Nemam vremena za analize tako da ću kasnije izbaciti svoje parove
Ubrzo će AO pa i SP u rukometu što jedva čekam, tako da bi moglo biti cangr cangr
Igrao i Djerea gemove, al predade..
@baja
Rublev-Pouille over gemova
Thompson-Danierl Taro over gemova
Ide noćni, nemam vremena za analize.
ATP - SINGL: Australian Open (Australija) - kvalifikacije
Ofner - Uchiyama - 2 [1.70]
SYDNEY - TVRDA PODLOGA (M)
J.Chardy - A.Seppi - 1 [1.60]
J.Thompson - T.Daniel - 1 [1.65]
SYDNEY - TVRDA PODLOGA (Ž)
Kvitova - Sabalenka - 2 [1.65]
Hsieh - Collins - 1 [1.65]
Sretno
Chardy ima 5:2 u prvom setu i izgubi 5:7 od mrtvog Seppija, dal je realno.. 5:2 ima i nakon toga gubi 4 gema za redom s nulom od čega su 2 na svoj servis
Thompson i Hsieh prošli, a Sabalenka neočekivano loše odigrala nakon osvojenog turnira u Shenzhenu
Meni je neka sigurica Isner i Schwartzman pobede. Negde oko 2.2 je kvota u svima kladzama.
Isner je jedan od najjacih servisera mnogo mu je tesko skinuti servis, a van toga je kvalitetniji od Frica. Trebao bi lagano da pobedi
Diego nije toliko jak serviser ali u kada se igraju duzi poeni postaje strasan, vraca svakakve lopte sto zna da slomi slabije igrace. Protivnik mu je na zalasku karijere i mislim da ne moze da pruzi toliko dobru partiju ovde. Odigrao je ove godine nekoliko meceva, pobedjivao ozbiljne igrace, sve su to bili teski mecevi i sada mu je vreme za odmor. Od tih tenisera sa kojima je igrao do sada samo je Bautista bio u tom rangu gde je i Diego a od njega je Garsia brzo izgubio. Verujem da ce tako biti i veceras.
Jos su mi lepi
Kuzmova over gemova
Parmentier over gemova
Halep over gemova
Stosur pobeda po 2.3 kvoti
Od kvalifikacija tripl isto neka "sigurica"
Gunneswaran
Soeda
Maden pobede, u triplu oko 2.5 kvota ovo bi trebalo bez problema da prodje.
Srecno
T. Paul 1.15
D. Young 1.5
Y. Maden 1.35
B.Schoofs 1.6
Koef. iz supersporta.
Za nocas triple
Rubin N.-Santillan A. 1 1.6 03:45h
Schoofs B.-Liang EnShuo 1 1.65 01:15h
Stollar F.-Zhang Yux. 1 1.4 00:00h
Single
Cecchinato M.-T.Sandgren 1 2.1 00:00h