Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rudy5
#126857 Sinoc sve zive iznenadio legendarni Dača,sutra igra protiv Tiafoea i favorit je.Oko 2 koef na Amera koji je osvojio Delray Beach lani di su slicni uvjeti ovima u Miamiju a i turnir je par desetaka km dalje.Po meni velike sanse ima Tiafoe.
U pravu si ti bio za Ramosa,oba seta je ima lipu sansu,gleda sam cijeli mec,ona bl kod 2-2 cak je ima i brejk prednosti,te u tie breaku 2 seta Isnera pogadja servise od skoro 140 kmph kad se suocio s set loptom.Jedva je dobio.Raonic se isto muci ,tanko skroz.Kyrgios nekako uvik dobro igra u Miamiju,to mi je ostalo u sjecanju kao i onaj epski mec protiv Federera prije koju godinu bas ovdje.
By Chief
Chief wrote:Izner Ramos 2 4.50
Raonic Edmund 2 2.35
Probam ova dva iznendjenja danas sporija podloga u Majamiju tamo je uvek bila najsporija podloga a ove godine kazu jos sporija i onda igram na igrace koji se bolje snalaze u tim uslovima od svojih protivnika.Izner brani ovde titulu ili finale kako se secam tako da tu probam sa manjim ulogom i plus on voli da igra pred domacom publikom ali mislim da Ramos ima male neke sanse danas....dok Edmund ima dobre sanse on voli da igra kad su sporiji uslovi.

Ramos nije proslo a imao je sanse kakve takve.
Edmund dobio dva nula sa tim da je Raonic imao medicinski u drugom setu.
By Chief
#126867 Barti Bertens 2 2.50 soker
Sporija podloga ovde koja bi trebalo po stilu igru vise da odgovara njoj u odnosu na svoju protivnicu mali problem u zadnje vreme je van ritma mada njoj brze podloge ne odgovaraju kao sprorije zato probam danas na nju.
By V_K
#126869 Tiafoe-Ferrer - 1
S obzirom da sam promasio sve sto se dalo promasit zadnjih par dana nebi se cudio da ovo glatko ode u 0-2, ali na ovom tecaju uzimam Tiafoea. Ferrer je kao stari auto, ide najbolje taman prije nego se raspadne u komadice, ali nekako se nadam da bi danas to moglo bit to od njega.
By Chief
#126870 Pitanje jedno imam trazio na netu i nisam naso nista ova Bjanka Adnresku kakva je na sljaci i tako tim sporijim podlogama posto igra sa Kontavejt koja je na tim podlogama veoma dobra ona se na sljaci i sporijim podlogama dobro snalazi plus ova je umorna a kvota oko 2.80 mislim da ima vrednost uplate...pa ako neko zna o Bjanki nesto...ja sam je gledao samo ove sezone ali mi se cini da je dobra defamzivno i da bi mogla da se dobro snalazi na tim sporijim podlogama plus ima jake udarce...mada zna da popusti kad je duza razmena i da napadne pre vremena i ima greski ali je jos mlada..i tu vidim sansu Kontavejt..pa ako ima neko neki savet oko toga slobodno neka napise..mozda negde i gresim ali mi je takav utisak o njoj sto video do sada.
By Rudy5
#126873 Rijetko kad igram zene,godisnje par puta,ali ovo se mora uzet.A.Kontaveit na 2.80 protiv ove male sto je osvojila prosli turnir.Podloga je dosta spora,to bi trebala biti prednost Estonke,a ova je vec dobila 9 meceva u zadnjih 18 dana.Pratio sam nesto protiv Kerber jer Njemica je jedna od rijetkih koje gledam cesce..mala kanadjanka se izvukla ,trazila je MTO,i Angie je takodjer bila na izmaku snaga.Treba napomenuti da je 1 kolo jedva prosla jer je gubila 4-6 1-5 od Begu.Iako u zenskom tenisu sve moguce bas mi me iznenadilo da Estonka ne prodje dalje.Po koef skoro 3 mora se probat.
By Chief
#126913 Halep pobeda i manje od 21.5 2.43 mocart
podloga koja odgovara vise Halep i po meni sada ona glavni favorit za titulu dok Vang ima dobru defanzivu ali nema jake udarce kad je sporija podloga i tu vidim prednost danas Halep i Vang ima slabiji servis tako da Halep moze do brejka.
Mevedev 3.20 mocart
Ovo mora da probam mali vraca sve zivo ima defanzivu samo takvu i Albot je otkinuo set Federeru mislim da Medvedev svojom defanzivom moze naterati Federera na greske danas i moram probati ovo danas,plus ima bekhend koji moze poremetiti Federera a on ne voli da igra protiv takvih igraca kao sto su Gofan i Djokovic koji imaju bekhend da ga izbace iz njegovog ritma i sporija podloga sto on isto ne voli.