Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By yoldza
#171661 Ja kad sam vidio kako su prošli Japance i one Belgijanace znao sam da ih sere ko foke iako imaju i znanja ali imaju sreće za sve pare pa Reko sa vidim mogu li da im ukraden barem malo Image
By yoldza
19bruno98 wrote:Hahaha sreca sreca,kako da ne.

Hahahah ma niiiije hahahahaha nego šta nego sreća isto kao u Rusiji ali tako je igrala i Italija a Grci smrdljivi osvojili EP ...još ćete reći da ste vi ubili Brazil hahaha
By TipsAllSports
#173041 Leicester vs Newcastle
Almiron gol kvota 5,50
Mozzart kladionice

Miguel Almiron igra sezonu iz snova, na 15 utakmica 8 golova, gol na svakih 158 minuta. Na zadnjih 5 utakmica PL ima 4 gola, Svrake visoko lete, na trećoj su poziciji, teško je gostovanje kod Lisica ali kad je pogodio protiv Tottenhama ili Citya zašto i danas ne. Realna kvota je oko 4,00 mislim da su ovdje napravili mali poklon ovi iz Mozzarta za nas.

Pozdrav i sretno svima koji prate!!!
By Mars200
TipsAllSports wrote:Leicester vs Newcastle
Almiron gol kvota 5,50
Mozzart kladionice

Miguel Almiron igra sezonu iz snova, na 15 utakmica 8 golova, gol na svakih 158 minuta. Na zadnjih 5 utakmica PL ima 4 gola, Svrake visoko lete, na trećoj su poziciji, teško je gostovanje kod Lisica ali kad je pogodio protiv Tottenhama ili Citya zašto i danas ne. Realna kvota je oko 4,00 mislim da su ovdje napravili mali poklon ovi iz Mozzarta za nas.

Pozdrav i sretno svima koji prate!!!

Proslo ti brate..kod nas u hr nisam uspio nac