Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Szabalala
#119320 Nakon 2 noći u kojima mi je donosio lovu ovog puta me Marterer prodao, ali idemo dalje
Nemam vremena za analize tako da ću kasnije izbaciti svoje parove :D

Ubrzo će AO pa i SP u rukometu što jedva čekam, tako da bi moglo biti cangr cangr :D
By baja papaja
#119349 Ja nisam naplatio, Sevastova izgubila iako je vodila 1-0, ali nema veze nije opasno. Danas bas slaba ponuda za tenis, probacu sitno dubl
Rublev-Pouille over gemova
Thompson-Danierl Taro over gemova
By Szabalala
#119357 Čudi me zašto nisu izbacili u Premieru kvalifikacije za AO za muškarce. U ponudi samo žene..

Ide noćni, nemam vremena za analize.

ATP - SINGL: Australian Open (Australija) - kvalifikacije
Ofner - Uchiyama - 2 [1.70]

SYDNEY - TVRDA PODLOGA (M)
J.Chardy - A.Seppi - 1 [1.60]
J.Thompson - T.Daniel - 1 [1.65]

SYDNEY - TVRDA PODLOGA (Ž)
Kvitova - Sabalenka - 2 [1.65]
Hsieh - Collins - 1 [1.65]
Sretno :D
By Szabalala
#119520 Nerealno kakvi padovi. Uchiyama ima 2:5 u tie breaku i gubi 3 poena za redom. Nakon toga ima set loptu i servis u prvom setu i opet gubi 3 poena zaredom. 2 seta gubi u tie breaku

Chardy ima 5:2 u prvom setu i izgubi 5:7 od mrtvog Seppija, dal je realno.. 5:2 ima i nakon toga gubi 4 gema za redom s nulom od čega su 2 na svoj servis :lol:

Thompson i Hsieh prošli, a Sabalenka neočekivano loše odigrala nakon osvojenog turnira u Shenzhenu
By baja papaja
#119595 Danas bas svasta ima.
Meni je neka sigurica Isner i Schwartzman pobede. Negde oko 2.2 je kvota u svima kladzama.
Isner je jedan od najjacih servisera mnogo mu je tesko skinuti servis, a van toga je kvalitetniji od Frica. Trebao bi lagano da pobedi
Diego nije toliko jak serviser ali u kada se igraju duzi poeni postaje strasan, vraca svakakve lopte sto zna da slomi slabije igrace. Protivnik mu je na zalasku karijere i mislim da ne moze da pruzi toliko dobru partiju ovde. Odigrao je ove godine nekoliko meceva, pobedjivao ozbiljne igrace, sve su to bili teski mecevi i sada mu je vreme za odmor. Od tih tenisera sa kojima je igrao do sada samo je Bautista bio u tom rangu gde je i Diego a od njega je Garsia brzo izgubio. Verujem da ce tako biti i veceras.
Jos su mi lepi
Kuzmova over gemova
Parmentier over gemova
Halep over gemova
Stosur pobeda po 2.3 kvoti
Od kvalifikacija tripl isto neka "sigurica"
Gunneswaran
Soeda
Maden pobede, u triplu oko 2.5 kvota ovo bi trebalo bez problema da prodje.
Srecno
By zeko
#119671 Za vecerašnje AO kvale mi dobro izgleda:
T. Paul 1.15
D. Young 1.5
Y. Maden 1.35
B.Schoofs 1.6

Koef. iz supersporta.
By marac1000
#119674 Preksinoc Bai je i uzela cijeli mec

Za nocas triple

Rubin N.-Santillan A. 1 1.6 03:45h