estave
Michael Damgaard (DAN) 2,5 gol OVER
Jim Gottfridsson (ŠVE) 3,5 gol OVER
stake 2/10

šta mislite da je bolje, cah out ili čekati na pobijedu Španije?
Kakav match očekujete?
Trenutno je kvota 1,55 da će osvojit. Ako ti ista znaci..
Ja sam uzeo damgaarda i nilsona 1.5 manje. Odigrali jako malo u polufinalima, damgaard 3 nilson 6min pa se nadam da ce tako i sada
Schmitd R.L. (4,5) + lik igra cijelu tekmu barem zadnju je igro i to prvo tpoluvreme lijevog beka a lijevak je. A drugo poluvreme prešo na desnog beka. Ubojit šut zadnja tekma 11/15 a igro 55 min
Entrrerios R. (2,5) + isto igra puno tako da nebi trebalo bit problema
Zachrisson (2,5) + švedi u banani vanjski igrači ozljeđeni tak da ovaj i gottfidson igraju cijelu tekmu
Gottfidson (3,5) +
I duel dušebajev i zachrison 2 - dušebajev slabo igra i kad igra uglavnom dijeli asistencije a ovaj drugi mislim da je novo otkriće šveđana ubio dance prošlu tekmu
Samo zbog švedskog golmanskog duela. Švedska ima daleko najbolji golmanski double u tom euru...
Danas bi trebao Ekberg proč granicu.
Uzima penale, brz je za kontra napade (tu je Švedska jaka), kde su Španci zbog dvojne zamjene loši i nemaju vremena skupit odbranu na svoje mjestu.
Hansen ili Schmidt over.
Hansen dobro igra protiv francuske i glavni šuter u ekipi.
Uzima dosta šuteva u zgorne kornere i to francuski golmani najlošije brane.
Schmidt je u napadu broj dva, odma iza Hansena, manija granica pa bi isto trebao preko.
Sviđa mi se još Remili under, Zachrisson over, Sole over.
Spanija je trenutno kvalitetnija i u boljoj formi.Sloveci su ih dobili na jaku odbranu na sredini zatvorivsi im bekove i liniju sto Svedska ne moze utaditi jer nemaju te tipove igraca.Ako krenu sa brzom igrom i tu su Spanci u prednoati radi izuzetne tranzicije iz odbrane u napad.Golmani im jesu vrhunski ali Palicka je bolji sa krila, Apelgrin je slab sa krila ali vrhunski sa 9 i 6 metara.Spanci ce vjerovatno napade koristiti bas zavisno od toga ko je na golu.Sada cak ni na golu nemaju pfednost jer je dosao Sterbik.Sa krilom na desnom beku se ipak ne moze u finalu jer je to u polufinalu bilo iznenadjenje, a veceras ce biti zatvoreni ti lagani prolazi.Lagergren ce tu mnogo nedostajati.
Sterbik ce ti biti velika prepreka i za Ekberga em sa krila em sto.fantasticno brani sedmerce.Spanci solidno zatvaraju krila i jos on nije u nekoj formi na ovom prvenstvu i ima dosta promasenih ulaza sa krila.
Sto se tice Hansena i Laugea.Lauge je u ovakvim utakmicama prva opcija, Dok.Hansen bas i ne forsira na gol.vec prvenstveno razigrava.Ide na zonu i ceka d ga udvoje bas da bi dobio situaciju za asistenciju Laugeu ili.na liniju.Hansen mnogo ovisi od sedmeraca koje odlicno izvodi ali iz igre mislim da ce nece nadavati golova.Sto se tice Remilija ni tu nisam siguran jer je Mem proslu utakmicu igrao.katastrofalno, a Danci najvise pucaju bas sa pozicije desnog beka i meni je Remili najblizi overu, mada ce vjerovatno obojica u over.