Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#88265 Francuzi sigurno ne žele izgubiti jer ako izgube Hrvatska je broj 1 u skupini, Hrvatska i Francuska po 8 bodova.Pobjednik skupine izbjegava Dance u polufinalu,a iako im Francuzi žele vratiti za finale OI,siguran sam da bi radije u polufinalu na Španjolsku ili Njemačku.Jedan X bi fino odgovarao jednim i drugima,a ako tekma dojde pred kraj u egal moglo bi X i završiti.
By jopa7
shacal wrote:
pac_man wrote:x i pobjeda im svakako odgovaraju za prolaz to je definitivno i logično :D samo ova gol razlika me zanima , koliko smiju da izgube i da li smiju ?

Mislim da smiju 2 gola izgubit, sad imamo +12 gol razliku, šveđani +9 a norv +8. znači da završimo 2 gola u deficitu ostaje nam +10 :roll:

Nista to, samo remi ili pobjede nam igraju.
By shacal
jopa7 wrote:
shacal wrote:
pac_man wrote:x i pobjeda im svakako odgovaraju za prolaz to je definitivno i logično :D samo ova gol razlika me zanima , koliko smiju da izgube i da li smiju ?

Mislim da smiju 2 gola izgubit, sad imamo +12 gol razliku, šveđani +9 a norv +8. znači da završimo 2 gola u deficitu ostaje nam +10 :roll:

Nista to, samo remi ili pobjede nam igraju.

aha ok, onda sam pobrko nesto to je ukupna razlika gleda se samo te 3 momcadi , hvala kolega
By jopa7
Bajo wrote:GASI SVE, CERVAR NAJGORI IZBORNIK NA PLANETI, ALILOVIC I STEVANOVIC 2 NAJVECA IDIOTA NA SVIJETU

Jesu golmani krivi za 8 izgubljenih i 4-5 primljenih golova na prazan gol? Da, losi su ali nije ni Gerrad veceras bolji pa nas ljudi gaze.
Doslovno u napadu nemamo ideje a primamo golove kao na traci, uzas od igre.
By 19bruno98
#88280 Strasno, nas kao najbolji igrac Cindric 4 5 izgubljenih lopti u prvom poluvremenu, pa o cemu pricamo, strah ih je kao da idu na streljanje, sramota velika, golmani nemogu ni gripu uhvatit