Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Teo
#177499 @Johny, jednorucni forhend :D, gledao sam istina i neke igrace da igraju dvorucne ali ne mogu se sada sjetiti koji su :D
By iDjoleQ
#177501 Sinner mi vuce tacno na Shapovalova, momak ima kretnju udarac ma sve zivo ali zute minute u glavi kada dodju ne moze covjek pogoditi udarac. Daje gem na 4 svoje greske cak nisu ni pod pritiskom bile
By JohnnyNoCash
Teo wrote:@Johny, jednorucni forhend :D, gledao sam istina i neke igrace da igraju dvorucne ali ne mogu se sada sjetiti koji su :D

Pa uglavnom kod djevojaka, a najpoznatnija vjerujem da znaš Monika Seleš, najviše iz razloga što loptice nisu tako snažne, pa se onda momentum loptice protivnika udupla i preusmjeri na drugu stranu što kod dobro izvedenog udarca u 99% slučaja donosi winner

A iz djetinjstva se sjećam Santora, ma da da budem iskren nisam se mogao sjetiti kako se zove pa sam ga morao guglati, znam da je imao par odličnih mečeva sa Federerom, po tom ga i pamtim :D
By Teo
#177505 Da,da legendarni Fabris Santoro, bilo ih je jos ali mozda je on i najpoznatiji sa dvorucnim forhendom u zadnjih 25 godina.Znao je biti nezgodan, bio je zanimljiv lik, sa svojim predispozicijama je pravio odlicne rezultate.
By JohnnyNoCash
#177536 Loše baš, Tiafoe tačno na 41 gem stao, povratak uloga. Vodio 6-1 u TB i izgubio taj set :mad:
McDonald povreda u prvom setu i nije predao
Shapovalova u 5. setu mogu samo objasniti psihijatri ....
By iDjoleQ
#177539 Uzeo sam to vec Rudy mislim da Medo mora okrenuti. U dobroj je formi i igra lijepo Korda ali Medo je Medo.

Za gore ove tipove 1/2 ocekivano jak mec Hurkac i Shapovalov. Shapovalov jos jednom pokazao zasto izbjegavam igrati na njega i uvijek tezim neke druge igre u njegovim mecevima. Johny ti si napisao gore za McDonalda to je eto jednostavno nesreca ali sta je tu je
By iDjoleQ
#177541 Korda igra bez greske apsolutno... Kao da Djokovica gledam nacin biranja udaraca i svega. Nadam se da ce ruka malo popustiti jer vec sada bjezi lijepo