Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Beli#88
enemies wrote:Ja cu fabregasa cekat ako ga spuste na 2.5 i jako ga odigrat over, jer svedi dosta primaju sa pivota, fabregas igra veci dio utakmice, dosta se igra na njega protiv ekipa koje igraju slabiju obranu na crti, a i na 3.5 mi je dobar izbor jer imam 2 kvotu pa si razmisljam da odigram to

Gigou je isto dobar izbor, mala je grana, ja ga imam na 2.5 ali ako ne puca sedmerce rizicno je dosta dok je na 1.5 vec jako izgledno da dolazi over

Planiram odigrat uz fabregasa, gidsela iz danske. Vanjski igrac, uzima svoju porciju suteva, spanjolci solidno brane krila tako da bi vecina golova trebala doci od vanjskih igraca. Ocekujem da najvise pozornosti obrate na hansena kao njihovog najboljeg igraca a tu vidim priliku za gidsela da uzme koji sut vise mozda pa mi granica od 3.5 djeluje primamljivo
Kvota je 1.70 1.75 ovisno o kladionici

Jel ima neko mozda saugstrupa u ponudi?

Ima u Pinn betu saugstrup 1.5 granica
Da igram nešto ? :D
By enemies
Beli#88 wrote:
enemies wrote:Ja cu fabregasa cekat ako ga spuste na 2.5 i jako ga odigrat over, jer svedi dosta primaju sa pivota, fabregas igra veci dio utakmice, dosta se igra na njega protiv ekipa koje igraju slabiju obranu na crti, a i na 3.5 mi je dobar izbor jer imam 2 kvotu pa si razmisljam da odigram to

Gigou je isto dobar izbor, mala je grana, ja ga imam na 2.5 ali ako ne puca sedmerce rizicno je dosta dok je na 1.5 vec jako izgledno da dolazi over

Planiram odigrat uz fabregasa, gidsela iz danske. Vanjski igrac, uzima svoju porciju suteva, spanjolci solidno brane krila tako da bi vecina golova trebala doci od vanjskih igraca. Ocekujem da najvise pozornosti obrate na hansena kao njihovog najboljeg igraca a tu vidim priliku za gidsela da uzme koji sut vise mozda pa mi granica od 3.5 djeluje primamljivo
Kvota je 1.70 1.75 ovisno o kladionici

Jel ima neko mozda saugstrupa u ponudi?

Ima u Pinn betu saugstrup 1.5 granica
Da igram nešto ? :D

Ja bi ga over da ga imam u ponudi
By enemies
Hackett wrote:https://www.index.hr/sport/clanak/francuska-uoci-polufinala-spa-dozivjela-dva-ozbiljna-udarca/2250311.aspx pise da je i Fabregas out dal je tacno?

A moguce, ali ako ni luka karabatic ni fabregas ne igraju bas su tanki onda na poziciji pivota

Ja cu na kraju uzet u doublu
Gigou 2.5 vise @2.0
Gidsel 3.5 vise @1.75

Ko ima saugstrupa 1.5 neka odigra over, po meni odlican tip, mala grana, trebo bi dosta igrat, mislim da ce spanjolcima glavni cilj biti zatvorit hansena, krila brane dosta dobro, pa ce vise prostora ostat za ostale vanjske i za loptu na crtu
By JohnnyNoCash
#131393 Kako sam postao baba vanga koja igra i NBA i euroligu, i rukomet, i tenis, i nogomet. Morao sam ovdje napisati svoje viđenje jedne utakmice

Španija 1X ili h+0,5 1.85-1.90 (ista oklada, ali kladionice dosta griješe u kvotama), da napomenem da hendikep vrijedi samo za regularno vrijeme, barem kod mene.

Španija je imala dosta više ozbiljnijih mečeva i pravih ispita nego Danci. Tačno se prošli meč protiv Egipta gdje su najbitnije poene u meču uzeli Hansen i Gidsel koji je odigrao bez greške. Pomalo neiskusno ispali su Egipćani, dali su svega 1 gol u drugom produžetku, a mogli su još 2 najmanje, i to ih je po meni koštalo. Kod Danaca barem protiv Egipta se sve svodi da se lopta da Hansenu i u ključnim trenucima on potegne bombu i vrati Dansku u život. To ne umanjuje kvalitet Egipta, ali pokazuje ranjivost Danske koja mi nije ulila samopouzdanje. Španci sa druge strane po meni opravdali ulogu favorita protiv Norveške, odigrao sam ih tada, došlo je više nego lagano, nikad u meču nije bilo znak pitanja ko će pobjediti. Igraju pametno, izgrađuju napad, i ono najbitnije, ne uzimaju nerezonske šuteve. Dobili su Njemačku koja se mora priznati da nije bila dostojan protivnik kao prošlih godina, zatim su namazali Mađare, koji su dosta nezgodni, i sad Norvežani, dosta teže ekipe kad je uporeda Danske koja je dobila neprepoznatljive Hrvate (najveće razočarenje po meni), Zatim Japan, Katar, Argentinu itd..