Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
#191880 Tenis tipseri, nisam nešto u tom sportu, doslovno se kužim jako jako malo, pa ako nije teško vi koji to pratite da nama neznalcima
1) stavite stake da znamo koji pik je siguran
2) pošto više vas prati tenis da potvrdite pik od tipsera koji je prije stavio, jer smatram da više glava je pametnije, eto ako to nije problem.
Ps jer previše mi pikova u jednom danu na stranici pa bi pratio 2-3 najsigurnija pika taj dan pa eto ako nije problem.
Lp
By JohnnyNoCash
enemies wrote:
JohnnyNoCash wrote:Zavisi po kojoj kvoti,ali bi trebao pokriti Molcan tu razliku bez problema

1,60
Odigrao sam ga s Coricem u doublu za jace

To je baš baš dobra kvota, inače da sam bookie, ja ne bih dao više od 1.15-20 na to... Sretno
By malsha9323
#191888 Tirante-Zhang 4-5 @ 1.60 1/10 ❌

Niko dovoljno konstantan da dobije ovo u 3

Karatsev- Tiafoe 1 @ 1.80 0.5/10 ❌

Blagu prednost Aslan-u, tezi put, Tiafoe opasniji na brzim podlogama, moze i ovo 4-5.

Paul- Jarry TB da @ 1.70 0.5/10 ❌

Jarry drugi mec za redom da ne odigra TB tesko, ima momente gde je potpuno ne zainteresovan na protivnicki servis, svoj u vecini slucajeva drzi odlicno, nije Paul-u omiljena podloga i nije neka forma, Jarry mi je blagi favorit

Cerundolo- Hanfmann 1 @ 1.55 1/10 ✅

Cerundolo dobar sljakas, da se prekine Hanfmann-ova bajka u poslednjih nekoliko nedelja, lik igra servis volej na sljaci, nije ovo trava. Po meni, na srecu moze jedan set da iscupa.

Giron-Lehecka 2 @ 1.45 i 4-5 @ 1.60 0.5/10❌❌

Ne mogu se odluciti,na osecaj, prednost dajem Cehu, obojici vidno bolji forehand, backhand defanziva, slajs, cisto da se vrati u teren

Granice @ pinnbet
By JohnnyNoCash
#191889 Malsha bukvalno isto razmišljamo :lol:

Tirante - Zhang ne vjerujem da je ijedan sposoban dobiti 3-0. Karatsev zbog podloge blagi favorit, da je US Open u pitanju igrao bi kontru npr :D . Slazem se i za Cerundola, bolji jeste i meni je favorit, al mislim da mu Hanfmann moze otkinuti makar set. Paul Jarry, TB izgledan svakako, nijedan ni drugi nisu u karijeri ovdje prošli dalje od 2-og kola, tako da čisto sumnjam da može ijedan imati konstantu za 3-0. (4+ moj prijedlog napisan vec)
By malsha9323
#191890 Sretno nam :D

Cuti, kasnije zavrsio sa poslom, pa nisam stigao pasti ADM vrv za sta god da sam se odlucio :roll: Zato stigao na vreme da opalim Bornu 1 na 2.95, teska prica, bice veselo danas :lol:
By JohnnyNoCash
#191891 Ma 3 vezane brejk lopte, nakon toga odmah ispusti svoj servis i ode prvi set. Drugi set vrati u TB se raspao ko Dzumhur, treci je već bio rutinski da odradi :roll: .... Kako god bilo Etcheverry pobjeđuje i u idućem kolu

Počelo je već zagrijavanje pred prvu utakmicu :lol: