Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
jr320i wrote:Mikkael je u pitanju. Hoce li igrati to je pitanje?

Ne čačkaj mečku, a zašto, ja da sam izbornik sačuvao ni Hansena za završnicu, druga stvar šta ako slučajno se sad odluči da ne puca sesmerce već da nekom drugom, ovo Danska dobije i bez hansena, a opet može igrati zabiti dva gola i dva gol iz sedmeraca pa prodje over, ajde ga znaj. Ne čačkaj mečku di nije potrebno, nije bezveze 3.5 .
Druga stvar švabama danas dosti x za prolaz treba se paziti i tu. Rekao sam najbolje čekati rostere pa opaliti šta bude value. Ja ću sad jedan pik iz Favbeta dati po meni izgledan
By Jeffrey
#177686 Alžir - Maroko over 7 isključenja favbet koef 1.8
- dvoboj Afričkih ekipa, proje dva dana Maroko Tunis 12 isključenjs, tako da sve govori kako igraju susjedi, da je ovo tekma sa važnosti išao bi jače ovako srednji stake.
By Rudy5
Jeffrey wrote:Špa-Fra tip ishod bez X tip 2 Bet 1.52
- očekujem da Fra ovo uzme, ali pošto im odgovara i X za 1 mjesto osigurao sam se.
Neću puno pisati, za mene kvalitetniji od ŠPA za 3-4 gola, jači roster i na parketu o na klupi, sigurno će htijeti izbjeći Švede tako da moram ovo uzet

Ta grupa u kojoj su Fran i Španj se u 1/4 križa sa grupom u kojoj su Njemačka i Norveška a Šveđani idu na drugog iz naše skupine
By Jeffrey
Rudy5 wrote:
Jeffrey wrote:Špa-Fra tip ishod bez X tip 2 Bet 1.52
- očekujem da Fra ovo uzme, ali pošto im odgovara i X za 1 mjesto osigurao sam se.
Neću puno pisati, za mene kvalitetniji od ŠPA za 3-4 gola, jači roster i na parketu o na klupi, sigurno će htijeti izbjeći Švede tako da moram ovo uzet

Ta grupa u kojoj su Fran i Španj se u 1/4 križa sa grupom u kojoj su Njemačka i Norveška a Šveđani idu na drugog iz naše skupine

Nisam to znao, ali opet ostajem kod pika, očekujem tamo Norvežane prve, pa bolje na švabe nego na Norvežane