Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kicoo19
kicoo19 said

Larvik - Byaasen IL [-10,5] 1 1,85
Ovdje je sulodo uopšte govoriti o nekoj kvaliteti momčadi ili i bilo čem drugom jer svi znamo šta je larvik u ženskom rukome top tri svjetske momčadi prepuna zvijedzda i odličnih igračica .
Ovo je uzvratna utakmica Norveške lige(finale) koja se igra na dvije dobivene utakmice larvik naravno vodi sa 1-0 i u prvoj utakmici u gostima larvik je pobjedio 34-12 mislim da taj rezultat sve govori o stanju na terenu .I mislim da danas larvik pobjeđuje s min 15 do 20 razlike sve ispod bio bi uspjeh za gostujuču ekipu.

Shakhtar Don. - Chernomor.O. 1 1,20
Finale Ukrajinskog kupa.Sahdar je več osvojiju domače prevenstvo bez previše muka prošli su dalje u skopuni lige prvaka i mislim da je ova sezona za njih uspješna jedino minus u ovoj sezoni je prodaja najboljeg igrača wiliama .Siguran sam da žele dvostruku krunu i mislim da je kvaliteta i sve na strani njih tako da bi morali bez večih problema uzet kup

Cedevita - Zadar1 1.35
Cedevita je preskupa i prepuna dobrih igrača da bi ispala "več" u polufinalu kupa mislim da ovdje lagano dolaze do pobjede.Ne podcjenjujem Zadar al mislim da oni van svoje dvorane bez vatrenih navijača slabiji barem ta 30% i mišljenja sam da če cedevita uzet ovu tekmu i izobit treču tekmu.

kvota:3.00
klada:PSK
ulog: 300kn

prošlo bez večih problema
By sanjin-ri
#10916 Schauffhausen - Thun 4.utakmica. 1 (1,30)
Dmaćin vodi 2-1 u seriji na tri dobivene utakmice i ima veliku priliku domaćom pobjedom osigurati ukupnu pobjedu. Dosad su kući vrlo lako pobjeđivali Thuna i mislim da i danas pred svojom publikom neće imati problema.

T.Haas - Niemien 1 (1,34)
Haas već pomalo u veteranskim godinama igra sjajan tenis zadnjih nekoliko mjeseci. Jučer su obojica imali teške mečeve u tri seta i malo su umorni. Mislim da je Haas ipak u boljoj formi i da će danas odnijeti pobjedu.
By MvP39
#10918 20:30 Wolfsburg(h0:1) - Lyon 2 (2,10)
Dok netko drugi nije stavio. Bit cu kratak, Wolfsburg je dobar u zenskom nogometu, ali ovo je finale na jednu utakmicu i sam je trener izjavio da je Lyon bolji tako da ocekujem laganu pobjedu Lyona koji razbija sve redom. Nadam se da mogu dobit Wolfsburg s 2 razlike kao i ostale.
By tck1979
#10919 Monfils G.-Haase R. 1(1.45)
Monfils je u odličnoj formi,prošli tjedan je osvojio turnir u Bordeaux-u i mislim da će danas doći do nove pobjede
HJK Helsinki-VPS Vaasa 1(1.41)
Helsinki je prošlo kolo izgubio derbi od TPS-a na domaćem terenu i danas bi se trebao iskupiti te doći do nove pobjede i sačuvati prvo mjesto.Gosti su dobro otvorili sezonu no polako padaju i mislim da danas nemaju šanse da dođu do boda.
By maajsta
#10921 20:30 Hoffenheim-K laurten 1 (1,94)

Večeras je prva utakmica doigravanja za popunjavanje mjesta u bundes ligi. Mislim da je kvalitet ipak na strani Hofenhajma, koji je pokazao da nešto vrijedi u zadnjem kolu kada su smogli i skupili snage da pobjede Borusiju Dortmund koja je igrala u punom sastavu. Hofenhajm će zasigurno tražiit i krenuti na pobjedu, nosit će ih njihova publika te motiviranost pobjedom iz zadnjeg kola njemačke bundes lige. Mislim da je ipak kvalitet na strani Hofenhajma, i mislim da dolazi lagana 1.

Ulog: 8/10
Kladionica: FortunaWin
By melo7
melo7 said

lokomotiva - hajduk kp2 2.06

dakle uzvrat finala kupa, hajduk ima prednost od 2-1 iz prve utakmice u kojoj je po prikazanoj igri trebalo biti i vise, u meduvremenu su igrali i u prvenstvu ovaj vikend i zavrsilo je 0-0. najveci razlog zbog kojeg igram ovaj par je sto sumnjam u dogovor! mislim da postoji dogovor izmedu ekipa da obje idu u europu sljedece godine, znaci ovako, lokomotiva je sigurno druga i osigurala je nastup u europi sljedece godine, dok se za drugu poziciju u europi bore hajduk s 52 boda, split s 51 bodom i rijeka s 50 bodova. u zadnjem kolu rijeka ide zagrebu koji je vec otpisan i ocekujem pobjedu rijeke, zatim split ide zadru koji jos spletom okolnosti moze ispasti kroz doigravanje ako ne uzme barem bod makar mislim da ce se to tesko dogoditi, i na kraju hajduk, koji dolazi u maksimir na noge dinamu, zna se da im dinamo nece dati da pobjede nego ce odigrati utakmicu samo da bi zagorcali planove rivalima iz splita i tu ne ocekujem pobjedu hajduka, pogotovo ove sezone kad je dinamo, malo je reci dva puta jaci od hajduka. dakle hajduku je najveca prilika osigurati europu kroz kup natjecanje, mislim da ce se to i dogoditi i da cemo sljedece godine u europi gledati dinamo, lokomotivu i hajduk i da zadnje kolo u prvenstvu nece odluciti posljednjeg putnika u europu.

shakhtar - chernomorets kp1 1.10

kvota sve govori koliki je shaktar favorit, znamo svi koliko su nadmocni u ukrajini i nitko im ne moze parirati vec godinama, zadnjih nekoliko utakmica biljeze slabije rezultate ali tko im moze zamjeriti kad su vec odavno osigurali naslov, lucescu je rotirao sve moguce igrace u tim tekmama, i to znaci da danas u finalu kupa istrcava najjaca momcad predvodena sa nasim darijom, idu po 3 naslov kupa u nizu, realno ogromno bi bilo iznenadenje da do njega i ne dodu. sretno!

lagani prolaz ! :D

lokomotiva-hajduk 3:3 (4:5)
shaktar-chernomorets 3:0
By Milaneto
#10924 Barcelona-Bilbao 1 @1,26
VFL Wolfsburg-Lyon F 2 @1,40

ukupna kv: 1,76 klad:Fortunawin
ulog: 10/10

Barseloni posle neuspeha u Evroligi (kazem neuspeh jer je cilj bio osvajanje EL)ostaje da odigraju ovaj plej-of najbolje sto znaju.Prva prepreka im je Bilbao i mislim da na domacem parketu sve osim pobede Barselone ce biti iznenadjenje. Nije Bilbao toliko opasan kao prethodne godine, narocitn ne kao gost.Barselona je mnogo kvalitetnija i iskusnija ekipa i kako se utakmica igra na 2 dobijene siguran sam da ce dati sve od sebe da u gostima Bilbao-u odu sa prednoscu.
Za finale LS nemam sta da kazem mnogo..svi znaju sta je Lyon u zenskom fudbalu..iako Wolfsburg igra odlicno ove sezone i dalje je za klasu Lyon bolji klub i ocekujem njihovu pobedu danas ,pa mozda i sa 2 gola razlike. Osvajale su vise puta ovaj pehar igracice Liona ,znaju kako se igraju ovakve utakmice..iskusnije su dosta, sve ce to doneti prevagu pored kvaliteta da ovaj pehar ode opet u njihove ruke ,3 put zaredom.
By melo7
#10926 wolfsburg-lyon /ž/ 2 1.40

iskreno ne razumijem se u zenski nogomet ali po analizama nekih od clanova ovdje i po posljednjim rezultatima zenske ekipe lyona uzimam 2 pa sto bude. znaci da se zna, prepisan par od kolega s foruma.

haas - nieminen 1 1.43

dakle domaci tommy protiv finca nieminena, uzimam ga iz razloga sto se zna da si je ove godine covjek zadao cilj da ude u top 10, trenutno je 14, zatim po njegovim se izjavama dalo naslutiti da ima nedovrsena posla s fincem, igra kod kuce, oboje su imali tezak mec u 3 seta proslo kolo, i mislim da su po tome izjednaceni, dok po talentu je haas sigurno top 10 igrac i mislim da ovdje pobjeda ne bi trebala doci u pitanje, jedino u slucaju neke povrede haasa ili jako loseg dana. nisam neki pretjerani znalac za tenis kao dzevamelo ali se kuzim i prilicno ga dobro znam, pogotovo ove top igrace kao sto je sigurni iskusni njemac. sretno!
By zutiii
#10929 TURSKA PLAY OFF EfesPilsen-TEDAkol -13,5 1 18:00

Pozdrav ekipa,novi sam tu pa ćemo krenuti sa hendikepom koji bi po meni trebao lagano proći.Efes i Teda igraju 3 susret play off-a,u seriji je 1-1.Prva utakmica je otišla na stranu Teda zbog izrazito lošeg šuta za 3 Efesa(5/22 23%).U drugoj su stvari došle na svoje mjesto,u prvoj četvrtini efes pravi razliku od 14 razlike,do poluvremena povećava na 24.Utakmicu rutinski privode kraju i završava 17 razlike.Danas očekujem sličnu utakmicu i očekujem rano odvajanje efesa.
Ovo dupliram sa hendikepom lyona jer su mi dosta para donijele do sada,a ne vidim zašto veceras nebi razbile wolfsburg na sebi svojstven način.
uplata 5/10
tečaj 3,88
kladionica SS
By mhkladionicar
#10930 18:45 G.A. Eagles-Volendam (zbroj golova) 3+ @ 1.55
20:30 Wolfsburg-Lyon 2 @ 1.55
20:45 Twente-Utrecht (oba tima daju gol) DA @ 1.65
@ 3.96

18:45 G.A. Eagles-Volendam (zbroj golova) 3+ @ 1.55

ovdje sam se mislio koju da stavim utakmicu go ahead ili spartu na kraju sam ipak uzeo ovu i nadam se da nisam pogrijesio,obe ekipe igraju dosta napadacki a sta drugo i ocekivati od nizozemske ekipe po meni danas domacin u prednosti jer su pokazali da su izuzetno jako kod kuce zadnji put su igrali na pocetku ovog mjeseca i zavrseno je 3:1 za go ahead dok je prva utakmica u sezoni kod volendama zavrsena cak 4:3 za domacine znaci ako je suditi po tim utakmicama go ahead bi trebao izbaciti volendama,ja cu danas isto pokusati sa 3+ jer mislim da ce domacini pokusati sto vise natrpati mrezu gostiju i tako napraviti dobar rezultat za uzvrat jer znaju i oni sigurno da ce volendam kod kuce biti favorit,a gosti su vise nego sposobni danas zabiti gol i nadam se otvorenoj utakmici kao i u zadnjim njihovim medjusobnim utakmicama

20:30 Wolfsburg-Lyon 2 @ 1.55

finale lige prvaka kod zena lyon je apsolutni favorit veceras i ocekujem njihovu laganu pobjedu tako da se i hendikep moze probati,lyon je pokazao ove sezone da su trenutno najbolja zenska ekipa i veceras to moraju potvrditi poritv njemackog wolfsburga,nevjerovatan je i pad kvote na lyon u nekim kladionicama je vec 1.30 i to govori dosta o tome koliko je vec uplaceno na ovu utakmicu,nisam jos nasao podatak kad je lyon zadnji put izgubio i imaju ogroman niz bez poraza i stvarno bi volio znati tacan broj utakmica bez poraza,dok je wolfsburg znao gubiti ove sezone u bundesligi su imali tri poraza dok je lyon u francuskoj ligi pregazi sve u 21 utakmicu su imali gol razliku 129:5 i naravno pobjedili su sve te utakmice,veceras jednostavno ocekujem da pobjede jer su po meni najbolja ekipa trenutno u zenskom nogometu

20:45 Twente-Utrecht (oba tima daju gol) DA @ 1.65

ovo je malo riskantan par jer nisam siguran kako ce se odvijati utakmica moguce je da ce se obe ekipe otvoriti i traziti pobjedu a moguce je i da ce igrati ovu prvu utakmicu opreznije,ipak ocekujem da ce se desiti ovo prvo i da ce od samog pocetka i twente i utrecht igrati onako kako znaju a to je napadacki fudbal to se vidjelo i u ligi ove sezone u zadnjoj utakmici kada je twente bio domacin rezultat je bio 2:4 za utrecht dok je prva zavrsena 1:1,cak cu pokusati mozda i neki prelaz iz 2/1 jer utrecht moze iznenaditi twente i nista nije iskljuceno mozda povude na poluvremenu a onda ce twente ubaciti u drugu i pokusati doci do pobjede,u ovom playoffu za euro ligu igraju se dvije utakmice twente je u prvom krugu izbacio groningen dok je utrecht lagano izbacio heerenveena,mislim da ce glavni cilj gostiju biti da postignu gol a twente mora traziti pobjedu jer ce tesko na gostovanju vracati rezultat