Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
Rocchi wrote:Maxbet je imao Vlaha ispod 6.5 1.80 i bet365 isto 6.5 su jako dugo drzali dok ih nisu ljudi napunili sa ispod pa su korigovali na 4.5. Parcina kako god.

Ja u betu vidio Vlaha na 5.5 on je išao sa 4.5>5.5 na 6.5 nisam vidio. Za Maxbet neznam, da sam imao 6.5 išao bi i ja na under zato pitam di su takve granice bile
By Jeffrey
iDjoleQ wrote:Natezu sudije ali i Slovenija igra jako lose citavo drugo i odbrana i napad. Steta imali su sansu lijepu da dobiju

Ok, igraju lošije, ali kad te suci jebu, čuj ovo isključenje zadnje za Slo, kao gadao ga u glavu, a krilo tražilo drugu stativu a golman sw spusti i išao braniti glavom i kao namjera, haha, a sad ovaj igra namjerno nogom nema isključenja, a prije toga u egal rezultatu dve tri na strani špa odluke.
By MTD
#177566 Jebiga, Spanci jesu namazi ali su pretalentovana nacija za sport u globalu. Imam osecaj da posalju ekipu sa foruma da bi stigli barem do polufinala...

Jos im ne igra ni ono krilo Gomez sto je plodio na proslom prvenstvu... Sta je sa njim, povredjen?
By MTD
Rudy5 wrote:Sta mislite za Švedska Island konačni ishod ,kakve su šanse domaćina u odnosu na 1.5 koef?

Meni se nesto ne svidja Island ono sto sam ih gledao. Igraju brzo i atraktivno, ali su zato i u stanju da prospu 3 gola prednost za 2 minuta.

Dosta osciliraju u igri, a protiv Svedske nece ni da imaju prednost domaceg terena kao sto su imali navijace na svojoj strani u prethodnim mecevima.

Mozda je over najbolji izbor...