Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
KENZO_13 wrote:Koja kladionice Jeffe

Bet ili Favbet , napisao sam ti u postu gore. Kad tipujem kartone u 99% slučajeva pik je iz beta ili favbeta
By enemies
Jeffrey wrote:Celta- Granada over 5.5 kartona 1.7 koef + City pobjeda koef 2
- borba davljenika u Španjolskoj, bodovi vrijede duplo, očekujem na nož. City je jači od Crystal Palaca moraju se priključiti vrhu nakon par kiksova.
Double iz njemčake:
Bochum Union B. tip over 22.5 prekršaja
Mainz - Heindenham tip over 24.5 prekršaja
Favbet koef 2.72
- bochum union čuj to 22 faula a ekipe koje prave dosta faula, još borba davljenika tako da po meni value margina bar za 3 prekršaja najmanje
Mainz Handehaim grube ekipe tako da ovoo isto vidim preko ove margine

Hvala jeff nisam stigao gledati ponudu danas u guzvi sam nekoj, uzeo u singlu kartone na betu lagano doslo
Steta za city jebeni
By Jeffrey
enemies wrote:
Jeffrey wrote:Celta- Granada over 5.5 kartona 1.7 koef + City pobjeda koef 2
- borba davljenika u Španjolskoj, bodovi vrijede duplo, očekujem na nož. City je jači od Crystal Palaca moraju se priključiti vrhu nakon par kiksova.
Double iz njemčake:
Bochum Union B. tip over 22.5 prekršaja
Mainz - Heindenham tip over 24.5 prekršaja
Favbet koef 2.72
- bochum union čuj to 22 faula a ekipe koje prave dosta faula, još borba davljenika tako da po meni value margina bar za 3 prekršaja najmanje
Mainz Handehaim grube ekipe tako da ovoo isto vidim preko ove margine

Hvala jeff nisam stigao gledati ponudu danas u guzvi sam nekoj, uzeo u singlu kartone na betu lagano doslo
Steta za city jebeni

Tko je igrao u betu oklada je winn jer kod njih kad favorit povede 2 razlike knjiže dobitno
By SergioRodriguez
#196032 Dinamo-Hajduk under 6.5 zutih 1.65 SS

Jako bitam derbi ali ne ocekujem puno kartona. Prosla su vremena kad se u derbiju tuklo i zadnjih 10 ak derbija je vise manje mirno. Doduse prosli na poljudu je bilo 7 komada ali je sudio cirkusant Pajac. Danas sudi Kolaric, po meno uz Bela najbolji nas sudac i decko koji drzi utakmicu pod kontrolom bez puno kartoniranja.

Ni Dinamo ni Hajduk ne skupljaju veliki broj kartoma ove sezone. Kolaric je sudio derbi na Maksimiru prije godinu i pol u jednoi napetoj utkmici nije dao nijedan zuti.

Danas ce ih sigurmo biti ali 6.5 granica e za prljave portugalce i suce.overase a ne za Kolarica i nas mlaki derbi
By SergioRodriguez
#196124 Atletico Madrid-Getafe 5.5 kartona over 1.72 bet

Kad je Getafe u pitanji odmah mi se zuti ored ocima. Ekipa koju godinama igram na kartone i rijetko razocaraju. Sa druge strane je Atletico koji je poznat kao prljava ekipa. Sudi Munuera koji je odlican za kartone, zadnje 4 je dao 7,7,8,6 u utakmicama gdje su ekipe mirnije od danasnjih. Medusobne znaju prstati od batina, crvenih zutih. Ovo moram odmah uzeti
By Jeffrey
#196126 Granada - Sevilla over 6 kartona Favbet 1.85 ( na 6 povrat love)
- analiza bit će dodana
Dvoboj davljenika, ono što mi se odmah svidja lošija ekipa je domaćin, neće se tak lako predati.,Granada 19 i sad ima dva meča da skoči na tablici Sevilla 17 pa Cadiz 16, oba kući, vjerujem da će dati max jer skoro da se sad lome koplja ako obe izgube lapapa su, igraju oštro 2.8 kartona po tekmi, sa druge strane Sevilla užasna sezona, ove godine neće ništa uzet, igraju jako oštro 3 ekipa po grubosti 3.2 kartona po tekmi, što zbroj ove dvije ekipe dajw 6. Sudi top sudac Mateo Busquet Ferrer 6 prosjek tako da vidim tih 7 kartona koliko mi treba za dobitno. Prošle godine u Granadi bilo 7ž1c tako da i to nam ide u prilog
By Jeffrey
#196129 Triple nogomet koef 4 većina
Urawa- City over 2.5 gola
- očekujem napadački nogomet, City prima u zadnje vrijeme, obrana nesigurna tako da vjerujem da će biti golova
Hoffenhaim - Darmstad tip 1
- goste sam gledao par puta i sigurni su 2ligaš, jako limitirana ekipa, po meni nebi ove godine imali šta tražiti u 2 njemačkoj tako da Krama i ekipa moraju ovo uzet
Chelsea - New Castle tip over 2.5
- ekipe koje igraju otvoreni napadački nogomet, jedino logično tražiti golove, još kup gdje vjerujem da će tražiti neki trofej jer kroz ligu nema kruha
By enemies
#196155 Jel ima neko iz Srbije ko prati vasu ligu u nogometu?
Sutra Partizan Zvezda, u dva boda su razlike, sudi Jovanovic po meni dobar sudac za over odigrati
Imam u ponudi 6,5zutih kartona (ne racunaju crvene)
Opalio bi za srednji/jaci stake
Pa sad ako mozda neko ko malo vise prati moze rec nesto o tome