Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:Moram odmah odigrati za sutra izasle granice na betu:

Gidsel 7.5 under 2 .00 bet365

Neznam jesam ikad vidio da je netko na 7.5 kod ozbiljnih ekipa a ne puca sedmerce. Decku svaka cast strasan je, nasa obrana je cirkus al 8 golova iz ciste igre treba zabit na skolskom a ne Hrvatskoj. Za mene under bez razmisljanja. Jaci ulog

Gidsel 4 mora jos puno papat da ovakvoj Hrvatskoj zabije 8. Rijetko gadljiv decko odvratan je

Sipic razvalio

Analize 14/17

Steta jucerasnjeg dana bilo.bi fantazija da su Bombac i Jimm prosli a morali su

Hrvatskoj svaka cast, iduci put nek 1.10 na mamu svoju stave, jebali ih spanjolci koji su pogurali dansku do boda
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Holm 2.5 -
Martinović 4.5-
- Holm manje, ne igra puno, a bome ne očekujem ni danas da će imati bitnu rolu, jaka tekma, nije bitan u Danskoj gdje je široka rotacija
Martinović idem ga opet manje, očekujem da Glavaš uzima sedmerce, a onda mi puno ovo za Martinovića, igrat će on cijelo vrijeme napad ali nekako ne očekujem više od 6 šuteva a na Dansku postavljenu obranu teško će imati visok % šuta, još kad se doda da če Šarac igrati dosta na DV koji voli potegnuti past će mu usage rate.
Kladionica HL

Holm void nije igrao, bar ga ja nisam vidio na parketu.
Martinović taman 4 , winn
By iDjoleQ
russellwes wrote:Imao sam Bartholda over 5,5 pa jel moguce da je imao 5 na poluvremenu i nije dao vise niti jedan?

Uh sreca ako nisi gledao, namasio se izglednih golova
By kokolo50
#177493 Sutra bi "morao" Jim (3.5) over... Imat će Claar svoje minute,ali ako bude koliko toliko egal tekma,ne vjerujem baš u Mađarski scenario,Jim bi mogao 50+ minuta imati. Zato jer je kudikamo jači obrambeni od Claara.
By Slucajnox
Slucajnox wrote:Hansen 6.5over 1.85 Volcano
(Vecerasnji termin donosi dva derbija, dve balkanske ekipe protiv dve skandinavske. Mika od starta turnira 10,2,6, s tim da protiv Bahreina igrao 11min i nije bilo potrebe da forsira. Protiv vecerasnjeg protivnika prosle godine na Euru postigao 8 pogodaka. Sutira sedmerce i prva opcija u napadu, nadam se raspolozenom Hansenu)

8✅