Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#182188 Čupić je na 2.5 uvijek za over. A što se tiče penala... Protiv Magdeburga je krenuo Dibirov, pa nakon što je on fulao pucao je Čupić. Pa je Čupić pucao,a kada je on fulao opet je pucao Čupić. Pa je zabio 4 penala za redom,pa opet fulao. Pa je onda pucao Čavar i fulao, pa nakon njega mašio Karpo. Zagreb je imao šut 4/9 sa penala kontra Magdeburga. E sad, u prvoj tekmi je Dibirov imao šut 10/15 kontra Porta. Penale je krenuo Čupić,pa kad je mašio onda opet Čupić,pa opet mašio,pa preuzeo Dibirov da bi i on mašio. Dobio je Zagreb tekmu 29 - 23 uz šut sa penala 2/6. Tko će danas prvi pucati,to samo Keta zna,ali Čupić je uvijek na 2.5 za over.
By SergioRodriguez
#182190 Protiv Magde je Dibirov prvi pucao jer je Cupko u tom trenutku odradivao 2 min kazne....mislim da je Cupko prvi sa 7m danas ali me cudi toliko problematicna realizacija penala kod Zagreba
By kokolo50
#182192 Porto - Zagreb 1 1.80 SS

Porto na svoju,ali i Zagrebovu žalost ima tek sportski motiv u današnjoj utakmici. Imaju tek jednu pobjedu i jedan remi uz 10 poraza,tako da su ispali iz utrke za jedno od prvih 6 mjesta. Porto je tom koštala loša igra u prvom dijelu sezone,kada su doslovce izgledali kao kanta za napucavanje. Proigrali su krajem 12.mjeseca,taman pred početak SP-a. Imaju 1 pobjedu,remi i tri poraza od tada,ali nisu to bile loše utakmice. Igrali su neriješeno doma sa Magdeburgom (sa Magnussonom u ekipi) te razbili prije 2 kola Dinamo Buchurest. Porazi od PSG-a,GoG-a i Vezsprema su bili 1 ili 2 gola razlike. Oni u ovu tekmu ulaze opušteno,te spremni da uzvrate Zagrebu za poraz 29-23 u Zagrebu, gdje ih je Zagreb dobio unatoč šutu 2/6 sa 7 metara. I kontra Magdeburga je Zagreb imao probema sa penalima 4/9,a bude li i danas tako mogao bi i teže stradati kontra opuštenog Porta. U zadnje vrijeme,još od kvala za OI se stvorio dosta veliki rivalitet između Portugalskih i Hrvatskih klubova,odnosno repki,tako da će ovo po meni biti težak ispit za Zagreb i moje mišljenje je da Porto dobiva ovo danas. U utorak imamo i drugi Portugalsko/Hrvatski sraz u Evropskoj ligi između Sportinga i Nexea.

Ribe Esbjerg (+3.5) - GOG 2 1.90 SS

Derbi kola Danskog prvenstva. Za vikend je Ribe Esbjerg upisao 2 poraza,prvo od Skjerna -6 u polufinalu Danskoga kupa,a zatim -8 od Bjeringbroa u tekmi za 3.mjesto.
GOG je pobjedio iste suparnike te osvojio kup. Za GOG u LP kontra Dinama nisu nastupili Simon Pytlick i Morten Olsen.Iako su izgubili i bodovno su izjednačeni sa ekipom iz Bukurešta,vjerojatno su procijenili da će poziciju broj 4 u skupini potvrditi konta Zagreba zadnje kolo. Nigdje ne vidim da se radi o ozljedama pomenutog dvojca, pa pretpostavljam da je u pitanju odmor istih zbog zgusnot rasporeda i broja tekmi jer su upravo njih dvojica i najzaslužniji za osvajanje Danskoga kupa. Danas ih očekujem obojicu u ekipi kontra Esbjerga. Prva tekma završila je +1 za GOG (33-32) ali tada je GOG imao također 3 tekme u par dana. Uz odmorne Pytlicka i Olsena očekujem da GOG dobije ovu tekmu danas te priđe Aalborgu na 2 gola razlike te si time otvori mogučnost da u međusobnom duelu uzme prvo mjesto prije početka doigravanja.

P.S. Igrače iz LP i Njemačke lige ču prepustiti drugim tipsterima jer im to bolje ide, tako da ajmo ekipa da nešto preškrabam prije ručka :D
By kokolo50
SergioRodriguez wrote:Protiv Magde je Dibirov prvi pucao jer je Cupko u tom trenutku odradivao 2 min kazne....mislim da je Cupko prvi sa 7m danas ali me cudi toliko problematicna realizacija penala kod Zagreba

Ma Čupko je meni i ovako za over,ako puca penale trebao bi i 3.5 preći. Zagreb ako dobije osigurava to 6 mjesto,čak mu i remi jako dobro dođe,ali ja mislim da teško kontra ovakvoga Porta na njihovom terenu.
Sviđa mi se i Areia 3.5 over koji igra puno u zadnje vrijem jer nema Miguela Alvesa već par tekmi,a Mamadou neće dobiti neke minute po meni. Treba pričekati sastave,ali ja bih njih dvojicu u double.

Šta kažeš za Njemačku ligu igrače?
Last edited by kokolo50 on 26 Feb 2023, 12:46, edited 2 times in total.
By SergioRodriguez
#182201 Kay Smits 6,5 over 1,75 SS

Jos jucer sam uzeo Smitsa over u betu ali vidim i nasi lokali su se smilovali pa ga svi mogu odigrati. Smits je fantastican igrac o tome ne moram puno pricati. Na SP je igrao strasno a formu je prenio u Magdeburg gdje je ozlijedom Magnusona konacno dobio puno prostora i odlicno to koristi. Nakon SP ima 5/6 overa na ovu granicu a podbacio je samo kod Wisle gdje je sutirao 4/8 i promasio dva penala. Bez te utakmice ima 9,7,9,12,9 i ovih 6,5 se definitivno isplati odigrati. Puca sedmerac i kada promasi ali nadam se da ce danas biti siguran sa penala.

Napomena: Proslu kod Leipziga nije bilo Sime Ivica, ako ga slucajno i danas ne bude u sastavu isplati se odigrati Viga Kristjansona over koji takoder puca 7m i jos mu raste minutaza bez Sime
Last edited by SergioRodriguez on 26 Feb 2023, 13:28, edited 1 time in total.
By SergioRodriguez
#182207 Casado 3,5 over 1,85 SS

Po sluzbenoj stranici bundeslige u sastavu Meslungena nema ni Hafnera ni Martinovica, nisu igrali ni proslo kolo pa se nadam da ce takav sastav i ostati. To su oba desna vanjska u ekipi i veliki potrosaci lopti. Proslo kolo su Gomes/Kuhn igrali lijevo a cesto su se u igri nalazili Malasinskas i Casado koji su obojica srednji vanjski. Znaci veca minutaza za Casada, veci broj suteva i realan over. Proslo kolo bez Hafnera i Martinovica je imao 4/10 a danas uz malo bolju realizaciju moze ovo glatko prebaciti.

Fuchse dosta pusta na srednjem pa im je Bidasoa dala 7 a Ham 9 u zadnjih nekoliko utakmica.

Casado ima 3 i 4 gola nakon SP ali izostankom ovog dvojca situacija se prilicno mjenja. U zadnjoj medusobnoj im je dao 3/6 ali su Hafner i Martinovic dali 11 komada a danas to netko treba nadoknaditi.