Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By LaVine
#87880 Nebitna utakmica za Sloveniju, ali tu je Vujovic i on na svakoj utakmici trazi ful igru.Vratio se Aguinagalde i sve zavisi od rezultata.Slovenci mogu da igraju sa njima tako da bi trebao igrati.Prednost je i sto Slovenci fantasticno zatvaraju pivota i ne dozvoljavaju mu slobodan sut be z sedmeraca.Mislim da su najvise na porvestvu napravili penala nad njim.Samo nad Stoilovom jedno 3-4 :D
Po meni je minus, ali me nerviraju ove utakmice koje su jednoj ekipi nebitne, i tu treba smanjiti uloge ;)
By Rawryee
LaVine wrote:Nebitna utakmica za Sloveniju, ali tu je Vujovic i on na svakoj utakmici trazi ful igru.Vratio se Aguinagalde i sve zavisi od rezultata.Slovenci mogu da igraju sa njima tako da bi trebao igrati.Prednost je i sto Slovenci fantasticno zatvaraju pivota i ne dozvoljavaju mu slobodan sut be z sedmeraca.Mislim da su najvise na porvestvu napravili penala nad njim.Samo nad Stoilovom jedno 3-4 :D
Po meni je minus, ali me nerviraju ove utakmice koje su jednoj ekipi nebitne, i tu treba smanjiti uloge ;)

Slovenci još imaju mogučnosti za prolazak ali prvu trebaju pobjediti Španjolce, tako da neznam dal je stvarno to tako nebitna utakmica :)
By LaVine
#87893 Zavrsio je Lazarov ovo prvestvo, zadnja loza je to.
I ja jos razmisljam, Georgievski je za manje, ali to mi je jos sigurnije dok je Lazarov igrao jer nema lopti za krilo.Taleski forsira suteve ali takvo drvo jos nisam gledao :D Ne znam kako ce sada lopte ici na Stoilova, Mirkulovski je nesto bio povrijedjen i ovo 2.5 je mnogo ali mislim da im on danas treba.Za over su Manaskov jer puca i penale.Po mom misljenju najprije ce u over Kuzmanovski na 2.5 jer ce bez Lazarova opaliti jedno 6-7 lopti i nadam se da ce gadjati makar 50 posto.Taleski ce ih vise opaliti ali ciovjek ima pravolinijski sut i to golmani lako skidaju i jos sutira predvidljivo mogu i na citanje da mu brane.Meni je on za minus jer je 3.5 granica.
Ovo su jos razmisljanja na prvu loptu :D
By LaVine
Rawryee wrote:
LaVine wrote:Nebitna utakmica za Sloveniju, ali tu je Vujovic i on na svakoj utakmici trazi ful igru.Vratio se Aguinagalde i sve zavisi od rezultata.Slovenci mogu da igraju sa njima tako da bi trebao igrati.Prednost je i sto Slovenci fantasticno zatvaraju pivota i ne dozvoljavaju mu slobodan sut be z sedmeraca.Mislim da su najvise na porvestvu napravili penala nad njim.Samo nad Stoilovom jedno 3-4 :D

Slovenci još imaju mogučnosti za prolazak ali prvu trebaju pobjediti Španjolce, tako da neznam dal je stvarno to tako nebitna utakmica :)

To je naucna fantastika sto sve treba da im se poklopi da prodju :D
Nema veze prolaz Vujovic ce to igrati kao da su sve sanse na njihovoj strani ;)
By Rawryee
LaVine wrote:
Rawryee wrote:

To je naucna fantastika sto sve treba da im se poklopi da prodju :D
Nema veze prolaz Vujovic ce to igrati kao da su sve sanse na njihovoj strani ;)

znam predobro, idem i na utakmicu danas :D trebaju pobjedu danas, sutra protiv Čeha i da Njemci i Španci odigraju 0 :D kvota na Slovence je dobra, mora da se proba :D
By n_tosic10
#87901 Ja cu probati Zarabeca over 3.5. Realno im je najbolji igrac na prvenstvo, ukoliko Vuja igra utakmicu kako svi mislimo da ce da igra, mislim da nece biti problem. Na to dodajem Zdrala, cisto zbog celokupnog prvenstva, ostavio je dobar utisak. I cekam jednog od tvojih Makedonaca za neku srednju uplatu. :) Ko je od Makedonaca Krilo? Manaskov?
By LaVine
#87902 Mislim da ce danas protiv visoke i jake odbrane Slovenije morati da igra Entrerios, i razmisljam da ga odigram over, kao i Gurbinda manje jer tesko on moze sto protiv onako visokih igraca na sredini, jedino nesto sa krila
By Mork
#87905 Lazarov je u rosteru,odradio pretrage jutros u ZG,imo magnetnu.Medincinski tim navodno odlucuje pred sami pocetak utakmice da li ce igrati.Ne bi me cudilo da ulazi pomalo i izvodi 7m i ako zagusti i bude egal da odigra onda mec 20 min do kraja. :roll: :roll: