Po meni je minus, ali me nerviraju ove utakmice koje su jednoj ekipi nebitne, i tu treba smanjiti uloge
Racunam da Lazarov nece igrati, ili nece mnogo igrati. Koga igrati od Makedonaca?
LaVine wrote:Nebitna utakmica za Sloveniju, ali tu je Vujovic i on na svakoj utakmici trazi ful igru.Vratio se Aguinagalde i sve zavisi od rezultata.Slovenci mogu da igraju sa njima tako da bi trebao igrati.Prednost je i sto Slovenci fantasticno zatvaraju pivota i ne dozvoljavaju mu slobodan sut be z sedmeraca.Mislim da su najvise na porvestvu napravili penala nad njim.Samo nad Stoilovom jedno 3-4![]()
Po meni je minus, ali me nerviraju ove utakmice koje su jednoj ekipi nebitne, i tu treba smanjiti uloge
Slovenci još imaju mogučnosti za prolazak ali prvu trebaju pobjediti Španjolce, tako da neznam dal je stvarno to tako nebitna utakmica
I ja jos razmisljam, Georgievski je za manje, ali to mi je jos sigurnije dok je Lazarov igrao jer nema lopti za krilo.Taleski forsira suteve ali takvo drvo jos nisam gledao
Ovo su jos razmisljanja na prvu loptu
Rawryee wrote:LaVine wrote:Nebitna utakmica za Sloveniju, ali tu je Vujovic i on na svakoj utakmici trazi ful igru.Vratio se Aguinagalde i sve zavisi od rezultata.Slovenci mogu da igraju sa njima tako da bi trebao igrati.Prednost je i sto Slovenci fantasticno zatvaraju pivota i ne dozvoljavaju mu slobodan sut be z sedmeraca.Mislim da su najvise na porvestvu napravili penala nad njim.Samo nad Stoilovom jedno 3-4![]()
Slovenci još imaju mogučnosti za prolazak ali prvu trebaju pobjediti Španjolce, tako da neznam dal je stvarno to tako nebitna utakmica
To je naucna fantastika sto sve treba da im se poklopi da prodju
Nema veze prolaz Vujovic ce to igrati kao da su sve sanse na njihovoj strani
LaVine wrote:Rawryee wrote:LaVine wrote:Nebitna utakmica za Sloveniju, ali tu je Vujovic i on na svakoj utakmici trazi ful igru.Vratio se Aguinagalde i sve zavisi od rezultata.Slovenci mogu da igraju sa njima tako da bi trebao igrati.Prednost je i sto Slovenci fantasticno zatvaraju pivota i ne dozvoljavaju mu slobodan sut be z sedmeraca.Mislim da su najvise na porvestvu napravili penala nad njim.Samo nad Stoilovom jedno 3-4![]()
To je naucna fantastika sto sve treba da im se poklopi da prodju![]()
Nema veze prolaz Vujovic ce to igrati kao da su sve sanse na njihovoj strani
znam predobro, idem i na utakmicu danas