Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#182218 Pa gdo bu onda žagal na desnom vanjskom!? Po ovom sastavu nema nijednog ljevaka,barem vanjskog. Jel moguće da će Casado ili Malasinskas na tu poziciju? Ili neki od desnih krila?

Kak mi se čini Gomes igra na desnom...
By kokolo50
#182222 Viggo je zbog penala u overu,bez obzira što i Šime igra. Imao sam i igrača sa tekme Melsungena,ali ga nisam tu postavio pa neču palamuditi. Smits je fulao penal ali opet pucao,trenutno je na 6 na poluvremenu.
By kokolo50
#182232 Igrao sam Gomesa 2.5 over,zato sam i komentirao da on igra na desnom vanjskom. Evo i GOG je laganini +9 dobio.
By Jack Reacher
SergioRodriguez wrote:Cavar prvi 7m pucao i zabio...jebe lud zbunjenog

Sto kokolo rece samo keta zna tko ce pucati,i bilo mi je cudno da je tako mala granica.Bas sam se uhvatio ko budala
By kokolo50
#182306 Prošli i Porto i hendikep na GOG. Mislim da će Zagreb proči dalje kao šesti. Teško će dobiti GOG na njihovom terenu,ali sumnjam i da će Wisla dobiti Porta u gostima,a Zagreb ima bod više od Wisle.
By kokolo50
#182461 Samo da prebacim post u rukometnu temu,a mogao bi i Sergio... :D

Pelister (-3.5) - Motor 2 1.85

Utakmica koja odlučuje o daljnjem nastavku natcecanja,odnosno o poziciji broj 4. u skupini D EHF Europske lige. Pelisteru je dovoljan i bod,dok Motoru igra samo pobjeda. Pelisteri je prošlo kolo očekivano izgubio kod Fuchsea,ali je kolo prije toga neočekivano remizirao doma sa Aguas Santasom,te se doveo do situacije da doma mora braniti bod danas. Pošto je razlika na tablici samo 1 bod,nije bitna činjenica što je Pelister u prvoj tekmi slavio 33-30. Motor je pretprošlo kolo poražen 33-30 kod Skandeborga,no prošlo kolo je dobio Benidorm doma 33-31 te si time otvorio šansu za prolaz. Pelister je bliže pobjedi na svome parketu,ali ja mislim da Motor može pokriti ovaj hendikep pošto će "gristi" na pobjedu.
By SergioRodriguez
#182465 Imam jedan strasno zanimljiv double tko ima racun na bet365 koji napadam sa visokim ulogom

Horiha over 3,5 1,66

Horiha i Turcenko su pola ekipe Motora i imaju ogromne ovlasti. Danas ih ceka bitna utakmica sa Eurofarmom i bez njihovog odlicnog ucinka nemaju sto traziti. Horiha igra fino pa u Europi ima redom 6/7 8/12 3/9 6/9. Uzima 8,9,10 suteva po utakmici a to mora biti dosta za 4 gola. Pamtim ga iz reprezentacije Ukrajine gdje je takoder jedan od ako ne i najbolji igrac i ovdje sam prilicno siguran da ide 4+. U prvom susretu im je zabio 5/6 a danas ocekujem da bude jos aktivniji po gol protivnika

F.Costa i M. Costa daju po 4 gola protiv Nexea 1,61

Dva najbolja igraca Sportinga u strasno bitnoj utakmici kao sto je vec gore Jefrey pisao. Uzimaju ogroman broj suteva a pazite sad statistiku:

F Costa 9 7 5 6 4 6
M Costa 4 9 12 3 10 4

F Costa je 6 zadnjih na 4+ gola glatko dok je burazer na 5/6. Obojica uzimaju 10 pa cak i do 15 suteva po mecu i 4 gola za njih je macji kasalj. U prvom susretu su Nexeu dali F. Costa 10 a M.Costa 12 komada. Danas trazimo samo po 4 gola i nama dovoljno
By Rovinjez
#182469 Aguas Santas vs Fuchse over 59,5 (1,95) bet
365

Utakmica bez nekih tenzija i
natjecateljskog ritma, Portugalci su ispali dok su Nijemci sigurno prvi. Za vikend ih ceka jako bitan derbi u Bundesligi protiv Magdeburga tako da se i na to vodi racuna, nece nastupiti holm i milosavljev na golu sto je jako bitno, branit ce kireev i vjerujem jedno poluvrijeme onaj mali kojeg su poveli kao zamjenu. Sve u svemu ovo bi trebalo poslužiti da se svi rastrce i razigraju te bez nekih ozljeda vrate u Berlin