Rocchi wrote:Maxbet je imao Vlaha ispod 6.5 1.80 i bet365 isto 6.5 su jako dugo drzali dok ih nisu ljudi napunili sa ispod pa su korigovali na 4.5. Parcina kako god.
Ja u betu vidio Vlaha na 5.5 on je išao sa 4.5>5.5 na 6.5 nisam vidio. Za Maxbet neznam, da sam imao 6.5 išao bi i ja na under zato pitam di su takve granice bile
iDjoleQ wrote:Natezu sudije ali i Slovenija igra jako lose citavo drugo i odbrana i napad. Steta imali su sansu lijepu da dobiju
Ok, igraju lošije, ali kad te suci jebu, čuj ovo isključenje zadnje za Slo, kao gadao ga u glavu, a krilo tražilo drugu stativu a golman sw spusti i išao braniti glavom i kao namjera, haha, a sad ovaj igra namjerno nogom nema isključenja, a prije toga u egal rezultatu dve tri na strani špa odluke.
Jos im ne igra ni ono krilo Gomez sto je plodio na proslom prvenstvu... Sta je sa njim, povredjen?
Rudy5 wrote:Sta mislite za Švedska Island konačni ishod ,kakve su šanse domaćina u odnosu na 1.5 koef?
Meni se nesto ne svidja Island ono sto sam ih gledao. Igraju brzo i atraktivno, ali su zato i u stanju da prospu 3 gola prednost za 2 minuta.
Dosta osciliraju u igri, a protiv Svedske nece ni da imaju prednost domaceg terena kao sto su imali navijace na svojoj strani u prethodnim mecevima.
Mozda je over najbolji izbor...