Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
#177576 Double iz Favbeta, koef 2.89 2/10
Bochum-Herta over 3.5 kartona
Sevilla -Cadiz over 6.5 kartona
- ukratko sve 4 ekipe u zoni ispadanja, znači gori pod nogama,
Bochum prosjek 1.5 Herta u top tri po grubosti debelo preko 2 sudac top Petersen prosjek 5 ove sezone, a inače je dobar za kartone.
Sevilla -Cadiz šta reći , davljenici, od Sevilla se to nije očekivalo gori im, vjerujem da će uzet sutra pobjedu ali neće lako, bit će tuće, oba dva kluba iz Andaluzije, grube su, igrali u ljeto prijateljsku pa 2ž, sudac top Hernandez dobar za kartone tako da ovo bi moralo doći
By Jeffrey
#177682 Osijek-Rijeka tip X2 psk koef 2.2 niži stake
- Rijeka se pojačala u svim poljima za nastavak prvenstva, kao prvo jako dobar trener Jakirević, pa sa igračima Emira Dilavera (Dinamo), Antonija Marina (Dinamo, posudba), Emmanuela Bandu (Djurgarden), Danila Veigu (Gil Vicente), šteta što je ozljeden Djouahre ali opet smatram da mogu otkinuti bod Osijeku, koji je prodao Belju, i mađara Lasla bitna dva igrača, koji su u svim statistikama 50% osjekovih pogodaka i asista tako da jako bitni izostanci. Ovo je veliki value i ja ovo moram uzet.
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Osijek-Rijeka tip X2 psk koef 2.2 niži stake
- Rijeka se pojačala u svim poljima za nastavak prvenstva, kao prvo jako dobar trener Jakirević, pa sa igračima Emira Dilavera (Dinamo), Antonija Marina (Dinamo, posudba), Emmanuela Bandu (Djurgarden), Danila Veigu (Gil Vicente), šteta što je ozljeden Djouahre ali opet smatram da mogu otkinuti bod Osijeku, koji je prodao Belju, i mađara Lasla bitna dva igrača, koji su u svim statistikama 50% osjekovih pogodaka i asista tako da jako bitni izostanci. Ovo je veliki value i ja ovo moram uzet.

1-1 kraj winn
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Double iz Favbeta, koef 2.89 2/10
Bochum-Herta over 3.5 kartona
Sevilla -Cadiz over 6.5 kartona
- ukratko sve 4 ekipe u zoni ispadanja, znači gori pod nogama,
Bochum prosjek 1.5 Herta u top tri po grubosti debelo preko 2 sudac top Petersen prosjek 5 ove sezone, a inače je dobar za kartone.
Sevilla -Cadiz šta reći , davljenici, od Sevilla se to nije očekivalo gori im, vjerujem da će uzet sutra pobjedu ali neće lako, bit će tuće, oba dva kluba iz Andaluzije, grube su, igrali u ljeto prijateljsku pa 2ž, sudac top Hernandez dobar za kartone tako da ovo bi moralo doći

Odmah na 1 piku čuč, 1-1 u žutima kod švaba i zbog neaktivnog rezultata Bochum vodio 3 razlike nema ni kartona.
By Jeffrey
#177843 Arsenal-Man Utd X2 koef 2 niži stake, dostupno svugdje
- Arsenal 1 na tablici, odlični rezultati ali usudio bi se reći malo su imali i sreće, puno bolji rezultati od igre, što se tiče Man utd dižu se, u službenim utakmicama od 6.11 ne znaju za poraz, Ten Hag je to dobro posložio i igra ima i glavu i rep. Šteta što ne igra Casemiro bitan ali ja ću svakako probati x2 za niži stake jer ovo nije normalno da dvoznak se tak lijepo plaća, a Eng liga svako svakog dobije tako da velik value je X2
By Rudy5
#177846 I ja se slažem za Man Utd iako nisam igrao. Po meni vcrs dobar tip Bilbao-Real 2 2.80 u Formuli FT ,domaći bez 2 najbolja stopera Alvareza i Martineza a Realu gori ,valjalo bi žegnit dvicu
By Jeffrey
Rudy5 wrote:I ja se slažem za Man Utd iako nisam igrao. Po meni vcrs dobar tip Bilbao-Real 2 2.80 u Formuli FT ,domaći bez 2 najbolja stopera Alvareza i Martineza a Realu gori ,valjalo bi žegnit dvicu

Igrao sam za sitno već ja na Reala, i uzeo kartone sa Niz derbija(Fey-Ajax), ali ne pišem sve jer pitanje tko sve me prati i dali me itko doživljava pa reko neću pisati sve da ne budem prenaporan.
By Rudy5
#177873 Samo ti piši,drago mi je čut tvoje mišljenje,moramo malo aktivirat ovu temu .The Klassieker nikad ne razočara,kartoni padaju samo tako ..Bassey lijevi bočni ma daj,Ajax puca po šavovima ,PSV prodao Gakpa,mogla bi titula u Rotterdam ove sez
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Arsenal-Man Utd X2 koef 2 niži stake, dostupno svugdje
- Arsenal 1 na tablici, odlični rezultati ali usudio bi se reći malo su imali i sreće, puno bolji rezultati od igre, što se tiče Man utd dižu se, u službenim utakmicama od 6.11 ne znaju za poraz, Ten Hag je to dobro posložio i igra ima i glavu i rep. Šteta što ne igra Casemiro bitan ali ja ću svakako probati x2 za niži stake jer ovo nije normalno da dvoznak se tak lijepo plaća, a Eng liga svako svakog dobije tako da velik value je X2

Nije bilo sreće što se tiče oklade 3-2 pao gol u 90min za Arsenal, ali ovaj put Arsenal puno bolji od Man utd