Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By toshiba86
#197576 @LaVine
Eh da moram stalno visiti na live prošla su ta vremena.Sretno tebi kad imaš volje to juriti ali ja ti kažem da se meni isplati i utakmice po 1.60 i više stvar je samo koliko je velika prolaznost.Ako je to preko 70% matematika kaže da je isplativo a ona ne laže ama baš nikad zar ne? :D
By enemies
#198481 Malo da potaknemo ovu temu napisat cu nekoliko parova koji cu odigrati na tiket:

Lokomotiva - Varazdin 1x (petak)
Varazdinci oslabljeni za par igraca, u proslom kolu izgubili s igracem vise od Belupa, pomalo neocekivano po meni, dok je Loksa pametnom igrom zasluzeno razbila Dinamo i dobila iduce kolo Goricu
Odigrao bi 1, ali Loksa je ekipa koja se nabrije protiv jakih klubova i odlicno odigra a onda znaju kiksat na takoreci laganim utakmicama, pa za sigurnost 1x

Sl.Belupo - Rudes gost daje gol
Rudes se malo pojacao na zimu, dok je Belupo odtao bez svog najboljeg igraca koji je otisao put Maksimira. U 20 kola nisu ostvarili nijednu pobjedu, to mislim da jos u nijednoj prvoj ligi nisam nikad vidio, ocekujem da s novim pojacanjima pocnu bolje igrat i vise napadati jer nemaju vise sts cekati, jer ako misle ostati u ligi moraju poceti pobjedivati. Stoga ocekujem da u takvoj igri postignu barem 1 gol, a s rezultatom se ovdje ne bi kockao.

Osijek - Hajduk 1x
Vec sam pisao i prosle polusezone kako Hajduk lose igra, a to se nastavilo i na pocetku ove kad im je Rijeka na krcatom Poljudu odrzala lekciju. Poveli su protiv Rijeke dosl iz nicega, a utakmicu katastrofalno odigrali bez ijedne suvisle sanse. Rijeka ih u drugom razbila, tek nakon 1:2 su poceli igrat i napadat no osim pokusaja Laszla nisu uspjeli ugrozit Labrovica. U Osijek putuju bez najboljeg igraca Livaje te Sahitija i Sigura, i sigurno ce to biti dosta veliki hendikep za bijele. Doveli su Brekala ali koliko su se u kratkom roku mogli uigrati tek cemo vidjeti. S druge strane Osijek ekipa sa puno potencijala koja trazi prvu pobjedu na novom stadionu u utakmicama velike cetvorke. Ocekujem tvrdu utakmicu s ne puno golova i mislim da u ovom susretu bez najboljeg igraca Hajduk tesko moze do sva tri boda.

Darmstadt - Leverkusen 2
Tu se nema sta puno pisati, Leverkusen fantasticno igra, proslo kolo nisam gledao protiv BM ali dovoljno je vidjeti broj ocekivanih golova 3 i koliko su imali sansi i sve mi govori da je to jednostavno ona utakmica u kojoj te nece gol. Ovog vikenda bi se sve to trebalo vratit i Bayer bi trebao upisati jos jednu laganu pobjedu.

Ajax - PSV odg3+
Ajax nakon katastrofalnog ulaska u prvenstvo polako vraca formu i vec su u gornjem dijelu tablice. PSV u 19 kola samo jedan remi, odlicno igraju, no ipak nece imat lagan zadatak u Amsterdamu. Nizozemci su poznati po otvorenom nogometu pa ocekujem ovdje da ekipe budu raspucane.

Rijeka - Istra 1 (nedjelja)
Nakon sto svi samo spominju mrtvu trku Dinama i Hajduka za prvaka Hrvatske, bum eto Rijeke na prvom mjestu. Po meni jedina ekipa koja igra lijep nogomet i zasluzeno su tu di jesu, ni Din ni Haj po igri ne zasluzuju titulu. Proslo kolo razbili Hajduk u Splitu i docekuju doma u jos jednom derbiju momcad Istre koja lose igra ove sezone i nalazi se na pretposljednjem mjestu i imaju srece jedino sto je Rudes usao u prvu ligu inace bi ih cekala gola borba za ostanak. Nadam se samo da ce Rijecani ozb shvatiti ovu utskmicu i da se bodovi nesmiju upisivati unaprije nego ih treba zaraditi na terenu.

SuperSport @9.11