Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Teo
V_K wrote:Jel netko mozda bacio oko na jucerasnje meceve? Nekako mi je sumnjivo premalen tecaj na Federera danas.

povredio se Nadal prosli mec,ne zna se u kakvom ce stanju biti
By RussellWestbrook
#126605 Nadal opet povrijedio koljeno uzimo je i neke tablete protiv bolova,trebo bi to federer dobiti ako bude meca uopste mozda nadal i preda

Raonic bi trebo dobiti tima,servis ga i ne sluzi bas najbolje al je iz igre odlican,igrali su dva puta na betonu i oba puta ga je raona lako dobio

Federer 1
Raonic 1
By Rudy5
#126606 Gleda sam ja cijeli mec Federer-Hurkacz.Nista specijalno,solidan mec Fedexa,najvaznije poene na mecu je odigrao vrhunski,donosio dobre odluke na bl,a najljepsi poen meca se dogodio na djus na Federerov servis kada je izvukao nemogucu situaciju.Igrao je koliko mu je trebalo jucer.Drugo polufinale sam pogledao cijeli prvi set i nesto pred kraj drugog.Vrhunski intenzitet meca u prvom setu,bas pravi klasik,slicno nesto onome sto su odigrali na US Openu lani,kasnije pri kraju meca Rafa se nekako ponasao netipicno za njeg,primjetio sam da nesto nije u redu.Kasnije je izjavio da je ponovno osjetio bol u koljenu i da nije siguran da li ce biti spreman za sutrasnji mec.Ako je suditi po svemu vidjenom Federer bez problema ulazi u finale.Sad neznam da li ce to biti predaja Nadala ili nesto drugo ali po meni je to dosta izvjesno.Federer bi trebao ouzeti titulu koja mu je lani izmakla za dlaku.Ko god prodje,Fed bi bio veliki favorit,po meni laksi protivnik bi mu bio Raonic zbog stila igre i manje potrosnje energije,dok bi protiv Thiema bilo nesto teze al opet bi bio favorit.
Kod zena je tesko ista prognozirati,najsigurniji sam bio da Kerber dobija Venus,jer ova ima 39 godina i nije vezala 5 pobjeda zaredom ima par godina.Po meni je veliki favorit u finalu protiv ovog djeteta,nez koliko je snage jos ostalo mladoj Kanadjanki.Vrlo vjerojatno Kerber osvaja titulu.
By V_K
#126607 Ja sam isto razmatrao da spojim Federera i Raonica, ali Raonic mi je totalno nepouzdan bez prvog servisa. Thiem kakav god da je na hardu, ako Raonicu zasteka prva serva tesko da ce se provuc kraj Thiema u igri iz polja. Izgleda da je nabolje cekat onda live pa vidjet kakav je Nadal s koljenima.
By Chief
#126608 Nadal je imao problema sa kolenom u drugom setu i trazio medicinski posle toga malo slabije servirao osecao je bol i na neke skracene lopte nije ni trcao sto ne lici na njega i ispustio je tada prednost brejka posle lekovi kad su poceli da deluju igrao je sve bolje spasio je i set loptu na 5 4 ....podloga vise odgovara Nadalu zbog odskoka lopte gde mu forhend postaje jos opasniji protiv Fedeksa gde mu Nadal razbije bekhend uvek i da je zdrav prednost po meni ima Nadal jer fedeks nije odigrao nista posebno igrao je koliko mu treba tako da prevelika kvota na Nadala koju vredi probati ako zaigra on danas
By Chief
#126609 Mlada Kanadjanka je buducnost po meni igra veoma dobre ima sve udrace servis solidan onako malo buca ali zato ima jace udrace jake noge ma ona je super ove godine
By Gurovic15
#126610 Definitivno je pitanje u kojem je stanju Nadal,ako zaigra tesko da ce sebi dozvoliti da ga njegova 2 najveca protivnika u karijeri oduvaju na poslednja dva meca medjusobno...vidim da i ovde pocinje ono pisanje znam sta je bilo tako reci zicer ali to nisam napisao pre meca vec nakon ali se ishod znao....inace ono sto sam pisao prosao Dominik sa predajom,Nadal dobio,Fedex dobio sa 2 0,Kecmaanovic sam napisao da mozda moze do seta eventualno ali tesko kao sto se i desilo....Kerber dobila Venus....Venus umesto da ode na 5 2 u prvom setu vraca sa losim servisima u taj set Kerber i na kraju gubi u tie brejku-drugi set je odluciio jedan brejk i to je to...samo da se napisu ti sigurni tipovi pre meca bio bih zahvalan
By Rudy5
#126621 Thiem je odigrao prosle sezone na US Openu protiv Nadala jedan od najboljim meceva na turniru ako ne i najboli.To je bilo bolesno sta su igrali,sicam se da je jutro bilo po nasem vremenu.Na kraju odlucio jedan poen u tb 5. seta
Vrhunski mec igraju obojica danas,Raonic je imao srece kod 3-4 u tb 2. seta sto je u konacnici prelomilo taj set.Idemo u treci.