Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By toshiba86
BookmarkMafijasi wrote:Pogledajte ga molim vas,majmunska faca, penzioner raspali umesto da igra sah i karte u tim godinama njemu se igra stoni tenis

Pa igraj samo ove ispod 40 god šta igraš penzionere haha. :lol:
By BookmarkMafijasi
#186605 Bratebio sam u lajvu celo vreme, prvi set kako je krenuo granica bila 76.5, krenulo idealno dosta poena, pri kraju 1og seta izbaci granicu 72.5 na 4 sekunde i ja je ne odigram jer je krenulo idealno.. Neka bude da sam se okockao ali pitanje je da li bi me i u lajvu pustili, sve u svemu zaboli me kurac i vise stoni tenis ne igram do kraja zivota
By KENZO_13
#186609 Druze Jel to frka samo napisati sa kojeg turnira su parovi? Da nam je lakse naci :mrgreen: ovo mislim kad izbacis tiket da napises ispod npr. Mecevi sa Ceska Pro Liga i Setka Kup.

Posto vidim da se razumijes u stolni tenis, imam jedno pitanje. Kako ovo da igraju 24h? Nekako mi sega da u Ceskoj se igra tenis u 03:00 :D ili općenito ne samo u Ceskoj.
By mrsincobain
KENZO_13 wrote:Druze Jel to frka samo napisati sa kojeg turnira su parovi? Da nam je lakse naci :mrgreen: ovo mislim kad izbacis tiket da napises ispod npr. Mecevi sa Ceska Pro Liga i Setka Kup.

Posto vidim da se razumijes u stolni tenis, imam jedno pitanje. Kako ovo da igraju 24h? Nekako mi sega da u Ceskoj se igra tenis u 03:00 :D ili općenito ne samo u Ceskoj.

Koliko san uspia dosad pohvata, vecina parova je iz Ceske, jedino ovi di je +2 kraj imena budu iz Rusije :geek: al nakon dva dana i naucis vise ko je odakle :lol: