5 margini ? Ili je ono kako je rekao Rovinjez da svako malo mjenjaju margine?

Cesto mjenjaju da...da bi igrao na betu moras imat racun od prije jer ga vise iz hrv nemozes napraviti...ulazi se na stranicu preko alternativnih linkova...inace izbaci stranic porezne...isplate na skril
By forza
#177010 Dubl ss

Djordjic over 4.5 1.95

Merza over 3.5 1.70

Djordjic ce se morati aktivirati sa svojim bombasticnim sutevima sa vana a i katar u odbrani nije bog zna nesto,trpali su ga i lošiji suteri sa vanjskih pozicija. Svugdje je gotovo 4.5 manja kvota na overu osim u ssu.

Merza prva napadacka opcija kod Bahraina,drugi mislim izvodac 7m. Belgija i odbrana nisu u dobrim odnosima te ukoliko Bahrain zeli dalje Merza ce morati biti na svom nivou. Oba meca ukoliko se nevaram over sa dosta suteva.U vecini kladionica vec 4.5.
By Nemkeee
forza wrote:Dubl ss

Djordjic over 4.5 1.95

Merza over 3.5 1.70

Djordjic ce se morati aktivirati sa svojim bombasticnim sutevima sa vana a i katar u odbrani nije bog zna nesto,trpali su ga i lošiji suteri sa vanjskih pozicija. Svugdje je gotovo 4.5 manja kvota na overu osim u ssu.

Merza prva napadacka opcija kod Bahraina,drugi mislim izvodac 7m. Belgija i odbrana nisu u dobrim odnosima te ukoliko Bahrain zeli dalje Merza ce morati biti na svom nivou. Oba meca ukoliko se nevaram over sa dosta suteva.U vecini kladionica vec 4.5.

Koji broj nosi ovaj Bahreinac