Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rovinjez
#177262 Nisam htio nista napisat dok se malo ne ohladim jer bi svasta napisao al ono sta su Francuzi i Crnogorci fulali prvo poluvrijeme je zločin, kako tu dode under boga dragog pitaj
By iDjoleQ
#177264 Kakva sprdnja danas od igraca i sutanje 7m.. Mahe 3 gola i prepusta sve sedmerce kao drugo pol ne igra. Ellison ne pratim tekmu tako da ne znam da kazem ali krenulo je sa Slovencima nastavilo se dalje
By kokolo50
#177266 Ajde razumijem Islanđanina ako je procijenio da može odmoriti neke igrače jer igra za 2 dana kontra Švedske. Ali i Zorman igra za 2 dana kontra Španjolske i onda napravi onakvu rotaciju.

"Zdravstveno-fizioterapevtska reprezentančna služba vlaga vse napore v to, da bo Borut Mačkovšek nared za odločilne tekme v boju za četrtfinale. Kljub temu ničesar ne želimo prepuščati naključju. Borut je pomemben člen naše centralne obrambe. Ob njegovi odsotnosti je tam nastala velika vrzel, ki jo bo, v kolikor bo to potrebno, skušal kar najbolje zakrpati Matej Gaber. Z njegovimi izkušnjami smo nedvomno pridobili novega kakovostnega igralca v širši rotaciji," je ob novem vpoklicu dejal Zorman.

I onda mu "skrpani" Mačkovšek igra danas kontra Irana !? I riskira ga za Španjolsku?
By petko87
Rovinjez wrote:Nisam htio nista napisat dok se malo ne ohladim jer bi svasta napisao al ono sta su Francuzi i Crnogorci fulali prvo poluvrijeme je zločin, kako tu dode under boga dragog pitaj

Gledao sam i ja pp, znaci ono je smesno sta du ljudi masili sve, strasnoooooo…
By SergioRodriguez
#177281 Nakon Bombaca i Mahea sta drugo ocekivati nego ovakav pad na Gotfridsonu. Danas mi se zgadilo svoh ovih 10ak dana koliko je dobro islo. 3 nemoguca pada, neznas koji je gori a Jimm secer na kraju sa ovim promasenim zicerom. Fuj

Analize 12/15