Over 5 kartona ( na 5 povrat novca) Favbet koef 2.05
- ukratko derbi klubova koji se bore za opstanak, statistički smo pokriveni Hataya u 16 kola 39ž/2c što je debelo preko 2, Antalyaspor u 15kola 33/3 sudi Kol prosjek 5 tako da uzimam ovo za jače
-idem na ovo jako, nije potrebno puno pisati sve se zna derbi u Turskoj, najveći, borba 1 na tablici protiv drugog, bodovi bitni, rivalstvo najveće, sudac top za kartone, Meler u top3 je u turskoj ove sezone po kartonima, prosjek preko 6, sudio nedavno derbije Gala-Bešiktaš7ž, Trab-Fener 7ž i 1 c, sudio prošle godine istim protivnicima tekmu Gala-Fener rezultat 1-2 a pazite sad ovo dao u 1 pol 7 žutih, u 2 pol 6ž i 2 crvena, tako da vjerujem da ide tako i sutra. Inače Gala i ove sezone igra jako grubo 16 kola 43ž3c, a nije ni fener kamilica 32ž4c znači Gala prosjek preko 3, Fener prosjke 2,5 e sad zbog važnosti i rivalstvo ovo je nerealno postavljena margina ja bi na 8,5 stavio. Za sitno udaram i crveni karton a ovo sam napao jako, garantiram PENAL DVOSTRUKI
Fudbal Besiktas 1
Kosarka Gorica 1
a evo i tiket bozicni soccer kvota 13.63
Fiorentina daje 2+
Paok 2
Odisha East Bengal ug3+
Inter 2
Juventus Udineze GG
Gurovic15 wrote:Ne ide mi ovaj fudbal nikako sto ovde postavim ali da probamo danas dubl sa kosarkom iz Soccera kvota 2.20
Fudbal Besiktas 1
Kosarka Gorica 1
a evo i tiket bozicni soccer kvota 13.63
Fiorentina daje 2+
Paok 2
Odisha East Bengal ug3+
Inter 2
Juventus Udineze GG
nece pa nece ovde u vezi fudbala
dubl lost
Besiktas win,Gorica imala 89-83 a otislo se u produzetke 89-89 i serija u OT na 89-97 resava mec,na kraju 93-101
tiket pad na Juve koji opet dobija mec bez primljenog gola,serija od 8 pobeda bez primljenog...cekali bi Inter,ostalo je Win
Jeffrey wrote:Fener-Gala tip OVER 7 kartona ( na 7 vračaju ulog) Favbet koef 1.9
-idem na ovo jako, nije potrebno puno pisati sve se zna derbi u Turskoj, najveći, borba 1 na tablici protiv drugog, bodovi bitni, rivalstvo najveće, sudac top za kartone, Meler u top3 je u turskoj ove sezone po kartonima, prosjek preko 6, sudio nedavno derbije Gala-Bešiktaš7ž, Trab-Fener 7ž i 1 c, sudio prošle godine istim protivnicima tekmu Gala-Fener rezultat 1-2 a pazite sad ovo dao u 1 pol 7 žutih, u 2 pol 6ž i 2 crvena, tako da vjerujem da ide tako i sutra. Inače Gala i ove sezone igra jako grubo 16 kola 43ž3c, a nije ni fener kamilica 32ž4c znači Gala prosjek preko 3, Fener prosjke 2,5 e sad zbog važnosti i rivalstvo ovo je nerealno postavljena margina ja bi na 8,5 stavio. Za sitno udaram i crveni karton a ovo sam napao jako, garantiram PENAL DVOSTRUKI
Over 7 došlo, crveni došao, tako je, kako sam rekao PENAL DVOSTRUKI , gaziiiii
- očekujem grubu igru u ovom derbiju
Favbet, koef 1.8 niži stake